Haber Age of Empires: Castle Siege Windows Phone Mağaza'da

Sponsorlu Bağlantılar

dextro22

dextro22

Üye
oyundaki adım Thoencx klana benide alırmısınız

dextro22

dextro22

Üye
Kardeşim gurup arama bölümüne " Maxicep Türkiye " yazıp guruba katılabilirsin.
en son grubu gördüğümde doluydu o yüzden yazma gereğinde bulundum :) teşekkürler
bu arada kimse oyun hakkında rehber oluşturmamış ben bi rehber oluşturayım en iyisi

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
en son grubu gördüğümde doluydu o yüzden yazma gereğinde bulundum :) teşekkürler
bu arada kimse oyun hakkında rehber oluşturmamış ben bi rehber oluşturayım en iyisi
Çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

burakgs3424

burakgs3424

Üye
arkadaş telefondan oynamak ne kadar zor ya gece 1800 de bırakıyorum bi kalkıyorum 1600 e düşmüş bana saldıranlarada saldıramıyorum pcden oynuyor hep açıklar pcyi açık bırakıyorlar oh kebap bu nasıl adalet ben ne zorluklarla oynuyorum olmaz böyle şey.

Ali_KRKY

Üye
yeni bir güncelleme geldi arkadaşlar umarım bu bağlantı sorunları vs azda olsa düzeltilmiştir.

shifty

Üye
Bağlantı sorunlarıyla ilgili çalışmalar oldu bu güncellemede. Ama gördüğüm kadarıyla en önemli değişim longbowman de oldu. Artık LB duvarları yada kuleleri eskisi gibi yıkamayacak. LB duvar veya kule yıkmak için kullanan arkadaşlar haberiniz olsun.

Ali_KRKY

Üye
Oyundaki gülcellemeyi yaptıktan sonra xbox bağlantı hatası veriyor ve oturum açmamı istiyor oyunu kaldırıp tekrar kurmamda fayda etmedi bunun için bir çözüm yolu varmıdır?

thesenol

Üye
arkadaş telefondan oynamak ne kadar zor ya gece 1800 de bırakıyorum bi kalkıyorum 1600 e düşmüş bana saldıranlarada saldıramıyorum pcden oynuyor hep açıklar pcyi açık bırakıyorlar oh kebap bu nasıl adalet ben ne zorluklarla oynuyorum olmaz böyle şey.
o konuda çok saçma zaten ben sildim oyunu

shifty

Üye
Oyundaki gülcellemeyi yaptıktan sonra xbox bağlantı hatası veriyor ve oturum açmamı istiyor oyunu kaldırıp tekrar kurmamda fayda etmedi bunun için bir çözüm yolu varmıdır?
Baya geç oldu ama yine de cevap vereyim aynı sorunu yaşayan başkaları da olabilir.
Xbox bağlantı hatası alıyorsanız oyunu xbox games den açmayı deneyin o da olmuyosa xbox.com a girip orada oturum açın...

dextro22

dextro22

Üye
Baya geç oldu ama yine de cevap vereyim aynı sorunu yaşayan başkaları da olabilir.
Xbox bağlantı hatası alıyorsanız oyunu xbox games den açmayı deneyin o da olmuyosa xbox.com a girip orada oturum açın...
aynen çok fazla girmeyince xbox üyeliğin donuyo bazen girip bi güncelleme yapınca düzelir
arkadaşlar oyundaki en sıkıntı durumlardan biri sizden 250-300 taç aşağısı size saldırıyo kazanamayınca 3-5 taç kazanıyosunuz en fazla ama kalenizi yıkınca 40-50 taç gidiyor bunu bi türlü ayarlayamadılar ya ben 700 taçlıysam bana en az 600 en fazla 800 saldırmalı diye düşünüyorum

shifty

Üye
Oyunun resmi forumunda taç tartışması baya oldu. Şimdiki sistemin amacı yeni başlayan oyuncuların da sıralamada üst sıralara yükselebilmesi. Böyle olmasaydı oyuna daha önce başlayan kişileri sıralamada yakalamak neredeyse imkansız olurdu.

dextro22

dextro22

Üye
abi bağlantı hatası yüzünden çok taç kaybediyoruz hala serverler berbat dc yemekten bıktım olan taçlara oluyor.Pcde oynarkende dc oluyor sadece telefona özel birşey değil.10 dakika önce 1,250lik adam saldırmış bana bende intikam alıcam girdim kaleyi falan yıktım malları götürüyorum 3-4 dakika geçti tak dc nerden baksan 100e yakın taç alıcaktım oyuna girdim tekrar hiç birşey olmamış askerler duruyor taç falan gelmemiş sadece intikam hakkım gitmiş

burakgs3424

burakgs3424

Üye
Valla şu taç olayı yüzünden iyice konsantrasyonum bozuldu adam bi saldırıyor 150 200 taç gidiyor çoğu pcden oynuyor saldıramıyorum 8 age oldum zar zor ona bile sevinemedim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Valla şu taç olayı yüzünden iyice konsantrasyonum bozuldu adam bi saldırıyor 150 200 taç gidiyor çoğu pcden oynuyor saldıramıyorum 8 age oldum zar zor ona bile sevinemedim.
Ama PC'den oynamak gibisi de yok :)

burakgs3424

burakgs3424

Üye
Benim win7 işte oynayamıyorum.Cepte o kadar zor oluyor ki yönlendirmeler felan

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İndirsemmi :hmmm

m542tf

m542tf

Üye