Tavsiye ekran karti tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

law18

Üye
    Konu Sahibi
ekran karti tavsiyesi
Gigabyte ga-g31m-es2l ana kartin modeli buna uygun iyi bir ekran karti tavsiyeso bekliyorum sağolun...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ekran kartlarının anakartla uyumluluk açısından sorunu olmaz. Bütçe nedir belirtir misin ?

• Beğen
Tepkiler: law18

mehmet12671

Üye
Eğer anakartın çok eski değilse tüm ekran kartı slot girişleri aynı çünkü. Arkadaşın tavsiye ettiği kart sağlam ama daha ucuz diye bende bunu tavsiye edeyim sana

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

law18

Üye
    Konu Sahibi
Eğer anakartın çok eski değilse tüm ekran kartı slot girişleri aynı çünkü. Arkadaşın tavsiye ettiği kart sağlam ama daha ucuz diye bende bunu tavsiye edeyim sana
gddr5 ddr5 ten daha mı yüksek

mehmet12671

Üye
gddr5 ddr5 ten daha mı yüksek
Arada hiçbir fark yok. Gddr ekran kartı icin kullanılır drr ise sistem belleği için. Performans farkı falan yok arada tamamen yazım tercihi. Antep ve Gaziantep gibi düşün, antepli oldugum icin :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve law18

law18

Üye
    Konu Sahibi
Arada hiçbir fark yok. Gddr ekran kartı icin kullanılır drr ise sistem belleği için. Performans farkı falan yok arada tamamen yazım tercihi. Antep ve Gaziantep gibi düşün, antepli oldugum icin :)
Peki senin onerdigin oyun icin mi daha iyi olur yoksa furkanin mi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Peki senin onerdigin oyun icin mi daha iyi olur yoksa furkanin mi
O arkadaşın önerdiği kart fiyat açısından daha iyidir ancak benim önerdiğim kart o karta göre hem yeni jenerasyon hem de daha güçlü bir kart. 315 lira bulabilirsen Sapphire R7 260X uzun ömürlü olur.

• Beğen

law18

Üye
    Konu Sahibi
O arkadaşın önerdiği kart fiyat açısından daha iyidir ancak benim önerdiğim kart o karta göre hem yeni jenerasyon hem de daha güçlü bir kart. 315 lira bulabilirsen Sapphire R7 260X uzun ömürlü olur.
Peki grafikleride güçlu tabi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
peki benım pc nın rami 2gb 3 gb oyunu açarmı yoksa açmazmı
Ben nerden bileyim hangi oyunları oynadığını ? Oyundan oyuna göre değişiklik gösterir. Sadece oyun değil program için de geçerli bu durum. After Effect'i kullanamazsın mesela ? Ayrıca ramin modeli ve özellikleri ne ?
4 gb olsa idare eder.

• Beğen

law18

Üye
    Konu Sahibi
Ben nerden bileyim hangi oyunları oynadığını ? Oyundan oyuna göre değişiklik gösterir. Sadece oyun değil program için de geçerli bu durum. After Effect'i kullanamazsın mesela ? Ayrıca ramin modeli ve özellikleri ne ?
4 gb olsa idare eder.
Sağol kardeş

• Beğen

mehmet12671

Üye
peki benım pc nın rami 2gb 3 gb oyunu açarmı yoksa açmazmı
Oynayacığını hiç sanmıyorum. Ram miktarı tutsa bile bellek frekansından takılan oyunlar var. Ram yetersizligi ile oynayamazsın

law18

Üye
    Konu Sahibi
Ewt

mehmet12671

Üye
O sistemle oyun zor olur ama arkadaşın tavsiye ettiği kartla güncel oyunların sisteminin yeteceği kadar oynatabilirsin. Zaten oyun için en gerekli olan ekran kartı

• Beğen

Üst Alt