Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
tdd46

tdd46

Üye
s5 mini touwviz seçince neden arayüz durduruldu hatası veriyor başka seçmem gereken birşey mi var

Fatix

Üye
Dün öğle saatlerinde kurdum, boeffla karnel 6.1 beta ile birlikte en ufak bir hata almadım. Performans gayet iyi ve zaman geçtikçe dahada iyileşiyor. Bu sabah itibari ile antutu test sonucu 25512

abuzer0006

Üye
arkadaslar herkes bişeyler yazmış ben blekota nın tüm roomlarını yükledim batarya sorununu çözdü adam en sonunda ancakkk grafik hatası ve donmalar devam ediyor(çabalarından dolayı çok teşekkürler)
ben şahsen azizin roomuna bayıldım internet uçuyor ram kullanım 32 uygulama yüklü 550 mb 700 mb arası menü geçişleri çok hızlı
aziz kardeşim batarya kullanımı sıkıntılı bununla ilgili herhangi bir çalışman varmı?? yada bizlere bir çözüm önerin..
herkese paylaşım ve emeklerinden dolayı çok tşk

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim
cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
s5 mini touwviz seçince neden arayüz durduruldu hatası veriyor başka seçmem gereken birşey mi var
Acaba hangi touchwizh öneriyorsunuz hangisi stabil bu önemli çünkü

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar v9 kurdum ama ekran tuş ışıkları çalışmıyor çözümü var mı

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
eyvallah lardeşim güç tasarrufunda kullandığımdanmış sen kullanıyormusıun peki

• Beğen
Tepkiler: sonsuz_05
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
4x5 te touchwiz durduruldu hatasi veriyo uygulamalari duzenleyince

tdd46

tdd46

Üye
Benim telde bazen yeniden başlatıp samsung yazısında takılı kalıyor batarya sok tak yapınca düzelıyor sebep ne olabilir

hhararli

hhararli

Üye
V7 den v9 a gectim telefon sacma sapan bi hal aldi kendi kendine açılıyor kapanıyor uygulamalardan atıyor uygulamalardan çıkınca menu 5 6 saniye gec geliyor bende tekrar v7 ye dondum ama sorun degismedi boeffla karnel kullaniyorum romlari yuklerken wupelerin hepsini yaptim mesaj yazarlen bile klavye kayboluyor telefonu tekrar acmadan duzelmiyor biri aradimi açamıyorum beyler bi yardim edin yaw kiracam telefonu

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar wipe ları doğru yapalım.
bugüne kadar bende söylenen hataların ve sorunların hiçbiri oluşmadı.

• Beğen
Tepkiler: serdar431 ve burak1553
kartal2378

kartal2378

Üye
Bende de garip olan beta6 kernel calismiyor,beta5 kullaniyom,ilk kurdum calisti,sonra v8.1 i kurdum calismadi,bende devam ediyom beta5 ile

• Beğen
Tepkiler: helppo
helppo

helppo

Üye
kardeşim iyi geceler osmanlı:op:

kartal2378

kartal2378

Üye
Iyi geceler kardes

• Beğen
Tepkiler: helppo