Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

karakartal44

karakartal44

Üye
indirme linkini vermiştin evet.. O zaman resmi sitesinin adresini rica edeyim.
Ebay dan akıllı saat almıştım. O saatin içinden klavuzda ftp adresi vardı oradan indirdim. Resmi sitesi var mı bilmiyorum. Fakat google dan az önce arattım bişey çıkmadı.

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Ebay dan akıllı saat almıştım. O saatin içinden klavuzda ftp adresi vardı oradan indirdim. Resmi sitesi var mı bilmiyorum. Fakat google dan az önce arattım bişey çıkmadı.

Sorun değil.
yeni sürümün de çeviri işi bitti.

• Beğen
Tepkiler: karakartal44
karakartal44

karakartal44

Üye
Sorun değil.
yeni sürümün de çeviri işi bitti.
Bu ne hız üstadım ellerine sağlık. Hemen indireyim. Ellerin dert görmesin inşaallah.
İyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
mraz

mraz

Üye
Sevgili ceviri ekibi bu Uygulamayı Türkçeleştirirseniz çok faydalı olur.

Uygulama adı :BZ Reminder&Birthdays
Sürüm no:0.9.9
Link :
Açıklama : Any Do gibi uygulamalardan daha kullanışlı, hatırlatma seçenekleri ve cevapsız çağrıları hatırlatan güzel bir uygulama.. Teşekkürler..

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Sevgili ceviri ekibi bu Uygulamayı Türkçeleştirirseniz çok faydalı olur.

Uygulama adı :BZ Reminder&Birthdays
Sürüm no:0.9.9
Link :
Açıklama : Any Do gibi uygulamalardan daha kullanışlı, hatırlatma seçenekleri ve cevapsız çağrıları hatırlatan güzel bir uygulama.. Teşekkürler..

Telefonda dil dosyası açılmıyor malesef, Bilgisayarda da, ayıklama hatası verdi bende. Başka bir üstad inceleyip neticeyi yazar sana.

• Beğen
Tepkiler: mraz
mraz

mraz

Üye
Sagolun..inşallah bi arkadaş çeviriyi yapar..

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Telefonda dil dosyası açılmıyor malesef, Bilgisayarda da, ayıklama hatası verdi bende. Başka bir üstad inceleyip neticeyi yazar sana.
Ben bi bakayım da :)

Kontrol edildi, çeviri aşamasında şuan. Bittiğinde bilgilendirileceksiniz..

Son düzenleme:
  • Beğen
mraz

mraz

Üye
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Son surum 0.9.9 Bunda sorun mu vardi acaba..Musait zaman son surumede bakarmisiniz..tesekkurler
Son sürüme baktım zaten dil dosyadında ayrıştırma hatası verdiği için, bir önceki sürümleri TR yaptım

• Beğen
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Son sürüme baktım zaten dil dosyadında ayrıştırma hatası verdiği için, bir önceki sürümleri TR yaptım

son sürümü ben de ayrıştıramadım. ama önceki sürümü tr yapma doğrusu bir an aklıma gelmedi. eline sağlık usta.

SHS

SHS

Üye
uygulamaların son sürümlerinin dil dosyaları parçalanmaz oldu, nedirki sorun

mraz

mraz

Üye
Arkadaşlar bir istegim daha olacak. Uzun zamandır kullandığım Android kullanıcıları için cok basit bir alarm uygulaması var..

Alarm kuracam diye sinir olanlar için birebir uygulama. Çok basit ve kullanışlı.
Şimdiden teşekkürler ..

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Arkadaşlar bir istegim daha olacak. Uzun zamandır kullandığım Android kullanıcıları için cok basit bir alarm uygulaması var..

Alarm kuracam diye sinir olanlar için birebir uygulama. Çok basit ve kullanışlı.
Şimdiden teşekkürler ..

Çeviri isteğin alındı. Bittiğinde bilgilendirileceksin.

Şimdiden teşekkürler ..

Çevirin tamamlandı. Konu onaylanınca BURDAN indirebilirsin

• Beğen
Tepkiler: mraz

dark3434

Üye
Digital Clock Widget Xperia Premium v3.6
üstad bu uygulama android widget bölümünde var çevirirsen çok sevinirim.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Digital Clock Widget Xperia Premium v3.6
üstad bu uygulama android widget bölümünde var çevirirsen çok sevinirim.
Çeviri isteğin alındı, kontrolü sağlanıp çeviri durumu hakkında bilgilendirileceksiniz..

EDİT: Digital Clock Widget Xperia Premium v3.6 zaten Türkçe dil seçeneği ekli olduğu görülmüştür..

Son düzenleme:
mraz

mraz

Üye
Sevgili üstadlar işimde sıkça kullandığım tarih hesap aracı var.Kullanımı basit olsada İngilizce kullanımda hata yapabiliyorum.Sizleri yorduğumun farkındayım ama şu uygulamanın da çevirisini yaparsanız sevinirim :blush:

Bu uygulama yaş hesaplama yapmakla birlikte,iki tarih arası geçen zamanı ve bir tarihe gün-ay-hafta eklemekle elde edilen tarihi gösteren basit bir tarih hesaplama aracıdır.

Saracen Yusuf

Üye
@haqanguven uc browser turkcelestir hayrina :)

haqanguven

haqanguven

Üye
@haqanguven uc browser turkcelestir hayrina :)
:) bir bakayım içine ona göre çevirilcek durumdamı diye bilgilendiririm seni. ayrıca hangisini istiyorsun. bir kaç çeşidi var onun. Google play linki versende olur

Üst Alt