Galaxy S3 i9300 GALAXY S5 MİNİ ALPHA V7.0 ANDROİD 4.4.4 ROM (22.11.2014) YENİ

Sponsorlu Bağlantılar

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
konuyla alakalı değil ama ben kardeşimin tabletine rom atmıştım gayet güzel çalışıyordu birde root atalım dedik şimdi samsung yazısında kaldı açılmıyor ne yapmamız lazım ?
---
tablet sm t210..
Odinden Orjiinal roma geri dönün yada tableti recovery moda alıp başka bir rom yükleyin

alperen262014

alperen262014

Üye
cwm recovery silinmiş ?orjinal rom bulamıyorumsomuru:somuru:somuru::ban::dover::seytan6::seytan6:kafayı yicem ya

alperen262014

alperen262014

Üye
Zor değil benim telefona kaç kere oldu ;)
şarj az olunca birde yedek almayınca :) insan korkuyorşuan rom deniyorum online kal bilgi vereceğim kuruluncasaol 1553 galiba çalışcak evet çalıştı ama bu root işini nasıl halledeceğim ? şunu yükledim

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Kingo root diye bi program bilgisayara kurup onunla root atmayı dene

alperen262014

alperen262014

Üye
İnternetten aratıp bulabilirsin
Buldum ama sadece o yüklediğim root var o ýüzden rootsuz kalcak tablet yada yeni rom yükliğcem yapacak bişi yok[emoji2]hocam yine bir sorum olacaktı şimdi kardeşimin tableti rootsuz 8gb hafızası var ve hemen dolduruyor bu yüzden hafıza kartı aldım ama sadece küçük bir kısmını sd karta atıyor direk google play den iner inmez datasıyla beraber sd karta atılsın istiyorum böyle bir şey mümkünmü ? mümkünse kendi telefonumada yapacağım teşekkürler ;)
---
birde kardeşimin tabletinde internete bağlanamıyoruz ?

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
Çok ısınıyr telefn çözüm önerisi olan var mı ?

Aziz04

Aziz04

Üye
durduk yere mi ısınma oluyor?

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
KullanırkenTabi donmalarda fazla

Aziz04

Aziz04

Üye
Temiz kurulum yaptın mı peki megawipe?

• Beğen
Tepkiler: burak1553
alperen262014

alperen262014

Üye
Cpu kullanimini dúşür temiz kurulumla ilgisi yok

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
1400 iyi mi ?

tomm

tomm

Üye
Herkese s.a bu romu bayramdan önceki gün yükledim yani cuma günü ve yeni bir pil aldım telime şu an öle bir uyum sağladı ki gerçekten mükemmel. Romu yapan ve burda paylaşan herkese teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: burak1553
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
stabil mi blekota v7 gibi mi

Üst Alt