Haber Windows Phone Developer Preview Programına Firmware Güncellemeleri de Eklenebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Kimse sistemi kullanmayı bilmediği için güncellemeyi akıl edemiyor. Sonra sistemi kullanamıyoruz diye atar yapıyor. Şu Yardım uygulamalarını bile kullananlar sistemi öğrenirler.
Bir de güncellemeyi yapıp arkaplan ayarlamayı bilmeyen, bildirim merkezi ve ayar kısayollarını keşfedemeyenler var. Nerde kaldı Extra kolon ayarını alanı bulalım.

• Beğen
Tepkiler: emz
ON9

ON9

Üye
Privievden haberi olmayan birsürü kullanıcı var ayrıca hala belki cyan a geçmeyen binlerce kullanıcı vardır TR de
hocan sen cyandan bahsediyon geçenlerde şehir dışında yaşayan bir kuzenimin HTC 8S' İNİ KURCALAMA fırsatını buldum hala ilk günkü haliyle duruyordu... :))) gerçi cuan Black ve Amber onlara gitmedi ama daha gdr bir bile almamış. Bana abi ne biçim sistem diyor idi.
Düzeltme:gdr1 ' fen kastım wp8.0 gdr1
Biliyorum ama oradan ayırt edemesek bile insanların güncellemeyi yüklemedikleri gerçeği var ortada
İlk Gdr1 geldiğinde batarya tasarrufunda güncelleme yapmak için 1-2 saat cırmalamıştım. Ne günlerdi be kardeşim Ahhhhh ahhh

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Takipçi Satın Al

Üst Alt