Galaxy S3 i9300 GALAXY S5 MİNİ ALPHA V7.0 ANDROİD 4.4.4 ROM (22.11.2014) YENİ

Sponsorlu Bağlantılar

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
güncelleme gelir ama dimi

akman255

akman255

Üye
2007'den beri maxicep üyesiyim hala(Yeni üye) yazıyor bu nedir arkadaş

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar bende bu rom düşünüyorum sizce yükleyeyim mi

tomm

tomm

Üye
2007'den beri maxicep üyesiyim hala(Yeni üye) yazıyor bu nedir arkadaş
hiç bir konuya yorum yapmazsan tabiki yeni üye olarak gözükürsünBu rom ilk başlarda güzeldi sonradan yavaşlamaya başladı o kadar geliştirici seçeneklerden düzenlememe rağmen ekran kilid bazen gelmiodu xposed modüllerinde bazen sorunlar çıkmaya başladı bazen de müzk çalarda sorunlar oluşmaya başladı benchmark ta en fazla 19binlerde puan verince ve arada kendi kendine restart atınca dün belkota romuna geçmeyi kararlaştırdım iyiki de geçmişim.

• Beğen
Tepkiler: burak1553
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
hiç bir konuya yorum yapmazsan tabiki yeni üye olarak gözükürsünBu rom ilk başlarda güzeldi sonradan yavaşlamaya başladı o kadar geliştirici seçeneklerden düzenlememe rağmen ekran kilid bazen gelmiodu xposed modüllerinde bazen sorunlar çıkmaya başladı bazen de müzk çalarda sorunlar oluşmaya başladı benchmark ta en fazla 19binlerde puan verince ve arada kendi kendine restart atınca dün belkota romuna geçmeyi kararlaştırdım iyiki de geçmişim.
Tum qs port larda yasanan seyler

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
Otomatik dokunma yok mu ya bunda

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
ses menüsünde bulunur oyunlara titreşim efekti verir

Nevarres

Üye
Ben geçenlerde xda dan görüp yükledim fakat birçok sorunu var. Durduk yere bazı uygulamalara durduruldu hatası veriyor. Bazen res atıyor bazende 10-15 saniyelik donmalar oluyor.
Herhangi bir uygulama çıkışından sonra menu çekmecesi gecikmeli açılıyor. Istedigin duvar kağıdını da düzgün yapamiyorsun maalesef. Ayarlar kısmından bazı ayarlara girmeye çalışınca ayarlar durduruldu hatası veriyordu ve şarjı pek dayanmıyor. O yüzden eski roma geri geçtim.

• Beğen
Tepkiler: hasan karadağ
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Ben geçenlerde xda dan görüp yükledim fakat birçok sorunu var. Durduk yere bazı uygulamalara durduruldu hatası veriyor. Bazen res atıyor bazende 10-15 saniyelik donmalar oluyor.
Herhangi bir uygulama çıkışından sonra menu çekmecesi gecikmeli açılıyor. Istedigin duvar kağıdını da düzgün yapamiyorsun maalesef. Ayarlar kısmından bazı ayarlara girmeye çalışınca ayarlar durduruldu hatası veriyordu ve şarjı pek dayanmıyor. O yüzden eski roma geri geçtim.
Blekota gibisi yok şimdilik :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

Nevarres

Üye
seronet

seronet

Üye
Edit: Yanlış bilgi vermişim 4.4.4 olarak Yarın çıkacakmış :)
[ROM][18 October] ★ Galaxy S5 Mini Alpha 5.0 ★ [4.4.4]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: burak1553

Üst Alt