Türkçe Uygulama Çeviri İstekleri - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Arkadaşlar size zahmet şu akıllı saat uygulamasını Türkçe ye çevirebilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Çeviri isteğin alındı. Çeviri bittiğinde Türkçe uygulamalar bölümüne eklenip bilgilendirileceksin.

• Beğen
Tepkiler: karakartal44

danismaz61

Üye
Merhaba arkadaşlar iyi geceler hepinize hece gece bir istedim var sizden :D bu uygulamayı Türkçeye çevirebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Merhaba arkadaşlar iyi geceler hepinize hece gece bir istedim var sizden :D bu uygulamayı Türkçeye çevirebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler
Uygulamayı çevirmek amacıyla indirdim ve incelediğimde ingilizce hiç bir kelimeye rastlamadım dolayısıiyle çeviri ancak google çevirisi ile yapabilirim (kendim için söylüyorum) ve çevirirken de mantıken uygun çeviri oluştururum ancak bu şekilde kabul edersen çeviriye başlayabilirim.

Ayrıca BU SERVİSİ KULLANMANI ÖNERMEM!
bilgi için

danismaz61

Üye
Uygulamayı çevirmek amacıyla indirdim ve incelediğimde ingilizce hiç bir kelimeye rastlamadım dolayısıiyle çeviri ancak google çevirisi ile yapabilirim (kendim için söylüyorum) ve çevirirken de mantıken uygun çeviri oluştururum ancak bu şekilde kabul edersen çeviriye başlayabilirim.
Tabi ki kardeşim Çince sonuçta kaç kişi biliyor ki Türkiyede :D ayrıca bulut hesabı kullanan herkese tavsiye ederim hem arkasında tencent gibi bir dünya devi var hemde 10 TB depolama alanı sunuyor :)

oddish

oddish

Üye
Dostlar benim pek ümidim yok ama ben de şansımı deniyorum. Bu temayı Türkçe yapan olursa şimdiden teşekkür ederim.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Fa_1234

Fa_1234

Üye
Arkadaşlar Uc browser 9.9.3 sürümünü
Türkçe yaparsanız sevinirim

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Tabi ki kardeşim Çince sonuçta kaç kişi biliyor ki Türkiyede :D ayrıca bulut hesabı kullanan herkese tavsiye ederim hem arkasında tencent gibi bir dünya devi var hemde 10 TB depolama alanı sunuyor :)
Buyur kardeşim..

İNDİR>>

Fa_1234

Fa_1234

Üye
:tşk: Emeğinize sağlık

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Arkadaşlar size zahmet şu akıllı saat uygulamasını Türkçe ye çevirebilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Çevirin tamamdır. indirebilirsin

• Beğen
Tepkiler: karakartal44
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
karakartal44

karakartal44

Üye
Denedikten sonra sonuçları yazarsan iyi olur. Çünkü yabancı olduğum bazı kelimeleri çevirmekte doğrusu sıkıntı yaşadım. Hatalar olabilir
Biraz kullandım. Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Ama ileri zamanlarda kullandıkça bi sıkıntı olursa sizi haberdar ederim.
Ama elleriniz dert görmesin.
İyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
karakartal44

karakartal44

Üye
Biraz kullandım. Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Ama ileri zamanlarda kullandıkça bi sıkıntı olursa sizi haberdar ederim.
Ama elleriniz dert görmesin.
İyi çalışmalar.
Kusuruma bakmayın az önce güncelleme olup olmadığını kontrol edince 7.1.0 sürümünün yayınlandığını farkettim. Acaba sizin için bu sürümü tekrar Türkçe ye çevirmek zor olur mu acaba. Teşekkür ederim.
İyi akşamlar .

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Kusuruma bakmayın az önce güncelleme olup olmadığını kontrol edince 7.1.0 sürümünün yayınlandığını farkettim. Acaba sizin için bu sürümü tekrar Türkçe ye çevirmek zor olur mu acaba. Teşekkür ederim.
İyi akşamlar .

Estağfirullah
Google play linkini verebilir misiniz?

karakartal44

karakartal44

Üye
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Google play da bu uygulama yok. Bir önceki mesajda linkini vermiştim ama. İsterseniz tekrar verebilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

indirme linkini vermiştin evet.. O zaman resmi sitesinin adresini rica edeyim.

Üst Alt