Bende Z2'nin daha hızlı olduğunu düşünüyorum. Peki sen Z2'yi kullandın mı?mesajınızda z2nin 1520 den hızlı olduğunu iddia ettiğinizi görüyorum. Sormak isterim de hiç windows 8.1 Lumia 1520 kullandınız mı ?
androidi de windows a gore ustun gostermişsiniz . Bu ustunlukleri sayabilir misiniz ?
Bende Z2'nin daha hızlı olduğunu düşünüyorum. Peki sen Z2'yi kullandın mı?
Android'in artıları root(xposed), rom, launcher, ücretsiz oyun uygulama vs. gider.
5.0 ile SD desteği geri geliyor zatenRom root kim yapıyor allahaşkına. Ya çocuklar(onlarda pek yapmıyorya neyse) yada bunu hobby edinmiş insanlar ve böyle forumlarda gezen bizim gibi teknoloji yakını insanlar. Bunlar toplumun yüzde kaçını temsil ediyor? En fazla 5.
Ücretsiz oyun desen Androidde olduğu gibi iosde ve wpdede bal gibi oluyor.
Bir sokakta gezerken bir bakın kim launcher falan kullanıyor? Belki tek tük gençlerde görürsün.
Siz önce bir sdye App yüklemeyi destekleyin sonra konuşun.
5.0 ile SD desteği geri geliyor zaten![]()
Rooti rom bilmeyende o telefonu hava atmak için alan insanlardır muhtemelen
Evet vardı ama Google tarafından 4.4 ile yasaklandı (4.3 de olabilir tam emin değilim). Ve o zamanlarda da wpde olduğu gibi komple uygulamayı sdye yüklemeyip sadece bir kısmını yüklüyordu.SD karta uygulama yükleme Android 2.3.x Gingerbread sürümünden beri mevcut..
Hayır alakası yok.Senin bahsettiğin olay uygulamaların hafıza kartına yazma izini. Uygulamaları hafıza kartına kurma hala duruyor.Evet vardı ama Google tarafından 4.4 ile yasaklandı (4.3 de olabilir tam emin değilim). Ve o zamanlarda da wpde olduğu gibi komple uygulamayı sdye yüklemeyip sadece bir kısmını yüklüyordu.
Hayır alakası yok.Senin bahsettiğin olay uygulamaların hafıza kartına yazma izini. Uygulamaları hafıza kartına kurma hala duruyor.
Ayrıca güvenlik açısından kapattılar o izni.
Ayrıca uygulamalar kk de storage/external/android/data yolunu izleyerek hafıza kartına hala yazma yapabiliyor.
O zaman Google tam olarak neyi yasakladıHayır değil. Rootsuz olarak hafıza kartına kurma Aosp da hala duruyor.Kaynak kodlarınada bakabilirsiniz isterseniz, anlıyorsanız eğer.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3. Parti uygulamaların hafıza kartına storage/android/data yolu haricinde yazma yapması yasaklandı.O zaman Google tam olarak neyi yasakladı
Anladım tamam.3. Parti uygulamaların hafıza kartına storage/android/data yolu haricinde yazma yapması yasaklandı.

Benim şahsi fikrim bu...Evet daha önce wp8 kullandım ama 8.1 kullanmadım. Sakın wp kötülediğimi düşünmeyin ben de bir wp kullanıcısıydım. Tamam notification center geldi 8.1le uygulamalar geldi (hala bazı benim için önemli uygulamalar yok) tamam çok stabilize androidden hızlı da olabilir ama kalkıp ta kimse bana wp androidi ezer diyemez. Hemen her uygulama ilk önce ios ve androide sonra wp çıkar kaldı ki android cihazlar gayet iyi şimdi z2 çok kötü bir telefonmu ??? Bu ustunlukleri sayabilir misiniz derken ben size soruyorum wp üstünlüklerini stabilizasyon dışında siz sayabilir misiniz?mesajınızda z2nin 1520 den hızlı olduğunu iddia ettiğinizi görüyorum. Sormak isterim de hiç windows 8.1 Lumia 1520 kullandınız mı ?
androidi de windows a gore ustun gostermişsiniz . Bu ustunlukleri sayabilir misiniz ?
bahsettigin bi sistem hatası. Ayarlardan duzeltilebiliyor.Bakın WP daha hızlı olabilir oda eksik özelliklerinden dolayı. Bana kilit ekranını açtıktan sonra bile "sürdürülüyor" diye reload yapan sistemi stabil göstermeyin.
hayır hata değil.Özellikle yapılmış bir "eksiklik".WP hızlı çalışabilsin diye.bahsettigin bi sistem hatası. Ayarlardan duzeltilebiliyor.