Haber Windows Phone Developer Preview Programına Firmware Güncellemeleri de Eklenebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Windows Phone Developer Preview Programına Firmware Güncellemeleri de Eklenebilir.
Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone platformunda uyguladığı Preview for Developers programı ile kullanıcılar gelecekte yayınlanmaya hazırlanan güncellemeleri test edebiliyor ve geliştirilmesine yardımcı oluyorlar. Preview for Developers programına şimdi de Firmware güncellemeleri dahil olabilir.

Winsupersite'den Paul Thurrott haftalık podcast yayının da Microsoft'un yakında Lumia Denim ve Lumia Cyan gibi Firmware güncellemelerini de bu programa dahil edebileceğini belirtti.

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve csll

csll

csll

Üye
Anlaşılan telefonu hiç kararlı sürümde kullanamayacağız. :) Haber için teşekkürler abi

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve Rainesto
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Zaten her şey karışık hangi sürüm kullandığımızı anlayamıyoruz iyice karıştıracaklar ortalığı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu da demek oluyor ki: Developer Preview'e [Update 2 Preview + Lumia Denim] birlikte gelecek :eller:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Rainesto, Dexter Morgan ve 1 kişi daha
pirenuri

pirenuri

Üye
Bu iyi bir şey değil mi ? Dev kullanıcıları sürekli şikayet ediyordu cyan denim vs gelmiyor diye aha şimdi geliyor işte daha ne ?

ErenMSC

Üye
İyi işte 2 güncelleme bi arada.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
İki bir arada iyi ama bekleme sureside x2 olursa diye endişeleniyorum ben, prewiev için aylar geçiyor iki birden abbooooo :(

dakamon

dakamon

Üye
Privievden haberi olmayan birsürü kullanıcı var ayrıca hala belki cyan a geçmeyen binlerce kullanıcı vardır TR de

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
PureFood

PureFood

Üye
Privievden haberi olmayan birsürü kullanıcı var ayrıca hala belki cyan a geçmeyen binlerce kullanıcı vardır TR de

Dun otobüste 25li yaşlarda bir kız gördüm 520 vardı elinde ve telefonda Wp 8.1 yüklü değildi :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Dun otobüste 25li yaşlarda bir kız gördüm 520 vardı elinde ve telefonda Wp 8.1 yüklü değildi :D
Bende gördüm otobüste 25 li yaşlarda bi kız ve aynı telefon ana ekranda 2 kolon vardı muhtemelen güncellemeyi yüklememiş hayır da bu güncelleme otomatik indirilmiyor mu ?
Bi yükle butonuna basmak bu kadar zor mu ? Sonra da bu telefonda hiç bir şey yapılmıyor diye isyan ederler

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Bir güncelleme geldi fakat dışarıdayım yükleyemiyorum pdev 8.1.1 cyan yuklu cihazımda bilgisi olan varmı acaba

PureFood

PureFood

Üye
Bende gördüm otobüste 25 li yaşlarda bi kız ve aynı telefon ana ekranda 2 kolon vardı muhtemelen güncellemeyi yüklememiş hayır da bu güncelleme otomatik indirilmiyor mu ?
Bi yükle butonuna basmak bu kadar zor mu ? Sonra da bu telefonda hiç bir şey yapılmıyor diye isyan ederler
İki kolonu şimdi de yapabiliyoruz 8.1 ile oradan ayırt edilemeyebilir yalnız

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
İki kolonu şimdi de yapabiliyoruz 8.1 ile oradan ayırt edilemeyebilir yalnız
Biliyorum ama oradan ayırt edemesek bile insanların güncellemeyi yüklemedikleri gerçeği var ortada

• Beğen
Tepkiler: PureFood
luckysleven

luckysleven

Üye

Benim arkadasim 925 almis 2 haftadir kullaniyormus bir baktim magaza tile uzerinde 37 yaziyor : )

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
emz

emz

Üye
Kimse sistemi kullanmayı bilmediği için güncellemeyi akıl edemiyor. Sonra sistemi kullanamıyoruz diye atar yapıyor. Şu Yardım uygulamalarını bile kullananlar sistemi öğrenirler.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Abi insanın içinde teknoloji sevgisi yoksa, isterse kral olsun papaz padişah olsun değişmeyen bir şey var, o da o insanın cihazı sadece sosyallik ya da alo demek için kullandığıdır

• Beğen
Tepkiler: skynet
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Neydeki Microsoft bunun için bir çözüm yolu bulup şu critical Update olayını getirdi. Bundan sonra hepsini böyle yapsalar eski sürümde kimse kalmaz telefon gece 03:00 de sessiz sedasız yüklüyor güncellemeyi kullanıcı yüklemese bile

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gelsin bakalım ne olacak nasıl bir hal alacak

Takipçi Satın Al

Üst Alt