Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

liamgallagher

liamgallagher

Üye
300 e satacagima tuvaletin d3ligine atar sifonu cekerim daha iyi,orjinal romu bul ve indir,odin ile flashla,o kadar,bir yerde kiese bilgisauardan baglayinca da kuruldugunu okumustum

Dostum para sıkıntım var. 300 TL ye satabilir miyim sence? Telefonu satıp Asus Zenfone 5 almayı düşünüyorum yada Nokia Via V8

kartal2378

kartal2378

Üye
Dostum para sıkıntım var. 300 TL ye satabilir miyim sence? Telefonu satıp Asus Zenfone 5 almayı düşünüyorum yada Nokia Via V8
300 e bir de elini oper alan adam,tabiki satarsin ama sorunsuz ve hor kullanmadiysan tabi

tomm

tomm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: liamgallagher ve tdd46
frkanyldz

frkanyldz

Üye
Arkadaşlar s3 için kullanabileceğiniz en stabil 4.4.2 s5 romunu paylaşıyorum.
Ana Özellikler:
# S5 UI arayüzü
# S5 Çerçeve
# S5 açılış animasyonu
# S5 Sesleri
# S5 kilit ekranı
# S5 Ayarlar(Yuvarlak simgeleri ile)
# S5 S-Planner
# S5 TouchWiz başlatıcısı (4x5 ve 5x5 tema görünümü)
# S5 S-Tarayıcı
# S5 Hesap makinesi
# S5 Dosya yöneticisi
# S5 Müzik çalar
# S5 Video oynatıcı
# S5 Not uygulaması
# S5 SMS / MMS uygulaması
# S5 Dialer & Eskort'da UI ile İletişim
# S5 Hava Widgeti
# S5 Klavye(ek dilleri ile)
# S5 S Voice (Eklenti)
# S5 My Dergisi (Eklenti)
# S5 Görev yöneticisi
#S5 Hızlı bağlantı ve S Bulucu (Eklenti)
# S5 Ultra Güç Tasarruf Modu(UPSM maneger ile)
# S5 Araç kutusu
# 8 kilit ekranı açılış efekti
# 4 yollu yeniden başlatma menüsü
ve daha fazlası ...

11 saat beklemede kullanılan şarj sadece %5

Çalışanlar / Çalışmayanlar:
Çalışanlar:

- Aramalar
- Wi-Fi
- Küresel Konumlama Sistemi(GPS)
- 3G
- SMS / MMS
- Kamera
- KİLİT EKRANI etkileri
- Uygulamalar ve fonksiyonlarının çoğu
- Tüm sensörler
- Otomatik rotasyon
- Android 4.4.2
- Aşağıdaki "Çalışmayanlar" dışında kalan her şey çalışıyor

Çalışmayanlar:
- Telefon kapalıyken şarja taktığınızda telefon yeniden açılacaktır.
- Yansıtma Ekran ve doğrudan paylaşım (Eserler BETA 6 + Agni kernel beri)
- Bir şey daha bulduysanız, lütfen bana söyleyin

Diğer hatalar:
- Orada burada bazı grafik hatası

• İşte kendi telefonumdan görüntüler:

ÖRNEK VİDEO:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ROM GÜNCELDİR VE STABİLDİR.
ROMU BU ADRESTEN İNDİREBİLİRSİZİNİZ:

TELEFONA PHİLZ TOUCH RECOVERY NASIL YÜKLENİR:
İLK ÖNCE ROMU TELEFONUNUZA YÜKLEYİN.

ROMU DAHA KOLAY YÜKLEMEK İÇİN PHİLZ TOUCH RECOVERY LAZIM.
PHİLZ TOUCH'U 2FARKLI YÖNTEMLE YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.

1. YÖNTEM(BİLGİSAYAR GEREKMEZ): ÖNCE BU DOSYAYI TELEFONA YÜKLEYİN:

SONRA TELEFONU RECOVERY MODA ALIN.(TELEFON KAPALIKYEN SES AÇMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN)

2. YÖNTEM(BİLGİSAYAR GEREKİR):BİLGİSAYARINIZA ODİN PROGRAMINI İNDİRİN:

DAHA SONRA TELEFONUNUZU KAPATIN VE AYNI ANDA SES KISMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN VE ÖNÜNÜZE EKRAN GELİNCE BİR KEZ SES AÇMA TUŞUNA BASIN.
TELEFONU DOWLOAD MODUNA ALDINIZ ŞİMDİ TELEFONU BİLGİSAYARA USB KABLO İLE BAĞLAYIN BU DOSYAYI BİLGİSAYARINIZA İNDİRİN:

ŞİMDİ ODİN PROGRAMINI AÇIN VE PDA BUTONUNA TIKLAYIP İNDİRDİĞİNİZ DOSYAYI SEÇİN VE START BUTONUNA BASIN.

TELEFON YEDEĞİ NASIL ALINIR(ESKİ ROMA DÖNMEK İÇİN):
ŞİMDİ TELEFONUNUZ YENİDEN BAŞLAYACAK.YENİDEN BAŞLADIKTAN SONRA TEKRAR TELEFONU KAPATIN.BU SEFER SES AÇMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN.TELEFONU RECOVERY MODUNA ALDINIZ. ŞİMDİ DOSYALARIN YEDEĞİNİ ALMAK İÇİN BACKUP AND RESTORE KISMINA BASIN VE BACKUP(YANİ DOSYA YEDEĞİ ALIN) YAPIN(BİRAZ ZAMAN ALABİLİR).EĞER ÇOK ÖNEMLİ DOSYA VE RESİMLERİNİZ VARSA BİLGİSAYARA YEDEKLEYİN.(EĞER YEDEKLEME ALAMAZSANIZ ÖNEMLİ OLAN DOSYALARI BİLGİSAYARA ATIP YEDEKLEYEBİLİRSİNİZ.

ESKİ ROM DOSYALARI NASIL SİLİNİR:
ŞİMDİ RECOVERY MODDA WİPE DATA/FACTORY RESETE TIKLAYIN VE CLEAN TO İNSTALL A NEW ROM'A TIKLAYIN.

ROM NASIL YÜKLENİR:
ŞİMDİ RECOVERY MODDA İNSTALL ZİP'E TIKLAYIN TELEFONUN İÇİNE ATTIĞINIZ BLEKOTA S5 LİTE ROM V8.0 ROM DOSYASINI BULUN VE TIKLAYIN ROMU YÜKLERKEN BENİM TAVSİYEM GOOGLE UYGULAMALARINA VE SAMSUNG SERVİCE'YE TİK KOYUN DİĞERLERİNE İSTEĞE BAĞLI TİK KOYABİLİRSİNİZ VE ROMU YÜKLEYİN.

ALDIĞINIZ BACKUP YEDEĞİ NASIL YÜKLENİR:
ROM YÜKLENDİKTEN SONRA BACKUP'TAN YEDEK ALDIYSANIZ ŞİMDİ RECOVERY MODDA BACKUP AND RESTORE'DE RESTOREYE BASIN UYGULAMALARINIZ YENİDEN YÜKLENECEKTİR.(BİRAZ ZAMAN ALABİLİR)

KERNEL VE MODEM NASIL YÜKLENİR (HAT SORUNU OLANLAR İÇİN):
KERNELİ YÜKLEMEK İÇİN İLK ÖNCE KERNELİ TELOFONUN İÇİNE ATIN.TELEFONU RECOVERY MODA ALIN VE İNSTALL ZİP'E TIKLAYIN KERNEL DOSYASINI BULUN VE ÜZERİNE TIKLAYIP YÜKLEYİN.RAM KULLANIMINI AZALTAMAK İÇİN YUKARIDA VERDİĞİM APK DOSYASI LİNKİNİ KULLANIN.
EĞER HAT SORUNU YAŞARSANIZ MODEM DOSYASINI KERNEL DOSYASINI YÜKLEDİĞİNİZ GİBİ YÜKLEYİN.

KLON İMEİ(HAT) SORUNU OLANLAR İÇİN KERNEL VE MODEM:
ÖNCE KERNEL DOSYASINI CWM'DEN TELEFONUNUZA FLASHLAYIN

KERNEL:
EĞER SORUN DÜZELMEZSE MODEM DOSYASINI CWM'DEN TELEFONA FLASHLAYIN
MODEM:
SORULARINIZI YORUM BÖLÜMÜNDE SORABİLİRSİNİZ ELİMDEN GELDİĞİ KADAR CEVAPLANDIRMAYA ÇALIŞIRIM.

RAM KULLANIMINI NASIL DÜŞÜRÜLÜR:

RAM KULLANIMINI 100 MB CİVARINDA DÜŞÜRMEK İÇİN KERNELİ YÜKLEDİKTEN SONRA BU UYGULAMANIYI YÜKLEYİN:

DİĞER KONULARIMIZ:

AZİZ(04) V9.1 S5 LİTE ROM STABİL ANDROİD 4.4.4 (25.10.2014) ☆YENİ☆

GALAXY S5 MİNİ ALPHA V5.2 ANDROİD 4.4.4 ROM

ÖNEMLİ NOTLAR:

NOT1:KONUYU İZİNSİZ ALMAK KESİNLİKLE YASAKTIR.
NOT2:KERNEL DOSYASINI YÜKLEYİNCE TELEFON ROOTLANIR AYRIYETTEN ROOT ATMANIZA GEREK YOK.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
TELEFONUNUZDA OLUŞABİLECEK SORUNLARDAN BEN VE MAXİCEP SORUMLU DEĞİLDİR.
:maxicep:
EMEĞE SAYGI...

BU KADAR EMEĞE BEĞENMEDEN GEÇMEYELİM ;)
v10 nezaman çıkıo reyiz v9 yaramadı bize haala v8.1 kullanıoruz yaaa

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
valla ben v9 memnunum süper yaa

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
valla kardeş ben kurarken sadece google maps seçtim başkada bişey seçmedim bende sorun yok

zaza00

Üye
Basgan romu indirdim telefonla yuklemeye calisiom.Dropbox - philz_touch_6.07.9-i9300 MAXİCEP @1553.zip yukleyemedim bi yardim etseniZ

zaza00

Üye
Baskan saolasin

SuxQQ

SuxQQ

Üye
Merhabalar v9'u kurdum ama yazı tipi değiştirmeyi bir türlü bulamadım. v9'da font değiştirme yok mu ? Bende mi sorun var :p

ekremesiroglu

Üye
kendi telefonumda sorun yok. arkadaş da görünce ille bana da yükle dedi. onun telefona ne cwm ile ne de odin ile philz touch yükleyemiyorum. yine orjinal kurtarma modu açılıyor

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
kendi telefonumda sorun yok. arkadaş da görünce ille bana da yükle dedi. onun telefona ne cwm ile ne de odin ile philz touch yükleyemiyorum. yine orjinal kurtarma modu açılıyor
Dowload moduna alıp odinden philz touch zipi yükle
Merhabalar v9'u kurdum ama yazı tipi değiştirmeyi bir türlü bulamadım. v9'da font değiştirme yok mu ? Bende mi sorun var :p
Ayarlarda hızlı ayarlarda font değiştirme var

ekremesiroglu

Üye
recovery mod ile flashlamam gereken zip dosyasını odin ile pda kısmından yüklüyeyim doğru mu anladım?

zaza00

Üye
Basgan. Dropbox - philz_touch_i9300.tar MAXİCEP @1553.tar dosyasını yukledim ama recoveryde değişen bir şey yok bi yardım edermisin

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt