The Shadow
Üye
2. linkteki daha sağlam buna göre. Sizde o bile yok çıkınca da bundan pek bi farkı olmuycak zatenTüm uygulamalar çalışsın öyle gel

2. linkteki daha sağlam buna göre. Sizde o bile yok çıkınca da bundan pek bi farkı olmuycak zatenTüm uygulamalar çalışsın öyle gel

Elimizde olanla yetiniriz artık2. linkteki daha sağlam buna göre. Sizde o bile yok çıkınca da bundan pek bi farkı olmuycak zaten![]()
![]()
Gerçi yine ben stocktan şaşmam. Iyi günlerde kullanın[emoji23]Gerçekten performans kayda değer hatalara rağmen dayanamayıp kurdumElimizde olanla yetiniriz artıkGerçi yine ben stocktan şaşmam. Iyi günlerde kullanın[emoji23]
Şimdilik 4.4.4 takılıyoruz ama hele biraz daha stabil olsun ver elini lolipop 
Bilirim o dayanamayıp rom yüklemeleriGerçekten performans kayda değer hatalara rağmen dayanamayıp kurdumŞimdilik 4.4.4 takılıyoruz ama hele biraz daha stabil olsun ver elini lolipop
![]()
Rom hatasız olana kadar da epey bi zaman geçiyor.Heh ben gibi deneyen biri . Ayni 1 . Ustune ek kulaklil simgesi kaybolma .kulaklik ile zor muzik . Oyunlarda isinma ve hizli sarj gidiyor. Klavye oto bosluk yapiyor tahminde. Ve cihaz uyanirken bazen hakketten kasiyor. Bana sorarsaniz tek iyi sey gecen roma gore batarya bi anda inmiyor . Ins 4.4.4 gelirde rahatlarArkadaşlar ikinci gün izlenimlerim. Şarj konusunda herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece oyun oynarken daha hızlı gidiyor gibi. Kulaklıkta problem var arkadaşların söylediği gibi durdur/başlat tuşuna iki kez basınca müzik bazen değişmiyor. Cihaz uykuda iken güç tuşuna basınca menü ve geri tuşunun ışığı geç geliyor aynı şekilde güç tuşuna hızlıca iki kez basınca ışık sapıtıyor. (Önceden böyle değildi bence estetik bir sorun.) Antutu puanı Jelly bean de 23 bin alırken şuan 21 bin alıyorum özellikle ram ve 3D grafik puanında düşüş var. Peki iyi birsey yok mu? Açıkça minör bazı özellikler eklenmiş ama bence şuan için geçmeye değmez en azından daha stabil bir sürümü beklemek lazım. Garanti dahilinde 4.2.2'ye dönüş yok. Knox sayacı artmış olan veya garantiyi takmayan varsa bazı yöntemler var dönüş için.
Aslında herşeyi çözülmüş ve costum desteği tam olan bir telefon için ezmiyorsun aslında arco bize yeter de artar ve ayriyetten samsung tarafindan unutulmuş bir telefon, hımmm bir bakayım hayır tabikideUzun zamandır s4 minici ezmiyorum demi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
Ve ayriyetten bizde suan sadece RIL ve camera calismiyo onuda belirteyimUzun zamandır s4 minici ezmiyorum demi
![]()
Aslında herşeyi çözülmüş ve costum desteği tam olan bir telefon için ezmiyorsun aslında arco bize yeter de artar ve ayriyetten samsung tarafindan unutulmuş bir telefon, hımmm bir bakayım hayır tabikide
Ve ayriyetten bizde suan sadece RIL ve camera calismiyo onuda belirteyim

Galiba o olması lazim s4 miniye geçti galiba @sir mordred bilir
1- Wifi sorun değil pttcell e geçicem olmasada olur![]()
2- Gps i kullanmam zaten.
3- Kamerayı kendim düzeltebilirim uğraşırsam, cm9 sağolsun zamanında hatalarıyla dehşet saçarak camera driverları konusunda baya bi uzmanlaştırdı![]()
4- Aramalar içinde skype falan kullanırım artık
5- Bilen bilir bizim geliştiricilerimiz hızlı hata düzeltirler kitkat portlarını hatırlayanlar bilir 1 haftaya tüm hatalar düzeltilmişti, ve şu an en az stock 4.1.2 kadar stabiller
Sizin konulara pek dikkat etmedim bu arada, arco şu wonder daki unofficial cm leriyle meşhur arco mu ?![]()
Galiba o olması lazim s4 miniye geçti galiba @sir mordred bilir
1- Wifi sorun değil pttcell e geçicem olmasada olur![]()
2- Gps i kullanmam zaten.
3- Kamerayı kendim düzeltebilirim uğraşırsam, cm9 sağolsun zamanında hatalarıyla dehşet saçarak camera driverları konusunda baya bi uzmanlaştırdı![]()
4- Aramalar içinde skype falan kullanırım artık
5- Bilen bilir bizim geliştiricilerimiz hızlı hata düzeltirler kitkat portlarını hatırlayanlar bilir 1 haftaya tüm hatalar düzeltilmişti, ve şu an en az stock 4.1.2 kadar stabiller
Sizin konulara pek dikkat etmedim bu arada, arco şu wonder daki unofficial cm leriyle meşhur arco mu ?![]()

S3 M sürümlerini alıyor yalnız. Arco başarılı gerçektende ona laf yok baktım da galaxy w deki cm11 e 3.4.x kernel portlamış adamaynen s4 mininin geliştiricisi arne coucheron nick name ile arco
4 yıllık galaxy wonder'ın en son android sürümlerini(cm11 ile kitkatı mesela) bu kadar sorunsuz ve akıcı bir şekilde çalıştırması onun ne kadar becerikli bir geliştirici olduğunu kanıtlar arkadaşlar...
cyanogenmod'da da bazı cihazlar vardır ki mesela s4 s3... her ne kadar iyi donanımlı bir cihaz olmalarına karşın exynos tabanlı bir telefon olduğu için kaynak kodları kapalıdır o yüzden cyanogenmod'da M sürümlerini almıyorlar nightly sürümlerden yukarı çıkamıyorlar bunun nedenide M sürümü alacak kadar bugsuz hale gelememesi... bu arada M sürüm milestone/monthly sürüm diyede adlandırılır.. kararlı sürümlerdir...
ama işte s4 mini gibi cihazlar (qualcomm snapdragon tabanlı telefonlar) tüm kaynak kodları açıktır o yüzden üzerinde geliştirmeler yapılabilir cihazlardır ve bu yüzden en kararlı cm sürümlerini alabilirler....
Yanlış hatırlamıyosam o proje de hala devam ediyor arco çıkarıyor halen cm11 in yeni sürümlerini wonder a.bende hiçbir sorun yok 4.4.2 daha iyi bence 4.2.2 den anlamadım bende niye o sorun yokPil sorunu gene başladı . 50 den 25 e

bu iyimi ya 5.0 daha yeni çıktı baya sorunları vardır bencecm 12 çıktı sadece kamera sorunlu beyler alın benden size link meraklılarına ben yüklicem ve deneyimlerimi size aktarıcam
Denemeye ve o hazı almaya değer hatalar boşver hata her zaman olucakbende hiçbir sorun yok 4.4.2 daha iyi bence 4.2.2 den anlamadım bende niye o sorun yok
bu iyimi ya 5.0 daha yeni çıktı baya sorunları vardır bence
bilmiyorum yüklesemmi diye düşünüyorum boş bir zamanım oldugumda denerim ama 4.4.2 bana göre şuanlık iyiDenemeye ve o hazı almaya değer hatalar boşver hata her zaman olucak![]()
Cyanogen in rom larını sevmiyorum ama bi yandan 5.0 ı da görmek istiyorum. Hazır yedek varken flashlim gitsin...cm 12 çıktı sadece kamera sorunlu beyler alın benden size link meraklılarına ben yüklicem ve deneyimlerimi size aktarıcam