EkReM033
Üye
Samsung galaxy tab pro 8.4 batarya sorunu
Tabletimi daha alalı 2 ay oldu ve 3 kere aynı sebepten dolayı servise gittim 1bucuk ay boyunca mekik dokudum servis ve ev arasında diyebiliriz.ve sadece formatlayıp gönderiyorlar tabletimi.internette araştırmama rağmen böyle bir sorunla karsılasana rastlamadım daha önce.tabletimin sarkı %3-5 gibi bitmeye yakın olduğu zaman sarja takıyorum geceden,sabahta sarjdan çekerim düşüncesiyle çıkartıyorum yaklaşık olarak 13 saat sarjda kalmasına rağmen sabah uyandığımda sarj %37-43 gibi rastgele bazı yerlerde durmus oluyor.sarj oluyor gösteriyor ama olmuyor.ayarlarda pil kısmında seviye grafiklerinde %3te taktıktan sonra yukarı doğru ivmesel bir artış olmasına rağmen tam %37’de sarj oluyor göstermesine rağmen 4-5 saat boyunca dümdüz bir çizgi var artış yok.tekrar sarj olmaya devam etmesi için sarjın durduğu yerde sarjdan çekip tekrar sarja takıyorum bu seferde %60 küsürlerde aynı sey oluyor.sonra yine tekrar çekip geri takıyorum bu seferde %80 küsürlerde aynı sorun oluyor,yani %100 sarj edene kadar onlarca kez takıp çıkartmam gerekiyor.sorun neyde olabilir,samsung yetkili servisi format atıyor sorun yok diyor gönderiyor kafayı yemek üzereyim yardımcı olun ne yapmam lazım