berk alican
Üye
Yani sende sayac 14.2.2 ye dönebilirsin muhtemelen, ancak knox un değişicegini sanmıyorum![]()
Yani sende sayac 14.2.2 ye dönebilirsin muhtemelen, ancak knox un değişicegini sanmıyorum![]()
Aynen öyleYani sende sayac 1
)Telefonun önceden rootlanmış ise sayacın sıfırlanacağını sanmıyorum. Muhtemelen şuan sayaç 1 dir. Istersen bi kontrol et.arkadaşlar bende dün 4.4.2 rusya sürümünü odin üzerinden yükledim ilk defa böyle bir işe kalkıstım ve iyi de oldu rootluydu sayac sıfırlama ve stock rom kurulumu yapmıstım hala ozel gözüküyordu cihaz durumu fakat bu romu yükleyince resmi oldu garantiye girdi sanırım neyse roma gelecek olursak bu kitkat jellybeandan bana göre şuanda daha stabil çalışıyor fakat gece şarj bitmesi olmus yaklasık 10 saatte yüzde 18 şarj gitmiş wifi ses felan kapalıyken ama oyunlar olsun internet olsun görsellık olsun 4.4.2 kitkat daha güzel gibime geldi yüklediğimden pişman değilim ve yeni bu işe kalkışacaklar benim gibi çok fazla korkmalarına gerek yok internette veya burda gerekli anlatımları var yani önerim 4.4.2 kitkatı yüklemeniz şeklinde ... bir sorum daha var şimdi 4.4.2 yi rootlarsam bir daha garantiye girmeyecekmi ? ve de framaroot , kingoroot gibi programlar bu cihazı rootlarmı ve onlar sayaç artırrmı şimdiden teşekkürler uzun bir yazı oldu kusura bakmayın)
Download Mode de Current Binary Felan samsung official yazıyor Knox kernel lock ise 0 çarpı 0 knox warranty woid ise 0 çarpı 1 csb confıg lsb ise 0 çarpı 30 olarak görülüyor sorun yok heralde cihaz durumu da resmi olarak görülüyor servislerde sorun çıkacagını düşünmüyorum , ayrıca bir sorm var geceleyin tam yüzde 18 şarj gitmiş normal mi bu bide anrdoid sistemi yüzde 50 şarj yiyor inanılmaz birşey bu batarya felanda cıkaramıyorum kılıflı telefon yardımlarınızı bekliyorumTelefonun önceden rootlanmış ise sayacın sıfırlanacağını sanmıyorum. Muhtemelen şuan sayaç 1 dir. Istersen bi kontrol et.
Son soruna gelirsek her türlü root işlemi garantide problem çıkarabilir. Telefon rootluyken herhangi bir sorun olursa rootu kaldır, orjinal stock u yükle garantiye ver gitsin. Şansını denemiş olursun en azından.
Bu arada rus romunun csc kodu ser olarak geçer, bunun da tur olması gerekli "bildiğim kadarıyla"
Hmm... umarım sorun olmaz.Download Mode de Current Binary Felan samsung official yazıyor Knox kernel lock ise 0 çarpı 0 knox warranty woid ise 0 çarpı 1 csb confıg lsb ise 0 çarpı 30 olarak görülüyor sorun yok heralde cihaz durumu da resmi olarak görülüyor servislerde sorun çıkacagını düşünmüyorum , ayrıca bir sorm var geceleyin tam yüzde 18 şarj gitmiş normal mi bu bide anrdoid sistemi yüzde 50 şarj yiyor inanılmaz birşey bu batarya felanda cıkaramıyorum kılıflı telefon yardımlarınızı bekliyorum
Hiçbir fikrim yok 4.2.2 ye dönüş de yoktu sanırımHmm... umarım sorun olmaz.
Bu arada batarya da problem var sanırım. Android sistemi ekrandan daha fazla şarj yiyorsa sıkıntı var demektir. Rom problemli mi acaba
Dönüş var galiba. Bu konuda son mesajlardan birinde beytullah yaptığını söylemişti. Incele istiyorsanHiçbir fikrim yok 4.2.2 ye dönüş de yoktu sanırım
sayfa kaçtı ki arayacakmıyımDönüş var galiba. Bu konuda son mesajlardan birinde beytullah yaptığını söylemişti. Incele istiyorsan

Inan hatırlamıyorumsayfa kaçtı ki arayacakmıyım![]()

tamam bakıcamInan hatırlamıyorum
Ama uzak değil. 1-3 sayfa öncesindir tam emin değilim
bu işlerde yeniyim ama yapa yapa öğrenicez bu romu zorla kurdum kendimi motive ettim ve başarılı oldum bakalım ne olacakArkadaşlar rusyada yayınlanan son sürümü (I9190XXUCNJ3) bende yükledim. Bazı arkadaşlar kulaklık üzerindeki tuşların çalışmadığını ya da geç tepki verdiğini belirtmişler ben böyle bir sorunla karşılaşmadım ayrıca klavye ile ilgili hata olduğu belirtilmiş bu hata değil samsung klavye ayarlarına girip kişisel ayarlarınızı yaparsanız sorun kalmıyor. Şimdiye kadar üç sorunla karşılaştım. Birincisi 3D oyunlarda cihaz daha fazla ısınıyor buna bağlı olarak oyun oynarken sarjın daha çabuk bittiğini düşünüyorum. İkincisi kitkat'ın kendine has sd karta olan erişimin kısıtlı olması örneğin üçüncü parti file manager programları kullanırken dahili hafızadan sd karta dosya kopyalayamıyorsunuz. (Yerleşik dosya yöneticisi ile kopyalanabiliyor.) Üçüncüsü de romu kurup ilk açılışta telefonu kullanmaya başlayınca ufak tefek takılmalar oluyor ama cihazı yeniden başlatınca böyle bir sorun kalmıyor. Şimdilik deneyimlerim bunlar ileride daha detaylı yorumlarımı paylaşırım. Bu arada romu kurarken, kurulumdan önce ve sonra recovery menüsüne girip wipe işlemlerini uyguladım. Türkiyede kitkat sürümünün yayınlanması beklenebilir (tavsiye) ama benim gibi sabredemeyen varsa kurabilir de öyle ciddi bir sorun yok.
Ilk denemede sorun olmamıştı ama haklısın daha sonra ben de kulaklık sorununu yaşadım. Dediğin gibi bazen iki kez basınca müziği değiştirmiyor.@rasmusen.17
bak şimdi tel kitli kulaklık ile 2 kez basınca müzik geçiyor ya o bazen geçiyor bazen geçmiyor bende böyle . sende müzikler sd cardda mı ??
klavye olayını tam okumamışın sanırım dedimki önceden böyle değildi . tahminlerden birine bastığında mesela tamam a basıyosun boşluk koyuyor önceden böyle değildi tamam a basardım ben birşey yazaarsam koyardı şimdi öylle değil yani oto boşluk tikinden değil
Cihaz ısınıyor söylemiştim . valla cihazı günlük yeniden başlatıyorum
Uzun zamandır s4 minici ezmiyorum demiF4K android 5.0 için çalışma başlatmış xda da ekran görüntülari var şuan sorunlu ve indirme linkide yok ve ayriyetten samsung android 4.4.4 için çalışmalara başlamış s4 mini için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tüm uygulamalar çalışsın öyle gelUzun zamandır s4 minici ezmiyorum demi
![]()