Haber Duolingo Windows Phone Platformuna Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Duolingo Windows Phone Platformuna Geldi!
Re / Code Code/ Mobil toplantısında konuşan , Duolingo CEO'su Luis von Ahn şirketin Windows Phone uygulaması üzerinde çalıştığını belirtti. Duolingo CEO'su Luis von Ahn Chaptha sisteminin de mucidi olarak ün yaptıktan sonra insanların ücretsiz olarak dil öğrenme hakkı olduğunu söyledi ve bütün mesaisini bu yönde harcamaya başladı. Bu sebeple de Duolingo uygulamasını ve Web sitesini hazırlayan Ahn, uygulama ile bugün tüm dünyada 600 bin kişinin dil öğrendiğini belirtiyor.

Duolingo ülkemizde de yaygın bir şekilde kullanılan dil öğrenme uygulamasıdır. Dil öğrenmenin en eğlenceli ve tamamen ücretsiz bir yolu olan Duolingo hakkında editör yorumları ise şu şekilde;

• “Dil öğrenmek için yapılmış uygulamalar arasında Duolingo’dan iyisi yok.”—PC Magazine. Dil Öğrenimi dalında Editörün Seçimi ödülü.

• “Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması.” The Wall Street Journal.

• “Kitaptan öğrenme ve Rosetta Stone gibi birkaç yöntem daha denedik, ama hiçbiri pek işe yaramadı. İşte bu yüzden Duolingo’yu deneme fırsatını kaçırmadım. Kesinlikle bağımlılık yaratıcı.”—FluentIn3Months.com

Duolingo İnsanların dil öğrenme biçimini değiştiriyor.

• Gerçekten bedava. Ücret yok, reklam yok, hile yok. Fiyat etiketi olmayan, üniversite kalitesinde eğitim.

• Eğlenceli. Yanlış cevaplarla can kaybedin, küçük dersler yaparak ileri seviyelere geçin, ışıltılı ödüllerle kaydettiğiniz aşamayı izleyin.

• Ve sürekli gelişmekte. Düzenli olarak laboratuvar önlüklerimizi giyip, sizlerin nasıl öğrendiğini bilimsel olarak analiz ediyoruz. Öğreniminiz zaman geçtikçe sürekli artar.

Eğer hızlı, eğlenceli ve ücretsiz bir şekilde İngilizce öğrenmek istiyorsanız, sizin için Duolingo’dan daha iyi bir seçenek yok.

Windows Phone kullanıcılarının da artık günün belli saatlerinde her zaman ve her yerde dil öğrenebilmelerini sağlayacak olan Duolingo uygulamasını çok beğeneceksiniz.

Bu arada bildirimlerle sizi derse çağırması canınızı sıkabilir. :)

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, suyunsesi, ceza87 ve 4 diğerleri

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Haber için teşekkürler üstadım, ellerin dert görmesin :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
gelsin de ingilizce ve almanca'yı iyice geliştirirdik, haber için teşekkürler abi, inşallah Türkçe de gelir

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
gelsin de ingilizce ve almanca'yı iyice geliştirirdik, haber için teşekkürler abi, inşallah Türkçe de gelir
Uygulama Türkçe olarak diğer platformlarda mevcut şu anda. Dil uygulamasının Türkçe desteği olmaması garip olur zaten.

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Sağol abi. İyi olur. Bir şekilde ingilizcemi geliştirmiş olurum bu sayede :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bir kaç tane direk yazı veya konuşulanı dinleme üzerine programlar var google playa baktığımda sorulan sorulara cevap vererek eğitim yapıldığı gösteriyor başka şeylerde vardır elbette acaba tam olarak içeriğini biliyormusunuz yani boşluk doldurma konuşmaya cümle kurmaya yönelik şeyler varmı acaba

csH

csH

Üye
ne zamana gelir

PureFood

PureFood

Üye
İşte bu ya. Bomba olur. Hazırlıkçıların merakla ilgilendiği uygulamalardan. Diğeri de Linguaole ile İngilizce :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Çıksın Bakarız Platform Farklarına

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Harika olabilir. Benim DİNGİLizce öğrenme isteğim vakit veya teşvik veya öğretmen vs. bulamama sorunum yüzünden kaybolup gitmişti. Ama cep telefonumda böyle bir program olursa belki yeniden bu isteğimi canlandırabilirim. :)
Haber için teşekkürler.

braayn

braayn

Üye
hilmi bunu beğendi

zaakaan

zaakaan

Üye
Uygulama yayınlanana kadar internet sitesinden yararlanayım bari. Programı daha önce duymamıştım. Çok iyi oldu, teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
bir kaç tane direk yazı veya konuşulanı dinleme üzerine programlar var google playa baktığımda sorulan sorulara cevap vererek eğitim yapıldığı gösteriyor başka şeylerde vardır elbette acaba tam olarak içeriğini biliyormusunuz yani boşluk doldurma konuşmaya cümle kurmaya yönelik şeyler varmı acaba
Seviye seviye, kelime öğrenme,görsel çevirme,sesli öğretme, boşluk doldurma her şey var.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
R.A.M

R.A.M

Üye
Süper olur inşallah haber olarak kalmaz

braayn

braayn

Üye
en kısa sürede bekliyoruz...

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
az önce eşime yükledim, ben çok beğendim, eşim de beğendi başlangıç seviyesinden başladı kendi başına uğraşıyor şimdi :) inş bi sonraki açık öğretim sınavında geçebilir şu ingilizceyi :)

emz

emz

Üye
Gelmiş mi????

braayn

braayn

Üye
az önce eşime yükledim, ben çok beğendim, eşim de beğendi başlangıç seviyesinden başladı kendi başına uğraşıyor şimdi :) inş bi sonraki açık öğretim sınavında geçebilir şu ingilizceyi :)

android veya IOS'a yüklediniz herhalde WP'de yok

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Aynen. Baktım bende bulamadım :S

Takipçi Satın Al

Üst Alt