250 300Ekran kartlarının anakartla uyumluluk açısından sorunu olmaz. Bütçe nedir belirtir misin ?
250 300
Bu ana kartlar ekran kartinin neden uyumlulugu onemli degilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gddr5 ddr5 ten daha mı yüksekEğer anakartın çok eski değilse tüm ekran kartı slot girişleri aynı çünkü. Arkadaşın tavsiye ettiği kart sağlam ama daha ucuz diye bende bunu tavsiye edeyim sanaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arada hiçbir fark yok. Gddr ekran kartı icin kullanılır drr ise sistem belleği için. Performans farkı falan yok arada tamamen yazım tercihi. Antep ve Gaziantep gibi düşün, antepli oldugum icingddr5 ddr5 ten daha mı yüksek

Peki senin onerdigin oyun icin mi daha iyi olur yoksa furkanin miArada hiçbir fark yok. Gddr ekran kartı icin kullanılır drr ise sistem belleği için. Performans farkı falan yok arada tamamen yazım tercihi. Antep ve Gaziantep gibi düşün, antepli oldugum icin![]()
O arkadaşın önerdiği kart fiyat açısından daha iyidir ancak benim önerdiğim kart o karta göre hem yeni jenerasyon hem de daha güçlü bir kart. 315 lira bulabilirsen Sapphire R7 260X uzun ömürlü olur.Peki senin onerdigin oyun icin mi daha iyi olur yoksa furkanin mi
Peki grafikleride güçlu tabiO arkadaşın önerdiği kart fiyat açısından daha iyidir ancak benim önerdiğim kart o karta göre hem yeni jenerasyon hem de daha güçlü bir kart. 315 lira bulabilirsen Sapphire R7 260X uzun ömürlü olur.
Güçlü tabiki. O fiyata en iyisidir diyebilirim...Peki grafikleride güçlu tabi
peki benım pc nın rami 2gb 3 gb oyunu açarmı yoksa açmazmıGüçlü tabiki. O fiyata en iyisidir diyebilirim...
Ben nerden bileyim hangi oyunları oynadığını ? Oyundan oyuna göre değişiklik gösterir. Sadece oyun değil program için de geçerli bu durum. After Effect'i kullanamazsın mesela ? Ayrıca ramin modeli ve özellikleri ne ?peki benım pc nın rami 2gb 3 gb oyunu açarmı yoksa açmazmı
Sağol kardeşBen nerden bileyim hangi oyunları oynadığını ? Oyundan oyuna göre değişiklik gösterir. Sadece oyun değil program için de geçerli bu durum. After Effect'i kullanamazsın mesela ? Ayrıca ramin modeli ve özellikleri ne ?
4 gb olsa idare eder.
Oynayacığını hiç sanmıyorum. Ram miktarı tutsa bile bellek frekansından takılan oyunlar var. Ram yetersizligi ile oynayamazsınpeki benım pc nın rami 2gb 3 gb oyunu açarmı yoksa açmazmı
Ram frekans 800Oynayacığını hiç sanmıyorum. Ram miktarı tutsa bile bellek frekansından takılan oyunlar var. Ram yetersizligi ile oynayamazsın
Ddr2 mi anakartın ?Ram frekans 800
O sistemle oyun zor olur ama arkadaşın tavsiye ettiği kartla güncel oyunların sisteminin yeteceği kadar oynatabilirsin. Zaten oyun için en gerekli olan ekran kartı