Off of. Uzun uzun yazacak havamda değilim burada kusura bakma.
"Hey gidi hey" diyecek kadar tecrübeli olduğunuda düşünmüyorum açıkçası. MSDN linklerini ne zaman görmeyecez merak ediyorum açıkçası. MSDN linklerini araştırma olarak görmüyorum bile.
Bu uygulamanın başka bir uygulama açmasına engel bir durum değil.
Şayet bunu en bariz bir örneklede kanıtlayabilirim.
Mesela bir Xbox oyunu açtığın zaman Xbox hesabı girişi ve hesap bilgilerini o uygulama üzerinde açabilirsin. Ama nitekim açılan uygulama tamamen farklı bir uygulamadır.
dolayısıyla, Sandbox olayı bütün uygulamalarda geçerli değil.

Hangi dediğin doğru ya. Her oyun otomatik orta seviyede diyorsun ve bu çok yanlış. Bu yanlış bilgilerinden sadece biri.Her düzelteyim dediğinde sana doğru bir bilgi ile karşılık verebiliyorsam demektirki yazdıklarında sorun vardır.
isteyen istediğini savunur ben wpyi savunurum başkası androyidi.Tüm Konuşmaları Okudum. Bir Şeyi Merak Ettim Acaba Adam Size Bu Nasıl Çalışır Bu Nasıl Yapar Bu Kimi Hangi Özelliği Kullanır Mı Diye Sordu Yoksa Sadece Lumıa 1520 Alınır Mı Diye Sordu Halen Çözemedim Siz Burda Kısmı Android Kısmı İos Kısmı WP Tartışmasına Girmişsiniz Aranızda İlginç...
Verdiğin örnekler esas yanlış işteHer oyun için demedim ben onu. Dikkatli tekrar oku istersen.
E hepsini düzeltebiliyorsun ya buyur düzelt![]()

Öncelikle Telefonu Ne Düzeyde Kullanıcağına Bağlı Ve Mağaza Olayına Biraz Sabır Gösterebilirsen Şu Zamanın En Stabil Ve Şık Telefonu 1520 Derim. Konu Biraz Dağılmış İlk Mesajından Alıntı Yaparak Yazayım Dedim Bende... Bende Nokıa Lumıa 625 Var Telefonumun Başına Gelmeyen Kalmadı Halen Benim Kahrımı Çeker Ve Çalışır. Samsung S3 Aldım Doğan Olan Android 4.3 Geldi Telefon Sapıtmaya Başladı Ben WP Fanlığı Yapmıyorum Aksine Android'i Çok Severim Her Yönden Kolaylığı Vardır Ama Bana Göre En Stabil Telefona Nasıl Davranırsan Ne Yüklersen Yükle Banamısın Demeyen Bir Cihazdan Bahsediyoruz...Lumia markaları microsoft olarak değiştirildi herkes duymuştur bu saatten sonra nokia lumia 1520 alınır mı sizce ? Fiyatının 1500 civarına düştüğünü gördüm bu telefon için bu fiyat çok iyi bence.
Native code yazılım aşamasında kolaylık olsun diye var. Bu Sandboxda çalışmıyor anlamına gelmez.
Sen attığın linkleri okumuyorsun ki. Native ile sandbox ap ayrı dünyalar. WP uygulamaları çalışırken bir aracı kullanmaz."Windows Phone apps run in a sandboxed process." Buyrun okuyunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu sandbox yalnızca ve yalnızca uygulamaların telefon içerisindeki erişimlerini sınırlandıran bir mekanizma kısaca. Benim anlatmaya çalıştığım şeyle senin bana yazmaya çalıştığın şey arasında en ufak bir ilişki yok.Windows Phone apps run in a sandboxed process. This means that they are isolated from each other, and will interact with phone features in a strictly structured way. If an app needs to save data or configuration information, it will do so using isolated storage, which is designed to be protected from access by other apps. Apps can only communicate with each other through controlled mechanisms.
Gerek kalmadı ben düzelttim ama ilgin için yine de teşekkürler.Başka yanlış bildiğiniz bir şey varsa buyrun düzelteyim.
Hepsine cevap yazdım istersen bi konuyu tekrar oku. Cevap vermediğim bir şey varsa söyle yapayımKısa cevapla olmuyor ama. Madem hepsi yanlış hepsini alıntıla düzelt bakalım merak ediyorum.

Dostum Ben Sana Savunma Demedim Sadece Konu Açılış Sebebini Şaşırmış Onu Anlatmaya Çalıştım. Ben Bir WP Kullanıyorum Ama Android'ide Savunurum Maksat Savunmak Değildir İkisininde Yazılım Tarzı İşleyiş Tarzı Birbirine Benzeyen Apayrı Uç Yazılımlar Bi Özellik Android'i Bi Özellik WP Yi Üstün Kılar Anlatabildimmi Kardeşimisteyen istediğini savunur ben wpyi savunurum başkası androyidi.
Kardeşim istediğin cihazı alabilirsin. Zaten hepsi üç aşağı beş yukarı aynı şeyi yapıyor artık. Konu amacından saptığı için özür diliyorum senden.Tüm Konuşmaları Okudum. Bir Şeyi Merak Ettim Acaba Adam Size Bu Nasıl Çalışır Bu Nasıl Yapar Bu Kimi Hangi Özelliği Kullanır Mı Diye Sordu Yoksa Sadece Lumıa 1520 Alınır Mı Diye Sordu Halen Çözemedim Siz Burda Kısmı Android Kısmı İos Kısmı WP Tartışmasına Girmişsiniz Aranızda İlginç...
Benim yazdığım şeylerin yarısına bile cevap veremedin :-)Hepsine cevap yazdım istersen bi konuyu tekrar oku. Cevap vermediğim bir şey varsa söyle yapayım![]()
Kim ne diyor ne yazıyor iyice karıştı bende kime ne yazacağımı şaşırdım yahu. Konu uzadı gitti iyice.Sen attığın linkleri okumuyorsun ki. Native ile sandbox ap ayrı dünyalar. WP uygulamaları çalışırken bir aracı kullanmaz.
Bu sandbox yalnızca ve yalnızca uygulamaların telefon içerisindeki erişimlerini sınırlandıran bir mekanizma kısaca. Benim anlatmaya çalıştığım şeyle senin bana yazmaya çalıştığın şey arasında en ufak bir ilişki yok.
Gerek kalmadı ben düzelttim ama ilgin için yine de teşekkürler.
Hangi birinize cevap vereyim. Ben daha çok Nawynın yazılarına cevap yazmaya uğraştım. O yüzden sana direk cevap verememiş olabilirim.Kim ne diyor ne yazıyor iyice karıştı bende kime ne yazacağımı şaşırdım yahu. Konu uzadı gitti iyice.
olsun kardeş ben istediğim konuda istediğimi yazarım ben vindows u seviyorum onu konuşuyorum androyidi sevmiyorum ne var yani konuyu açan arkadaş bırakıp gitmişDostum Ben Sana Savunma Demedim Sadece Konu Açılış Sebebini Şaşırmış Onu Anlatmaya Çalıştım. Ben Bir WP Kullanıyorum Ama Android'ide Savunurum Maksat Savunmak Değildir İkisininde Yazılım Tarzı İşleyiş Tarzı Birbirine Benzeyen Apayrı Uç Yazılımlar Bi Özellik Android'i Bi Özellik WP Yi Üstün Kılar Anlatabildimmi Kardeşim
Bence de kapansın artık.Moderatör Ve Admnlerden Bu Konuya Bir El Atmalarını Rica Ediyorum @ANIL @Nextman