oyun çok mu karışık yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım. iki üç haftadır oynuyorum ama daha doğru dürüst çözemedim oyunu.
Kardeş bırakma oyunu rakip kalmayacak sonra. Benim nick ottoman1071 bu arada.
Oyun dediğin gibi bağlıyor kendine. Bende 3000 leri gördüm 300 e yakın taç kaybettim ama 200+ taç alacak biri denk geldimide güzel oluyor.
Birde şu bağlantı hatasını tam çözseler benden yüksek adamları alıyorum, 700 taçlık adamlara bağlantı hatası yüzünden kaybedip 100 taç dan oluyorum.
Ben yunanlardan duvar içine giren "belisarius" ile önden duvarları yıkıyorum sonra britonsdaki "edward the black prince" ilede kaleye 2 defa ağır hasar veriyorum olay tamam. Ama birincil kullandığım hero belisarius.

Domates sıkıntı gerçekten 270.000 e çıkıp bırakıyorum sabah 170.000 kalmış. 1100 taçlık adamlar gelip yenince 110 taç gidiyor.Valla şimdilik öyle böyle gidiyorumda 8 age den sonra baya zor saldıran çok domates çok gidiyor domastes lazım olan yapıları daha fazla geliştiremiyorsun bi rakip sen kaldın öyle gidiyoruz bakalım nereye kadar![]()

Aynen görüşlerine katılıyorum.Domates sıkıntı gerçekten 270.000 e çıkıp bırakıyorum sabah 170.000 kalmış. 1100 taçlık adamlar gelip yenince 110 taç gidiyor.
Belirli taçtan sonra sen alıyorsun max 60 taç çoluk çocuk senden alıyor 120 taç çok berbat. Sürekli 2500-3000 arasında gidip geliyoruz hadi hayırlısı![]()

Kardeş iki haftadır telefon serviste. 1200 den 1160 a düştüm ve yerimde sayıyorum. Az kaldı. Şu vihaz bi gelsin de bakacaz bi çaresineBune arkadaş ya hep yerimizde sayıyoruz bir türlü adam akıllı ilerleyemedik![]()

Valla yine iyisin sen ben günde 300 taç kaybediyorum nerdeyse 2600 da kaldınKardeş iki haftadır telefon serviste. 1200 den 1160 a düştüm ve yerimde sayıyorum. Az kaldı. Şu vihaz bi gelsin de bakacaz bi çaresine![]()

Oyunda en önemli şey bence savunmaValla yine iyisin sen ben günde 300 taç kaybediyorum nerdeyse 2600 da kaldın![]()
. Bende en son 3gun önce bi saldırı kaybetmiştim de rahatım şimdilik 
Ya kaç kere değiştirdim bir çok savunma denedim ama yine açıkları oluyor bide telden çok zor ya 1 saat uğrşıyorumOyunda en önemli şey bence savunma. Bende en son 3gun önce bi saldırı kaybetmiştim de rahatım şimdilik
Açıkçası okçu vb. Saldırısına çok açık birligin . Bence binaları tarlaları filan korumaya biraz daha özen göster...
Haklısın telden cidden çok zor. Ben dizmeyi pc den savaşı telden seviyorum. En azından etraftakileri toplasan bile bence iyi taç biriktirirsin. Savaşlarına biraz baktım da yamalama usulu kaybetmişsin hep. Bence onu biran evvel ayarla. Ayrıca kulelerin en güzel özelliği yıkılsa bile oradan geçiş yapılamaması. Kuleri duvarlarla koruman güzel ama bence kuleleri de duvar gibi kullanmalısın. Bu sayade hem saldırı alanını kısıtlarsın hemde duvardan kar edersin. Açıktaki duvarları da degerlendirsen bence mükemmel bi savunma yaparsın. Saldırı konusunda ustalıgın aşikar zaten...Ya kaç kere değiştirdim bir çok savunma denedim ama yine açıkları oluyor bide telden çok zor ya 1 saat uğrşıyorum

Pc oyuncusudur. Bende olmuyor nasıl yaptılar bilmiyorum amma pc den tam gün online olabiliyorlar...Benim şu anda kullandığım defans en iyi sonucu aldığım defans en azından benden üstün adamlar arasırada olsa yeniliyor
Ama anlayamadığım bir nokta var bir tane adam saldırdı bana geri saldıracağım sürekli online dün inat ettim sabah 8 de denemeye başladım gece 4 e kadar adam online bu nasık iş anlamadım. Canım sıkılmaya başladı.