Samsung galaxy tab pro 8.4 batarya sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Evet dogru diyosun kardesim tablete hic dokunmadan 2 bucuk saatte % 100 sarj oldu. Tabletim de bende 100 u gorduk. Cok sagol. Cok cok tesekkur ederim. Inanmamistim ilk baslarda ama gercekten ise yaradi. Eywallah

EkReM033

EkReM033

Üye
    Konu Sahibi
Sende sağolasın kardesim hadi gecmiş olsun :) samsunga dicem bu gidişle onların yapamadıklarını yaptım ben sonunda :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Evet aynen kardeşim. arada bi kafama takılıyoo acaba rootlasammı diye. Hem içinide açtık garantide gitti. Yüklenmelimi acaba. Sen ne dersin

EkReM033

EkReM033

Üye
    Konu Sahibi
Roota gerek yok kardesim tabletin akışı gayet iyi orjınal surum romları internette var tekrar donmek istersen orjinale ama onlarda su an baska ülkelerin turkce diline cevrilmiş romları sadece,ben memnunum yani yazılımdan su an gayet hızlı,root yapınca ilk baslarda cok hızlı oluyor ama sonradan stabilite düşüyor kendi telefonumu rootladım ordan biliyorum

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Hmm tamam. Ben pek kiyamadim telefonumu rootlamaya. Neyse kalsin o zaman.

slymn78

Üye
Benim tabeltte bundan benimde battaryadan sorunum vardi 3 kez servise gonderdim ilk ikisinde formatlayip gönderdiler 3seferde bataryayi degistirdiler birde bu tablet ve telefonlar gercektende cok sarj yiyor

Üst Alt