Püf Noktası note 3 cercevesi soyuldu

Sponsorlu Bağlantılar

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
note 3 cercevesi soyuldu
Arkadaslar bugun anlamadigim bicimce alt hoparlorun ustunde soyulma olmus. İçi siyah duruyor. Biraz goze batiyor. Cerceve degisirmi note 3 lerde?

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Bütün android telefonlar zamanla soyuluyor.
Garantiye girmez.

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu alali 2 ay oldu veya olmadi bile. Daha bugun farkettim soyuldugunu :/ dun hicbirsey yoktu. Aceba cebime sokup cikartirken mi sorun oldu ki. Telefonum kvk garantili, samsungun kendi magazasindan aldim. Garantiye mi versem diye dusunuyorum :/

oznkrts

oznkrts

Üye
O soyulacak sonra çatlayacak düşecek felan sen soyulduğuna şükret kendi kendine gidiyor çerçeve

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
ilk çıktığı zaman aldım o kadar düşürdüm sürttüm telefonu hiç soyulmadı kılıf kullan sen

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Nerden aldığın önemli değil.
Cebine girip çıkarken surtunuyor.

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
ilk çıktığı zaman aldım o kadar düşürdüm sürttüm telefonu hiç soyulmadı kılıf kullan sen
Hayir ya en ufak biseyde soyuluyor cerceve. Biraz arastirdim cogu kiside var soyulmalar.

• Beğen
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
maşallah benim cihazda en ufak soyulma yok :)

• Beğen
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Bencede nazar deydi de. Benim soracagim tek soru garanti kabul eder mi cihazim kvk garantili.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Geçmiş olsun. Garanti kabul eder ama ücretsiz yapar mı bilmem. Üzüldüm :( bende 9 aydır soyulmadı :D şans :)

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye bi ugrayim en iyisi :) nazar degdi telefona :D

• Beğen

yaren_70

Üye
Kardeş ı soyulma benim eski s3 te olmuştu. Hatta bir yerde değil bir kaç yerde olmuştu. Serviste ücretsiz değiştirdim. Garanti kapsamı içinde dış kapak değişiyor.

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ı soyulma benim eski s3 te olmuştu. Hatta bir yerde değil bir kaç yerde olmuştu. Serviste ücretsiz değiştirdim. Garanti kapsamı içinde dış kapak değişiyor.
Note 3 de kasayi komple mi degistirir yoksa yandaki cerceveleri mi degistirir :/ birde o cerceve cikar mi yoksa kasaya mi yapisik

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 de kasayi komple mi degistirir yoksa yandaki cerceveleri mi degistirir :/ birde o cerceve cikar mi yoksa kasaya mi yapisik
Kasaya yapışık. Hatta sadece çerçeve için garanti camıda yeniliyor. Fiyat o yüzden bu kadar fırlak :D

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Bosver ozmm ya :D nasil olsa zamanla soyulacakti. Onemli olan işlevi :D guncelleme bi gelseydi :D

furkankaya559758

Üye
Çerçeve soyulmasının garanti kapsamına gireceğini sanmıyorum. Garanti çerçeve değiştirir ama ücretini alarak.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bosver ozmm ya :D nasil olsa zamanla soyulacakti. Onemli olan işlevi :D guncelleme bi gelseydi :D
Şimdi bi arkadaşın z2 sorunlu konusu var millet bende sorunsuz diyince herkesin inansı tutuyor biz dedik mi sanki yalan söylüyoruz :) ah ah... tekrar geçmiş olsun. Sözüm sana değil :D

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi bi arkadaşın z2 sorunlu konusu var millet bende sorunsuz diyince herkesin inansı tutuyor biz dedik mi sanki yalan söylüyoruz :) ah ah... tekrar geçmiş olsun. Sözüm sana değil :D
Aynen oyle. Mesela s5 aliyosun buyuk fanı oluyosun sonra z2 geciyosun o telefonu övüyosun. Ben note 3 den cok memnunum onemli olan isteklerini yerine getirmesi. Ama z2 alsam onu övmem yok note 3 den daha iyi gibisinden :D

• Beğen

yaren_70

Üye
Kardeş sen götür ver. Tenbih et garanti dışı herhangi bir işlem yapmasınlar. Kaybedecek bir şeyin yok. Senden habersiz garanti dışı parçe deyiştirmezler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt