burak1553
Üye
Beta sürümü blekota kadar stabil olmayabilirstabil mi blekota v7 gibi mi
Beta sürümü blekota kadar stabil olmayabilirstabil mi blekota v7 gibi mi
Gelecekmiş bundan sonraki sürüm android 4.4.4 olabilirgüncelleme gelir ama dimi
bence yükle kardeşş ultra güç tasarufu modunu bile bence yüklemen için bir sebep 10 saatte %2 gitti benim teldearkadaşlar bende bu rom düşünüyorum sizce yükleyeyim mi
yazacağın mesaj sayısına göre rütben yükseliyor2007'den beri maxicep üyesiyim hala(Yeni üye) yazıyor bu nedir arkadaş
hiç bir konuya yorum yapmazsan tabiki yeni üye olarak gözükürsünBu rom ilk başlarda güzeldi sonradan yavaşlamaya başladı o kadar geliştirici seçeneklerden düzenlememe rağmen ekran kilid bazen gelmiodu xposed modüllerinde bazen sorunlar çıkmaya başladı bazen de müzk çalarda sorunlar oluşmaya başladı benchmark ta en fazla 19binlerde puan verince ve arada kendi kendine restart atınca dün belkota romuna geçmeyi kararlaştırdım iyiki de geçmişim.2007'den beri maxicep üyesiyim hala(Yeni üye) yazıyor bu nedir arkadaş
Tum qs port larda yasanan seylerhiç bir konuya yorum yapmazsan tabiki yeni üye olarak gözükürsünBu rom ilk başlarda güzeldi sonradan yavaşlamaya başladı o kadar geliştirici seçeneklerden düzenlememe rağmen ekran kilid bazen gelmiodu xposed modüllerinde bazen sorunlar çıkmaya başladı bazen de müzk çalarda sorunlar oluşmaya başladı benchmark ta en fazla 19binlerde puan verince ve arada kendi kendine restart atınca dün belkota romuna geçmeyi kararlaştırdım iyiki de geçmişim.
Otomatik dokunma derken?Otomatik dokunma yok mu ya bunda
Blekota gibisi yok şimdilikBen geçenlerde xda dan görüp yükledim fakat birçok sorunu var. Durduk yere bazı uygulamalara durduruldu hatası veriyor. Bazen res atıyor bazende 10-15 saniyelik donmalar oluyor.
Herhangi bir uygulama çıkışından sonra menu çekmecesi gecikmeli açılıyor. Istedigin duvar kağıdını da düzgün yapamiyorsun maalesef. Ayarlar kısmından bazı ayarlara girmeye çalışınca ayarlar durduruldu hatası veriyordu ve şarjı pek dayanmıyor. O yüzden eski roma geri geçtim.

Bugün onu deneyeceğim 8.0 versiyonu çıkmış umarım iyidir.Blekota gibisi yok şimdilik![]()
Biliyorum o konuyuda ben açtımBugün onu deneyeceğim 8.0 versiyonu çıkmış umarım iyidir.
Ne diyorsunuz peki? NxTGeN v14.0 kullanıyorum bu aralar şarj konusunda sapıttı Blekota nasıl?Biliyorum o konuyuda ben açtım
Blekota beklemedeyken çok iyi konuda resmi varNe diyorsunuz peki? NxTGeN v14.0 kullanıyorum bu aralar şarj konusunda sapıttı Blekota nasıl?
Tamamdır deneyeceğim zaten denedikten sonra yorumumu konuya yollarım.Blekota beklemedeyken çok iyi konuda resmi var
Telefon açıkkkende normal
Teşekkürler.