Haber Nokia Lumia 930’u İnceliyoruz!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bataryası tırt azıcık oyun oynasan cayır cayır yanıyor. Bu telefonu ne diye çıkarttılar anlamış değilim. Zaten kutusunda kulaklık bile çıkmıyor. O paraya değmez bu telefon yarı fiyatına düşerse anca değer

Sanki kulaklık çıkanlar on numara 10 TL eder bence 920 kulaklığı yani şunu söylemek istiyorum normal telefonda çıkan kulaklık müzik dinleyeceksen yetersiz ama geçiştireceksen ayrı

emz

emz

Üye

Isınmama da emin miyiz? Benim bildiğim o da cep kaloriferi olabiliyor oyununa göre. Biraz zorlarsanız anlarsınız. Sony bile Z3 de ısınmasını engellemek için bakır yol yapmış, ısıyı kasaya dağıtmış ki hala hissedilebiliyor. Bu örnek dünyadaki en ileri markalardan olan Sony'den ve en iyi olan amiral gemi modelinden. Asus zenfone 5" için uğraşmamıştır bile bu kadar. Sadece biraz sağlam grafikler ister. Bir mc4/5 ya da gta sa tarzından bir oyun açın kışın içinizi ısıtır :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Isınmama da emin miyiz? Benim bildiğim o da cep kaloriferi olabiliyor oyununa göre. Biraz zorlarsanız anlarsınız. Sony bile Z3 de ısınmasını engellemek için bakır yol yapmış, ısıyı kasaya dağıtmış ki hala hissedilebiliyor. Bu örnek dünyadaki en ileri markalardan olan Sony'den ve en iyi olan amiral gemi modelinden. Asus zenfone 5" için uğraşmamıştır bile bu kadar. Sadece biraz sağlam grafikler ister. Bir mc4/5 ya da gta sa tarzından bir oyun açın kışın içinizi ısıtır :)
bir markadanın telefonunda işlemci kısmında sıvı sogutucu borular döşenmişti model ve marka hatırlamıyorum gerçektende üretimi yapıldımıda ama asusun yaptığını sanmıyorum bende pc durumlarını biliyorum çünkü o firma nasıl bir şeyler üretiyor

pirenuri

pirenuri

Üye
Sanki kulaklık çıkanlar on numara 10 TL eder bence 920 kulaklığı yani şunu söylemek istiyorum normal telefonda çıkan kulaklık müzik dinleyeceksen yetersiz ama geçiştireceksen ayrı
Cümleleri tam kuramadığından sanıyorum ne dediğini tam anlayamadım. Her ne olursa olsun böyle bir modele kulaklık koymak zorundasın. Ayrıca 920 ile verdikleri kulaklıklar 30-40 liradan satılıyordu zamanında. Sitesinde satılan Cloud kulaklıkları telefonun rengine göre koyabilirdi. Ms 5 kuruş kar etmek için pazar payını duşuruyor

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

furkankaya559758

Üye
Güzel telefon.

Üst Alt