Haber Age of Empires: Castle Siege Windows Phone Mağaza'da

Sponsorlu Bağlantılar

burakcan42

Üye
bende aynı şeyi sormak istiyorum. mesela teutonic order knight ın değerleri harika görünüyor. canı saldırı gucu vs. onerir misiniz mesela

burakcan42

Üye
neler oluyor bize ya beyler yardımlaşma kalmadı

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
    Konu Sahibi
bende aynı şeyi sormak istiyorum. mesela teutonic order knight ın değerleri harika görünüyor. canı saldırı gucu vs. onerir misiniz mesela
Teutonic orderin özel askeri olan teutonic knight vuruş ve can puanları yüksek olan önden yollanıp tank görevi yapması gereken askerlerdir. Çok yavaş hareket ederler, bu sebepten dolayı yanlarında atlı birlikleri yollamanızı tavsiye ederim. Ben daha çok frankların atlısı ve Saracenin Memluke leri daha çok seviyorum. Okçu meraklısıysanız Briton olmalısın, longbowmenler atış mesafesi ve vuruş puanı yüksek okçular fakat Composite Bowmen(yeşil olan normal okçu) 3-4. Seviyelere getirildiğinde longbowmen kadar performans veriyor ve canı daha çok oluyor ayrıca daha hızlı oluyor. Ben teutonic orderdayım fakat diğer milletlerin askerlerini de açtım bayrak çalarak. Bayrak çalmak önemli bir detay.

Bu arada ittifaktan ayrıldım, hammadde için bodoslama dalıyordum millete. Büyük ihtimalle tacım düşer dedim ama düşmedi. Yine de istediğim seviyeye geldiğimde tekrardan katılacağım :)

burakgs3424

burakgs3424

Üye
burakgs34 ismim bu bağlantı hatası yüzünden bütün uğraşlarıma son vereceğim bugün 3 kere bağlantım koptu 150 taş gitti çıldıracağım artık telden oynuyorum zaten win8 olmadığı için kafayı yiyecem

shifty

Üye
Bugün server bi ara gitti geldi. Ben de düştüm ama Allahtan savaşta değildim. Bu gece bağlantı hatalarını düzeltmek için server ı 1 saatliğine bakıma alacaklarmış.
Bu arada güncellemeden sonra telefonda bağlantı hatası çok nadir olmaya başladı bende. Hatta savaştayken hiç olmadı.
Güncellemeden sonra win8 olanlar ağlıyor. Win8 de bağlantı hatası daha çok yaşanıyormuş. Heralde bu geceki bakımla onu düzeltmeye çalışacaklar...

burakgs3424

burakgs3424

Üye
valla artık ben bırakıyorum bugün tam 6 kere düştüm 450 tacım gitti kaç gündür sabahlara kadar uyumadım age 8 yapmak için tam başarıcaktım bugün pes ettim artık toplamda 1000 tacı geçik böyle kaybettim telefondan oynuyrum pcden herkes gibi sürekli açık bırakmıyorum ona rağmen çok iyi kastım ama bugün emeklerimin boşa gittiği gün oldu burakgs34 ismim arkadaşlar bu clan için çok çabaladım sırası yükselsin diye ama artık gerçekten hakkım gitti gözlerim pert oldu dağıttım kaleyi saldırsınlar daha çok iyi vakit geçiriyorudm her şeyi kursağımda bıraktılar sağolsunlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33 ve Sensation
makineeee

makineeee

Üye
beyler artık şu maxicep türkiye grubu canlansa diyorum . dünya sıralamasında çok gerilerdeyiz . CanARiG

• Beğen
Tepkiler: Sensation
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
beyler artık şu maxicep türkiye grubu canlansa diyorum . dünya sıralamasında çok gerilerdeyiz . CanARiG
guruba yeni aktif uye alabilmek için bence 3-gunden fazla online olmayan ve taç sayısı çok düşük olan uyeler çıkartılabilir . O uyeler yeniden online olmaya başladığı zaman da yeniden başvuru yaparlar. Maxicep Türkiye olarak sadece maxicep i değil , Türkiye yi de temsil ediyoruz...

makineeee

makineeee

Üye
biraz rekabet lazım... mesela 500 ün altı gruptan çıkartılacak gibi...yoksa kimse kasmıyo . MAXİCEP TÜRKİYE grubu olarak çalışkan elamanlar lazım yoksa geride kalmaya devam ederiz

shifty

Üye
Oyunda taçlar sadece sıralamada yukarlarda olmaya yarıyor. Diğer oyunlarda olduğu gibi haftalık yarışmalar fln olup sıralamaya girenlere ödül verilse insanlar taç kasar ama maalesef yok.. İnsanlar çoğu zaman ihtiyacı olan şeyi alıp savaştan çıkıyor. Kendimden biliyorum. İki hafta önce bayrak kasmak için sadece bayrak veren binaları yıkıp çıkmıştım. Yaklaşık 400 taç kaybettim. Yani, yeni güncellemeyle yeni içerikler gelene kadar böyle devam edecek gibi görünüyor...

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Oyunda taçlar sadece sıralamada yukarlarda olmaya yarıyor. Diğer oyunlarda olduğu gibi haftalık yarışmalar fln olup sıralamaya girenlere ödül verilse insanlar taç kasar ama maalesef yok.. İnsanlar çoğu zaman ihtiyacı olan şeyi alıp savaştan çıkıyor. Kendimden biliyorum. İki hafta önce bayrak kasmak için sadece bayrak veren binaları yıkıp çıkmıştım. Yaklaşık 400 taç kaybettim. Yani, yeni güncellemeyle yeni içerikler gelene kadar böyle devam edecek gibi görünüyor...
haklısın ama
oyle değilde herkes kendini iyi bi sırada gormek için uğraşsa da aynı problem çözülebilir bence...

shifty

Üye
Tabi iyi olur ama durum bu şimdilik de elden gelen pek bişey yok...

makineeee

makineeee

Üye
Çılgın Türkler diye grup kurdum herkes davetlidir.Maxicep Türkiye grubunun yöneticisi pasif olduğu için böyle bişey yaptım bize aktif kişiler lazım . CanARiG

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Çılgın Türkler diye grup kurdum herkes davetlidir.Maxicep Türkiye grubunun yöneticisi pasif olduğu için böyle bişey yaptım bize aktif kişiler lazım . CanARiG

Sizi yönetici yapayım bu aralar fazla ilgilenemiyorum.

makineeee

makineeee

Üye
Çılgın Türkler de kalayım .teklifiniz için teşekkürler. yeni kan yeni can :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
yurrube kardeşim bende aranıza katılmak isterdim fakat indirdim ingilizce bide ole oyunlardan bek anlamıorum

servisteydi dimi :haha:
Serviste fakat zaten bilgisayardan oynuyorum. Telefondan kontroller zor :)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
arkadaşlar gurubu yeniden aktif hale getirdik. üye alımına açık.

taç kasmak isteyen arkadaşlar saldıracak kişiyi ararken gözüne kestirdiği kişilerin sadece kalesini yıkıp taçları kazanmaya baksın.

size tavsiyem odun yada meyve için savaş yapıp taç kaybetmeyin. oyunda en değerli şey taç . bunu ilerde çoğu arkadaşımız anlayacak. siz taç için savaş yaparsanız diğerlerini kazanırsınız zaten.

sizlerden ricam en az günde birkaç kez online olup savaş yapın. her savaş kazanılacak diye bir şey yok. savaşçıların yeteneklerini iyi kavrarsanız kolay kolay kaybetmezsiniz.

bilmediğiniz şeyleri buradan sorabilirsiniz.

müsait olan arkadaşlar savaşçıları resimleri ile beraber buraya ekleyip yeteneklerini yazıp tavsiyelerde bulunursa çok daha hızlı ilerleme kaydedebiliriz...

tavsiyelerinizi bizlerden esirgemeyin :D
arkadalar kaybettiğiniz savaşları izlemekten çekinmeyin. O savaşları izleyerek hem tecrübe kazanırsınız hemde birliğinizi ona göre daha iyi dizersiniz.

size saldıran yüksek taçlı rakiplerinize geri saldırmayı ihmal etmeyin. Onların ismine tıklayarak ülkesine bakın ve onun kalesini yıkacak şekilde asker hazırlyıp ona saldırın.

Asla unutmayın YÜKSEK TAÇLI KİŞİLERE SALDIRIRSANIZ KAZANINCA ÇOK TAÇ ALIRSINIZ. KAYBEDİNCE AZ TAÇ KAYBEDERSİNİZ...​

• Beğen
Tepkiler: Sensation

thesenol

Üye
bugün üye oldum bende maxicep Türkiye ye bycmmndr nickim. Bide birşey soracağım bu rank neye göre belirleniyor nooble yazıyor bende lord yazanlarda var

Üst Alt