Haber L925 aldım fakat.

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Şuanlık tek dert ettiğim batarya gibi. Baya hızlı düşüyor sanırım batarya problemi var. 1 günü çıkaramaz gibi geliyor bana belki servise gönderebilirim bunun için.
Benim 920'ninde öyle. 3G ile nette takılayım veya oyun oynayım. Şarj cuk gidiveriyor.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Benim 920'ninde öyle. 3G ile nette takılayım veya oyun oynayım. Şarj cuk gidiveriyor.

Sadece Lumialarda öyle değil.S3,S4 ve bir kaç tane htc'de ve iphone'dada öyle(bunlar benim bildiklerim). 3g telefonun ayı gibi bataryası olmaması halinde löp diye bitiriyor.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
3g kapalı olsa da fena yiyor ya

ugur4455

Üye
Ben çok rahat 1 gunu çıkarıyorum sen şuan yeni aldın diye çok uğraşıyordursun özellikle fotoğraf uygulamaları online oyunlar çok yer ısınma eğer tel yeniyse çok ısınıyor ama sonradan nerdeyse yok denecek kadar azalıyor

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Ben çok rahat 1 gunu çıkarıyorum sen şuan yeni aldın diye çok uğraşıyordursun özellikle fotoğraf uygulamaları online oyunlar çok yer ısınma eğer tel yeniyse çok ısınıyor ama sonradan nerdeyse yok denecek kadar azalıyor
1 yıllık cihaz. Baya ısınma var özellikle şarjdayken. 1 günü çıkaramam ama

osmanmert94

osmanmert94

Üye
1 yıllık cihaz. Baya ısınma var özellikle şarjdayken. 1 günü çıkaramam ama
İlk alındığında çok kurcalarsın onu indir bunu kaldır kamera aç kapa falan bayağı şarj yer.

luckysleven

luckysleven

Üye
Isinma sag ust kosedeyse normal hatta kamera etrafida isinir 925 de ama bunlarin haricinde normal degil

emz

emz

Üye
Tüm Nokia cihazlarda istisnasız sağ üst taraf ısınıyor. Oradaki parça ne işe onu bilmiyorum ama büyük ihtimalle ekran kartı. Çünkü Lumia ailesine en çok şarjı ekran yiyor. Gerisi fasa fiso. Ama a şarj işin bir baktırt servise. Daha doğrusu ver servise pil diye birde genel kontrol ve içinin temizlenmesini istiyorum de. Cillop gibi geri alırsın sıfır gibi olur. Tüm sorunlara bakar verirler ;)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Nokia cihazlarda istisnasız sağ üst taraf ısınıyor. Oradaki parça ne işe onu bilmiyorum ama büyük ihtimalle ekran kartı. Çünkü Lumia ailesine en çok şarjı ekran yiyor. Gerisi fasa fiso. Ama a şarj işin bir baktırt servise. Daha doğrusu ver servise pil diye birde genel kontrol ve içinin temizlenmesini istiyorum de. Cillop gibi geri alırsın sıfır gibi olur. Tüm sorunlara bakar verirler ;)
geliştirici güncellemeleri var böyle versem problem olur mu?

drangela61

drangela61

Üye
Ben de L920 kullanmaktayım evet bu aralar şarj berbat bırak 1 günü yarım gün zor götürüyor bir an önce kararlı denim sürümü gelse de düzelse..

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
emz

emz

Üye
preview for developers güncellemeleri ama hocam

Ben 520'de öyle vermiştim ki daha cyan yoktu ama bende 3 kolon vardı. Hiç sıkıntı olmadı. Eğer sıkıntı çıkarırlar diyorsanız içiniz rahat etmeyecekse nsrt ile baştan kurun verin. Zaten pek bakmayacaklardır. Sorun bulurlarsa yaparlar. Bulamazlarsa da dediğim maddeleri söyleyerek verirseniz en azından temizlenmiş, bence düzelmiş olur. :)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Ben 520'de öyle vermiştim ki daha cyan yoktu ama bende 3 kolon vardı. Hiç sıkıntı olmadı. Eğer sıkıntı çıkarırlar diyorsanız içiniz rahat etmeyecekse nsrt ile baştan kurun verin. Zaten pek bakmayacaklardır. Sorun bulurlarsa yaparlar. Bulamazlarsa da dediğim maddeleri söyleyerek verirseniz en azından temizlenmiş, bence düzelmiş olur. :)
turkcell teleservice faturalı nereye vericem ki acaba garantiye onu bi öğreniyim bari teşekkür ederim hocam.

emz

emz

Üye
turkcell teleservice faturalı nereye vericem ki acaba garantiye onu bi öğreniyim bari teşekkür ederim hocam.

Şimdi nsrt ----> Nokia software recovery tool demek. Nokia sitesinde desteğe tıklayıp ara kısmına yazarsanız çıkar.
Nokia cihazları iki şekilde servise verebilirsiniz. Birincisini denemeniz tabiki faydanıza olur. Nokia Care isimli Nokia orijinal servisidir ancak çok alt düzey hatalara bakabiliyor. Eğer üst seviye bir hata çıkarsa teleservis devreye giriyor ama çok sıkıntılı onlar. Hangi şehirde iseniz ona göre yazarsanız sizden önce beni biri yardımcı olacaktır. :)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi nsrt ----> Nokia software recovery tool demek. Nokia sitesinde desteğe tıklayıp ara kısmına yazarsanız çıkar.
Nokia cihazları iki şekilde servise verebilirsiniz. Birincisini denemeniz tabiki faydanıza olur. Nokia Care isimli Nokia orijinal servisidir ancak çok alt düzey hatalara bakabiliyor. Eğer üst seviye bir hata çıkarsa teleservis devreye giriyor ama çok sıkıntılı onlar. Hangi şehirde iseniz ona göre yazarsanız sizden önce beni biri yardımcı olacaktır. :)
Ankara hocam. Nasıl sıkıntılar?

emz

emz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe
Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
Bende de 925 var yanlız tek sorun internete girdiğim zaman belli bir zaman sonra interneti kapatıyor

Üst Alt