Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
yelerkan

yelerkan

Üye
kamera başarısız uyarısı alıyorum... rom çok güzel ve bunu da düzeltebilirsem harika olacak... emeğinize sağlık...

kartal2378

kartal2378

Üye
kamera başarısız uyarısı alıyorum... rom çok güzel ve bunu da düzeltebilirsem harika olacak... emeğinize sağlık...
Stock kernel flashla,telefonu ac kamerayi ac bir foto cek,sonra tekrar istersen boeffla kernel yukle,kamera duzelir

• Beğen
Tepkiler: yelerkan
yelerkan

yelerkan

Üye
teşekkürler .. dediklerini yaptım ve şu an kameramda çalışıyor.. tekrar teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: kartal2378

ekremesiroglu

Üye
v7 v8 VE v9 Arasında ne farklar var arkadaşlar?

tdd46

tdd46

Üye
allah allah şimdi damarı ma bastım kardeşim :biggrin::alkis:op::oley:turkiye:resimini pc ye indirdim

pardon ama kardeş stock olanı hangisiydi:allalla:
seçenektekini değiştirmeden kurarsan stocku kuruyuor otomatik . şeçeneklerden de en üstteki olacak

yassiino

yassiino

Üye
Samsung servisleri dahil birçok uygulamayı daha iptal edip kurulum yapınca batarya sorunu düzeldi fakat rehber ve mesajlardaki kapanma sorunu devam ediyor, bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum? Mesela toplu mesaj göndermeyi deneyin, atarsa tek sorun bende değildir demek..
ram max 550 30 tane uygulama yüklü. kasma donma kesinlikle birsey yok. v8.1 de 4 gün batarya süresi 4 saat 40 dakika ekran açık süresi aldim. romda sorun olsa bu degerleri mümkün degil alamayız. resimlerlede kanitladim bu degerleri 4-5 sayfa geri gidersen resimlerimi görürsünuz. senin görüşlerine kesinlikle katılmıyorum. ama eskiden katiliyordum blekota 4-5 versiyonlarinda beta asamasinda iken öyleydi.

Rehber ve mesajlar sorunu? Birçok servisi iptal edip tekrar kurdum, kerneli de flashladım ancak düzeldi batarya ama rehber ve mesajlar sorunu devam ediyor maalesef..

frkanyldz

frkanyldz

Üye
Arkadaşlar s3 için kullanabileceğiniz en stabil 4.4.2 s5 romunu paylaşıyorum.
Ana Özellikler:
# S5 UI arayüzü
# S5 Çerçeve
# S5 açılış animasyonu
# S5 Sesleri
# S5 kilit ekranı
# S5 Ayarlar(Yuvarlak simgeleri ile)
# S5 S-Planner
# S5 TouchWiz başlatıcısı (4x5 ve 5x5 tema görünümü)
# S5 S-Tarayıcı
# S5 Hesap makinesi
# S5 Dosya yöneticisi
# S5 Müzik çalar
# S5 Video oynatıcı
# S5 Not uygulaması
# S5 SMS / MMS uygulaması
# S5 Dialer & Eskort'da UI ile İletişim
# S5 Hava Widgeti
# S5 Klavye(ek dilleri ile)
# S5 S Voice (Eklenti)
# S5 My Dergisi (Eklenti)
# S5 Görev yöneticisi
#S5 Hızlı bağlantı ve S Bulucu (Eklenti)
# S5 Ultra Güç Tasarruf Modu(UPSM maneger ile)
# S5 Araç kutusu
# 8 kilit ekranı açılış efekti
# 4 yollu yeniden başlatma menüsü
ve daha fazlası ...

11 saat beklemede kullanılan şarj sadece %5

Çalışanlar / Çalışmayanlar:
Çalışanlar:

- Aramalar
- Wi-Fi
- Küresel Konumlama Sistemi(GPS)
- 3G
- SMS / MMS
- Kamera
- KİLİT EKRANI etkileri
- Uygulamalar ve fonksiyonlarının çoğu
- Tüm sensörler
- Otomatik rotasyon
- Android 4.4.2
- Aşağıdaki "Çalışmayanlar" dışında kalan her şey çalışıyor

Çalışmayanlar:
- Telefon kapalıyken şarja taktığınızda telefon yeniden açılacaktır.
- Yansıtma Ekran ve doğrudan paylaşım (Eserler BETA 6 + Agni kernel beri)
- Bir şey daha bulduysanız, lütfen bana söyleyin

Diğer hatalar:
- Orada burada bazı grafik hatası

• İşte kendi telefonumdan görüntüler:

ÖRNEK VİDEO:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ROM GÜNCELDİR VE STABİLDİR.
ROMU BU ADRESTEN İNDİREBİLİRSİZİNİZ:

TELEFONA PHİLZ TOUCH RECOVERY NASIL YÜKLENİR:
İLK ÖNCE ROMU TELEFONUNUZA YÜKLEYİN.
ROMU DAHA KOLAY YÜKLEMEK İÇİN PHİLZ TOUCH RECOVERY LAZIM.
PHİLZ TOUCH'U 2FARKLI YÖNTEMLE YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.

1. YÖNTEM(BİLGİSAYAR GEREKMEZ): ÖNCE BU DOSYAYI TELEFONA YÜKLEYİN:
SONRA TELEFONU RECOVERY MODA ALIN.(TELEFON KAPALIKYEN SES AÇMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN)

2. YÖNTEM(BİLGİSAYAR GEREKİR):BİLGİSAYARINIZA ODİN PROGRAMINI İNDİRİN:

DAHA SONRA TELEFONUNUZU KAPATIN VE AYNI ANDA SES KISMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN VE ÖNÜNÜZE EKRAN GELİNCE BİR KEZ SES AÇMA TUŞUNA BASIN.
TELEFONU DOWLOAD MODUNA ALDINIZ ŞİMDİ TELEFONU BİLGİSAYARA USB KABLO İLE BAĞLAYIN BU DOSYAYI BİLGİSAYARINIZA İNDİRİN:

ŞİMDİ ODİN PROGRAMINI AÇIN VE PDA BUTONUNA TIKLAYIP İNDİRDİĞİNİZ DOSYAYI SEÇİN VE START BUTONUNA BASIN.

TELEFON YEDEĞİ NASIL ALINIR(ESKİ ROMA DÖNMEK İÇİN):
ŞİMDİ TELEFONUNUZ YENİDEN BAŞLAYACAK.YENİDEN BAŞLADIKTAN SONRA TEKRAR TELEFONU KAPATIN.BU SEFER SES AÇMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN.TELEFONU RECOVERY MODUNA ALDINIZ. ŞİMDİ DOSYALARIN YEDEĞİNİ ALMAK İÇİN BACKUP AND RESTORE KISMINA BASIN VE BACKUP(YANİ DOSYA YEDEĞİ ALIN) YAPIN(BİRAZ ZAMAN ALABİLİR).EĞER ÇOK ÖNEMLİ DOSYA VE RESİMLERİNİZ VARSA BİLGİSAYARA YEDEKLEYİN.(EĞER YEDEKLEME ALAMAZSANIZ ÖNEMLİ OLAN DOSYALARI BİLGİSAYARA ATIP YEDEKLEYEBİLİRSİNİZ.

ESKİ ROM DOSYALARI NASIL SİLİNİR:
ŞİMDİ RECOVERY MODDA WİPE DATA/FACTORY RESETE TIKLAYIN VE CLEAN TO İNSTALL A NEW ROM'A TIKLAYIN.

ROM NASIL YÜKLENİR:
ŞİMDİ RECOVERY MODDA İNSTALL ZİP'E TIKLAYIN TELEFONUN İÇİNE ATTIĞINIZ BLEKOTA S5 LİTE ROM V8.0 ROM DOSYASINI BULUN VE TIKLAYIN ROMU YÜKLERKEN BENİM TAVSİYEM GOOGLE UYGULAMALARINA VE SAMSUNG SERVİCE'YE TİK KOYUN DİĞERLERİNE İSTEĞE BAĞLI TİK KOYABİLİRSİNİZ VE ROMU YÜKLEYİN.

ALDIĞINIZ BACKUP YEDEĞİ NASIL YÜKLENİR:
ROM YÜKLENDİKTEN SONRA BACKUP'TAN YEDEK ALDIYSANIZ ŞİMDİ RECOVERY MODDA BACKUP AND RESTORE'DE RESTOREYE BASIN UYGULAMALARINIZ YENİDEN YÜKLENECEKTİR.(BİRAZ ZAMAN ALABİLİR)

KERNEL VE MODEM NASIL YÜKLENİR (HAT SORUNU OLANLAR İÇİN):
KERNELİ YÜKLEMEK İÇİN İLK ÖNCE KERNELİ TELOFONUN İÇİNE ATIN.TELEFONU RECOVERY MODA ALIN VE İNSTALL ZİP'E TIKLAYIN KERNEL DOSYASINI BULUN VE ÜZERİNE TIKLAYIP YÜKLEYİN.RAM KULLANIMINI AZALTAMAK İÇİN YUKARIDA VERDİĞİM APK DOSYASI LİNKİNİ KULLANIN.
EĞER HAT SORUNU YAŞARSANIZ MODEM DOSYASINI KERNEL DOSYASINI YÜKLEDİĞİNİZ GİBİ YÜKLEYİN.

KLON İMEİ(HAT) SORUNU OLANLAR İÇİN KERNEL VE MODEM:

ÖNCE KERNEL DOSYASINI CWM'DEN TELEFONUNUZA FLASHLAYIN
KERNEL:
EĞER SORUN DÜZELMEZSE MODEM DOSYASINI CWM'DEN TELEFONA FLASHLAYIN
MODEM:
SORULARINIZI YORUM BÖLÜMÜNDE SORABİLİRSİNİZ ELİMDEN GELDİĞİ KADAR CEVAPLANDIRMAYA ÇALIŞIRIM.

RAM KULLANIMINI NASIL DÜŞÜRÜLÜR:
RAM KULLANIMINI 100 MB CİVARINDA DÜŞÜRMEK İÇİN KERNELİ YÜKLEDİKTEN SONRA BU UYGULAMANIYI YÜKLEYİN:

DİĞER KONULARIMIZ:

AZİZ(04) V9.1 S5 LİTE ROM STABİL ANDROİD 4.4.4 (25.10.2014) ☆YENİ☆

GALAXY S5 MİNİ ALPHA V5.2 ANDROİD 4.4.4 ROM

ÖNEMLİ NOTLAR:
NOT1:
KONUYU İZİNSİZ ALMAK KESİNLİKLE YASAKTIR.
NOT2:
KERNEL DOSYASINI YÜKLEYİNCE TELEFON ROOTLANIR AYRIYETTEN ROOT ATMANIZA GEREK YOK.

TELEFONUNUZDA OLUŞABİLECEK SORUNLARDAN BEN VE MAXİCEP SORUMLU DEĞİLDİR.
:maxicep:
EMEĞE SAYGI...
BU KADAR EMEĞE BEĞENMEDEN GEÇMEYELİM ;)
yav arkadaş v9 kurduk wifi acılıor ama en yakındaki wifi noktatasına bile baglanmıor ayrıca s voıce yi kurdugumuzda da google metin okuma durdu hatası alıoruz ve açılış anımasyonu da igrenç şu wifi sorunu düzelseydi iidi...

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
animasyon için S5.zip dosyası var önceki sayfalarda.
onu yükleyip flashlayın
açılış düzelir.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye

bunu yükle
cwm den flashla :)

CINZANO

Üye
Arkadaşlar s3 için kullanabileceğiniz en stabil 4.4.2 s5 romunu paylaşıyorum.
Ana Özellikler:
# S5 UI arayüzü
# S5 Çerçeve
# S5 açılış animasyonu
# S5 Sesleri
# S5 kilit ekranı
# S5 Ayarlar(Yuvarlak simgeleri ile)
# S5 S-Planner
# S5 TouchWiz başlatıcısı (4x5 ve 5x5 tema görünümü)
# S5 S-Tarayıcı
# S5 Hesap makinesi
# S5 Dosya yöneticisi
# S5 Müzik çalar
# S5 Video oynatıcı
# S5 Not uygulaması
# S5 SMS / MMS uygulaması
# S5 Dialer & Eskort'da UI ile İletişim
# S5 Hava Widgeti
# S5 Klavye(ek dilleri ile)
# S5 S Voice (Eklenti)
# S5 My Dergisi (Eklenti)
# S5 Görev yöneticisi
#S5 Hızlı bağlantı ve S Bulucu (Eklenti)
# S5 Ultra Güç Tasarruf Modu(UPSM maneger ile)
# S5 Araç kutusu
# 8 kilit ekranı açılış efekti
# 4 yollu yeniden başlatma menüsü
ve daha fazlası ...

11 saat beklemede kullanılan şarj sadece %5

Çalışanlar / Çalışmayanlar:
Çalışanlar:

- Aramalar
- Wi-Fi
- Küresel Konumlama Sistemi(GPS)
- 3G
- SMS / MMS
- Kamera
- KİLİT EKRANI etkileri
- Uygulamalar ve fonksiyonlarının çoğu
- Tüm sensörler
- Otomatik rotasyon
- Android 4.4.2
- Aşağıdaki "Çalışmayanlar" dışında kalan her şey çalışıyor

Çalışmayanlar:
- Telefon kapalıyken şarja taktığınızda telefon yeniden açılacaktır.
- Yansıtma Ekran ve doğrudan paylaşım (Eserler BETA 6 + Agni kernel beri)
- Bir şey daha bulduysanız, lütfen bana söyleyin

Diğer hatalar:
- Orada burada bazı grafik hatası

• İşte kendi telefonumdan görüntüler:

ÖRNEK VİDEO:

ROM GÜNCELDİR VE STABİLDİR.
ROMU BU ADRESTEN İNDİREBİLİRSİZİNİZ:

TELEFONA PHİLZ TOUCH RECOVERY NASIL YÜKLENİR:
İLK ÖNCE ROMU TELEFONUNUZA YÜKLEYİN.
ROMU DAHA KOLAY YÜKLEMEK İÇİN PHİLZ TOUCH RECOVERY LAZIM.
PHİLZ TOUCH'U 2FARKLI YÖNTEMLE YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.

1. YÖNTEM(BİLGİSAYAR GEREKMEZ): ÖNCE BU DOSYAYI TELEFONA YÜKLEYİN:
SONRA TELEFONU RECOVERY MODA ALIN.(TELEFON KAPALIKYEN SES AÇMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN)

2. YÖNTEM(BİLGİSAYAR GEREKİR):BİLGİSAYARINIZA ODİN PROGRAMINI İNDİRİN:

DAHA SONRA TELEFONUNUZU KAPATIN VE AYNI ANDA SES KISMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN VE ÖNÜNÜZE EKRAN GELİNCE BİR KEZ SES AÇMA TUŞUNA BASIN.
TELEFONU DOWLOAD MODUNA ALDINIZ ŞİMDİ TELEFONU BİLGİSAYARA USB KABLO İLE BAĞLAYIN BU DOSYAYI BİLGİSAYARINIZA İNDİRİN:

ŞİMDİ ODİN PROGRAMINI AÇIN VE PDA BUTONUNA TIKLAYIP İNDİRDİĞİNİZ DOSYAYI SEÇİN VE START BUTONUNA BASIN.

TELEFON YEDEĞİ NASIL ALINIR(ESKİ ROMA DÖNMEK İÇİN):
ŞİMDİ TELEFONUNUZ YENİDEN BAŞLAYACAK.YENİDEN BAŞLADIKTAN SONRA TEKRAR TELEFONU KAPATIN.BU SEFER SES AÇMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN.TELEFONU RECOVERY MODUNA ALDINIZ. ŞİMDİ DOSYALARIN YEDEĞİNİ ALMAK İÇİN BACKUP AND RESTORE KISMINA BASIN VE BACKUP(YANİ DOSYA YEDEĞİ ALIN) YAPIN(BİRAZ ZAMAN ALABİLİR).EĞER ÇOK ÖNEMLİ DOSYA VE RESİMLERİNİZ VARSA BİLGİSAYARA YEDEKLEYİN.(EĞER YEDEKLEME ALAMAZSANIZ ÖNEMLİ OLAN DOSYALARI BİLGİSAYARA ATIP YEDEKLEYEBİLİRSİNİZ.

ESKİ ROM DOSYALARI NASIL SİLİNİR:
ŞİMDİ RECOVERY MODDA WİPE DATA/FACTORY RESETE TIKLAYIN VE CLEAN TO İNSTALL A NEW ROM'A TIKLAYIN.

ROM NASIL YÜKLENİR:
ŞİMDİ RECOVERY MODDA İNSTALL ZİP'E TIKLAYIN TELEFONUN İÇİNE ATTIĞINIZ BLEKOTA S5 LİTE ROM V8.0 ROM DOSYASINI BULUN VE TIKLAYIN ROMU YÜKLERKEN BENİM TAVSİYEM GOOGLE UYGULAMALARINA VE SAMSUNG SERVİCE'YE TİK KOYUN DİĞERLERİNE İSTEĞE BAĞLI TİK KOYABİLİRSİNİZ VE ROMU YÜKLEYİN.

ALDIĞINIZ BACKUP YEDEĞİ NASIL YÜKLENİR:
ROM YÜKLENDİKTEN SONRA BACKUP'TAN YEDEK ALDIYSANIZ ŞİMDİ RECOVERY MODDA BACKUP AND RESTORE'DE RESTOREYE BASIN UYGULAMALARINIZ YENİDEN YÜKLENECEKTİR.(BİRAZ ZAMAN ALABİLİR)

KERNEL VE MODEM NASIL YÜKLENİR (HAT SORUNU OLANLAR İÇİN):
KERNELİ YÜKLEMEK İÇİN İLK ÖNCE KERNELİ TELOFONUN İÇİNE ATIN.TELEFONU RECOVERY MODA ALIN VE İNSTALL ZİP'E TIKLAYIN KERNEL DOSYASINI BULUN VE ÜZERİNE TIKLAYIP YÜKLEYİN.RAM KULLANIMINI AZALTAMAK İÇİN YUKARIDA VERDİĞİM APK DOSYASI LİNKİNİ KULLANIN.
EĞER HAT SORUNU YAŞARSANIZ MODEM DOSYASINI KERNEL DOSYASINI YÜKLEDİĞİNİZ GİBİ YÜKLEYİN.

KLON İMEİ(HAT) SORUNU OLANLAR İÇİN KERNEL VE MODEM:

ÖNCE KERNEL DOSYASINI CWM'DEN TELEFONUNUZA FLASHLAYIN
KERNEL:
EĞER SORUN DÜZELMEZSE MODEM DOSYASINI CWM'DEN TELEFONA FLASHLAYIN
MODEM:
SORULARINIZI YORUM BÖLÜMÜNDE SORABİLİRSİNİZ ELİMDEN GELDİĞİ KADAR CEVAPLANDIRMAYA ÇALIŞIRIM.

RAM KULLANIMINI NASIL DÜŞÜRÜLÜR:
RAM KULLANIMINI 100 MB CİVARINDA DÜŞÜRMEK İÇİN KERNELİ YÜKLEDİKTEN SONRA BU UYGULAMANIYI YÜKLEYİN:

DİĞER KONULARIMIZ:

AZİZ(04) V9.1 S5 LİTE ROM STABİL ANDROİD 4.4.4 (25.10.2014) ☆YENİ☆

GALAXY S5 MİNİ ALPHA V5.2 ANDROİD 4.4.4 ROM

ÖNEMLİ NOTLAR:
NOT1:
KONUYU İZİNSİZ ALMAK KESİNLİKLE YASAKTIR.
NOT2:
KERNEL DOSYASINI YÜKLEYİNCE TELEFON ROOTLANIR AYRIYETTEN ROOT ATMANIZA GEREK YOK.

TELEFONUNUZDA OLUŞABİLECEK SORUNLARDAN BEN VE MAXİCEP SORUMLU DEĞİLDİR.
:maxicep:
EMEĞE SAYGI...
BU KADAR EMEĞE BEĞENMEDEN GEÇMEYELİM ;)

mercansu

Üye
google play sorunu var google play bağlatı yok diyor n eyapmamız gerekli

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
google playden oyun indiremiyorum uri hatası alıyorumm çözümü var mı

morki05

morki05

Üye
google playden oyun indiremiyorum uri hatası alıyorumm çözümü var mı
Rom yüklerken son olarak uygulamalarını geri mi alıyorsun yoksa tek tek kendinmi yüklüyorsun? Genelde bu hata uygulama ları geri aldığın zaman olur

• Beğen
Tepkiler: mercansu

ufuk_37x

Üye
Bende v8.1 ve v9 kullandım ama ikisindede beofla kernel yüklememe rağmen rami fazla kullanıyor hiç uygulama yüklü değilken ram 600-700 lere çıkıyor bazen ve stock romdaki gibi ekranı kitledikten sonra rami boşaltmıyor. Birde beoffla config ayarları nasıl kullanılıyor yardımcı olursanız sevinirim.

morki05

morki05

Üye
Bende v8.1 ve v9 kullandım ama ikisindede beofla kernel yüklememe rağmen rami fazla kullanıyor hiç uygulama yüklü değilken ram 600-700 lere çıkıyor bazen ve stock romdaki gibi ekranı kitledikten sonra rami boşaltmıyor. Birde beoffla config ayarları nasıl kullanılıyor yardımcı olursanız sevinirim.

burdan ayarları yapabilirsin
Alıntı Aziz04

Galaxy S3 i9300 - Samsung Galaxy s3 için Boeffla Kernel Ayarları. (DAHA İYİ ŞARJ DURUMU ve STABİLİTE) - MaxiCep

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
yok valla geri derken nasıl yani kardeşim anlamadım veriyi sildim google play hizmetlerinin oldu

ss06

ss06

Üye
Arkadaslar imdat !!! Romu kuruyorum fakat acilis ligosunda kaliyor acilmiyor sonrada recowery moduna giriyor restart atiyorum gene ayni gene ayni tum wipeleri yapiyorum megawipe yapiyorum sonuc ayni acil yardimlarinizi bekliyorum

ufuk_37x

Üye
eyw.
Arkadaslar imdat !!! Romu kuruyorum fakat acilis ligosunda kaliyor acilmiyor sonrada recowery moduna giriyor restart atiyorum gene ayni gene ayni tum wipeleri yapiyorum megawipe yapiyorum sonuc ayni acil yardimlarinizi bekliyorum
her şeyi eksiksiz yaptıysın(wipe/data/cache/....) orjinal romu kur ve yeniden dene

Üst Alt