Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

berk alican

Üye
bende hs-130 kullanıyorum farklı kulaklıkta denedim aynısı yarım saat sonra kayboluyor kulaklıklar menüsü ve simge
peki ya klavye @beytullah6767

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
bende hs-130 kullanıyorum farklı kulaklıkta denedim aynısı yarım saat sonra kayboluyor kulaklıklar menüsü ve simge
peki ya klavye @beytullah6767
güncellemeden önce yoktu guncellemeden sonrada bendede oluştu

berk alican

Üye
o zaman bu sürümde klavye böyle abi
cihaz çok ısınıyor ve oyunda daha hızlı sarj gidiyor
konu öldü herhalde

berk alican

Üye
Kulaklığı bilmiyorumda restart pil nakavt :)
bende o düzeldi. yani 40da restart 40 kalıyor. kulaklık devam ediyor kayboluyor. Ancak cihaz hızlı ısınıyor bu yüzden daha hızlı bitiyor pil. yeni sıkıntı olarak klavye var o sende varmı

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
bende o düzeldi. yani 40da restart 40 kalıyor. kulaklık devam ediyor kayboluyor. Ancak cihaz hızlı ısınıyor bu yüzden daha hızlı bitiyor pil. yeni sıkıntı olarak klavye var o sende varmı

Ben guncellemedim cihazda baya bi degisiklik yaptim tekrar ugrasmak istemiyorum. Kazara bozarsam cihazi guncellerim anca :)

berk alican

Üye
anladım güncelle pil düzelsin en iyi gelişme o . ancak şöyle devam . kulaklık . kulaklık üzerinden müzik değiştirince geçmeme geç geçme, aşırı ısınma pil hızlı bitme, yeni olarak klavyede tahmine yani tamam merhaba fln basınca oto boşluk bırakıyor önceden yoktu . bakalım 4.4.4 ne zaman gelcek veya 5 gelcekmi

• Beğen
Tepkiler: by-pegasus
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
anladım güncelle pil düzelsin en iyi gelişme o . ancak şöyle devam . kulaklık . kulaklık üzerinden müzik değiştirince geçmeme geç geçme, aşırı ısınma pil hızlı bitme, yeni olarak klavyede tahmine yani tamam merhaba fln basınca oto boşluk bırakıyor önceden yoktu . bakalım 4.4.4 ne zaman gelcek veya 5 gelcekmi

4.4.4 bu ay gelecegini okudum ama hangi. ulkeye gelecek bakalim

berk alican

Üye
çıksında ülke fark etmez :D
aynen kasım yazıyor ben attım

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Peocawe

Peocawe

Üye
Custom rom kullanıyordum ve bugün odin ile stock rusya 4.4.2 ye geçtim fakat wifi açılmadı birden bire. Nasıl çözebilirim bu sorunu? wifi ye tıklıyorum soluk yeşil oluyor ve anında geri kapanıyor.
edit: 2. defa odinden kurulum yaptım geldi wifi.

by-pegasus

Üye

Bi yerde gelecegini duymustum

reflex

reflex

Üye
Custom rom kullanıyordum ve bugün odin ile stock rusya 4.4.2 ye geçtim fakat wifi açılmadı birden bire. Nasıl çözebilirim bu sorunu? wifi ye tıklıyorum soluk yeşil oluyor ve anında geri kapanıyor.
edit: 2. defa odinden kurulum yaptım geldi wifi.
Bendede oyle eger rusya romunu guncelleyip sonrada costum roma gectiyseniz ve yine stock yuklicekseniz en son rusya romunu kurun yoksa olmaz yani yapim numaras . 3 ile biteni kurun muhtemelen olucaktir

Peocawe

Peocawe

Üye
Bendede oyle eger rusya romunu guncelleyip sonrada costum roma gectiyseniz ve yine stock yuklicekseniz en son rusya romunu kurun yoksa olmaz yani yapim numaras . 3 ile biteni kurun muhtemelen olucaktir
Aynen öyle oldu hallettim :)

• Beğen
Tepkiler: reflex

Üst Alt