Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Cm 12 den oncs cm 11 yukleyip rcvry guncelliycem o zaman

reflex

reflex

Üye
Cm 12 den oncs cm 11 yukleyip rcvry guncelliycem o zaman
Ee bi zahmet cunku bende ancak oyle yaptim yada twrp ve philz touch ile yapilabiliyo
Ama inan bana cok iyi ve hizli hakkini veriyo kullaninca girdigin zahmetlere deyicek

berk alican

Üye
@reflex bana yardımcı olabilirmisin rica etsem

baskahmet

baskahmet

Üye
O zamsn ilk once cm 11 kurcam nyse anladm sagl.kardsm
Bu zahmet sayilmazki indirme islemi haric 5 dk :) bu arada verdigin yeni surumde gapps var mi nyse ona gerek yok ztn eyv kafa yordugun icin

reflex

reflex

Üye
O zamsn ilk once cm 11 kurcam nyse anladm sagl.kardsm
Bu zahmet sayilmazki indirme islemi haric 5 dk :) bu arada verdigin yeni surumde gapps var mi nyse ona gerek yok ztn eyv kafa yordugun icin
Evet dur gaps ta var 5.0 icin

baskahmet

baskahmet

Üye
Pardon cm 11 ile karstrdm verdigin cm 12 de gapps varmi yoksa eski surum gapps kurablrmiyim

baskahmet

baskahmet

Üye
Sagol kardes cm11 kurmak icin recovery eski surum heralde sorun cikarmaz dimi bundada hata vermesin :)

reflex

reflex

Üye
Sagol kardes cm11 kurmak icin recovery eski surum heralde sorun cikarmaz dimi bundada hata vermesin :)
Yok cikarmaz bende 6.0.4.5 ile ilk kurulumu yapip sonra bu yontemle surumunu yukseltiyorum

baskahmet

baskahmet

Üye
Yok cikarmaz bende 6.0.4.5 ile ilk kurulumu yapip sonra bu yontemle surumunu yukseltiyorum
tamam kardesim sagol yarn sabah okula gitmeden halletmek istiyorum rom 3 kere yukledm ama bu cynagenmod ilk defa yukluyorum yordugum icin kb 5.0 yapmam 1 saat surer cm 11 de yapacagm

berk alican

Üye
@reflex şöyle anlatım dünden sonra nexus almaya karar verdim fakat nexus 5 yok hiçbir yerde. Şuan rus romu yüklü ama cihaz kasıyor fark ediyorum cyanomaged daha önce kullandım ama 2.3.6 sürümüydü neler değişti bilmiyorum ancak hiçte bilmiyor değilim .Neyse asıl sorularım nasıl kurcam tavsiye edermisin . Stable olan android sürümü nedir snapshot olan nasıldır ? ve bu sürümler sorun yaratırmı veya cyanomeged çokmu oynuyor üstünde ve bu stock android recoverysi gidiyor ya o geri gelirmi garantide knox a bakcaklarını sanmıyorum ama knox düşürme şansımız varmı

baskahmet

baskahmet

Üye
@reflex şöyle anlatım dünden sonra nexus almaya karar verdim fakat nexus 5 yok hiçbir yerde. Şuan rus romu yüklü ama cihaz kasıyor fark ediyorum cyanomaged daha önce kullandım ama 2.3.6 sürümüydü neler değişti bilmiyorum ancak hiçte bilmiyor değilim .Neyse asıl sorularım nasıl kurcam tavsiye edermisin . Stable olan android sürümü nedir snapshot olan nasıldır ? ve bu sürümler sorun yaratırmı veya cyanomeged çokmu oynuyor üstünde ve bu stock android recoverysi gidiyor ya o geri gelirmi garantide knox a bakcaklarını sanmıyorum ama knox düşürme şansımız varmı
Ben yarin kuracam bi dene lollopop bu baska seye benzemez dene begrnmessen rusyaya dnrsn ayrica rus yklu bende hic kasmiyor

berk alican

Üye
bende bi süre sonra ağırlaşıyor rus romları :D

l istiyorum aslında ama cyanomed (bi türlü yazamıyorum :D) aralıkta çıkarcakmış sanırsam o zamana kadar kullanım alışım istiyorum çünkü bıktım hatalardan

baskahmet

baskahmet

Üye
Sen kullan sonucta 5.0 bu yarn kuracam sorunsuz Allahn iznoyle deneymletimi paylasrm mobldeym yzmiyorum anlayin :)

berk alican

Üye
o zaman sen kur l yi bi dene iyice sonra onada bakarız ama şuan cyanogmed de aklım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
5.0.resmi olarak gelmicek galiba :(

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
baskahmet

baskahmet

Üye
Benimde yarn sabah kuracam sorun felan cikmazsa deneymlerimi sunsrm burdan garanti nba 2k 15 gibi 4 2 2 de acmayan oyunlari acacaktir
Gelir gelir umitsz olmayn

berk alican

Üye
@reflex hocam ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Berk ali yarn en gec 6 ya kadar deneyimlerimi sunacam sana

Üst Alt