Kardeşim gurup arama bölümüne " Maxicep Türkiye " yazıp guruba katılabilirsin.oyundaki adım Thoencx klana benide alırmısınız
en son grubu gördüğümde doluydu o yüzden yazma gereğinde bulundumKardeşim gurup arama bölümüne " Maxicep Türkiye " yazıp guruba katılabilirsin.
teşekkürlerÇok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.en son grubu gördüğümde doluydu o yüzden yazma gereğinde bulundumteşekkürler
bu arada kimse oyun hakkında rehber oluşturmamış ben bi rehber oluşturayım en iyisi
arkadaş telefondan oynamak ne kadar zor ya gece 1800 de bırakıyorum bi kalkıyorum 1600 e düşmüş bana saldıranlarada saldıramıyorum pcden oynuyor hep açıklar pcyi açık bırakıyorlar oh kebap bu nasıl adalet ben ne zorluklarla oynuyorum olmaz böyle şey.
o konuda çok saçma zaten ben sildim oyunuarkadaş telefondan oynamak ne kadar zor ya gece 1800 de bırakıyorum bi kalkıyorum 1600 e düşmüş bana saldıranlarada saldıramıyorum pcden oynuyor hep açıklar pcyi açık bırakıyorlar oh kebap bu nasıl adalet ben ne zorluklarla oynuyorum olmaz böyle şey.
Baya geç oldu ama yine de cevap vereyim aynı sorunu yaşayan başkaları da olabilir.Oyundaki gülcellemeyi yaptıktan sonra xbox bağlantı hatası veriyor ve oturum açmamı istiyor oyunu kaldırıp tekrar kurmamda fayda etmedi bunun için bir çözüm yolu varmıdır?
aynen çok fazla girmeyince xbox üyeliğin donuyo bazen girip bi güncelleme yapınca düzelirBaya geç oldu ama yine de cevap vereyim aynı sorunu yaşayan başkaları da olabilir.
Xbox bağlantı hatası alıyorsanız oyunu xbox games den açmayı deneyin o da olmuyosa xbox.com a girip orada oturum açın...
Ama PC'den oynamak gibisi de yokValla şu taç olayı yüzünden iyice konsantrasyonum bozuldu adam bi saldırıyor 150 200 taç gidiyor çoğu pcden oynuyor saldıramıyorum 8 age oldum zar zor ona bile sevinemedim.

Sinir harbine girmek istiyorsan indir.İndirsemmi![]()
Evet maalesef öyle bir kere denedim hüsranla bitti sonuBenim win7 işte oynayamıyorum.Cepte o kadar zor oluyor ki yönlendirmeler felan