Hepsini bir anda koymuyor ki o cihazı da almak için sebep olsun.soyulurr tabii bzim bi arabada varr kenarlar tamamen siyahlmış nerdeyseee samsungg o sorunu note 4 de çözdüü zamanında s4 note 3 s5 e de o ksadan koysaydı sattığının iki katını satardı !
böyle yaparakta devamlı dibe vuruyorr bi telefona 2000 lira verip 2 3 ay snra telefonun soyulmaya başlaması insana koyuyo yaniHepsini bir anda koymuyor ki o cihazı da almak için sebep olsun.
aynen kardesim note 3 e heves edip almaya gittim dedim buda elimdeki samsung gbi hemen soyulacak g2 aldim bu yuzdenböyle yaparakta devamlı dibe vuruyorr bi telefona 2000 lira verip 2 3 ay snra telefonun soyulmaya başlaması insana koyuyo yani
bndede şu an s4 var yaklaşı bi aylık 1 aydır kap ile kuallanıyom soyulmasın dyee telefonun gösterişi gdiyo öylede ama yapacak bşe yokaynen kardesim note 3 e heves edip almaya gittim dedim buda elimdeki samsung gbi hemen soyulacak g2 aldim bu yuzden
böyle yaparakta devamlı dibe vuruyorr bi telefona 2000 lira verip 2 3 ay snra telefonun soyulmaya başlaması insana koyuyo yani
durumu yaşayan herkez farklı markalara yöneliyor bu büyük bi düşüş sayılmaz ama olumsuz bi yönü bu kasa problemi ve güncelleme problemiBen de isterim öyle olsun. Pek de dibe vurmuyor.
bu misali bşeeeSamsung mu dibe vuruyor?![]()

ne kdar tekrar samsungu seçen kişi varsa o kdarda başka markaya yönelen kşiler var !Çok misali...
Durumu yaşayan herkes farklı markalara falan yönelmiyor. Çevremdeki bir sürü samsung kullanıcısının telefonları soyuluyor ve diğer telefonları yine samsung oluyor ve o da soyulup eskirken yenisi de büyük ihtimalle samsung olacaktır. O.o
sonuç olarak oda bi kayıptırr kötü bi misyona sahip hem malzeme açısından hem güncelleme açısından heee bnde samsung kullanıyorumm ama bi dahaki seçimim apple olacakO kadardan azdır.![]()

Bu Türklerdeki samsung takıntısını anlamıyorum ne olursa olsun tele illede samsung diyorlar onlarda zaten bu işlerden anlamıyorlar genelde yetiskin ve kızlar kullaniyor tabi erkeklerde aliyor ama az cok anlayipta almayanida var cok dogru soylemissin.Çok misali...
Durumu yaşayan herkes farklı markalara falan yönelmiyor. Çevremdeki bir sürü samsung kullanıcısının telefonları soyuluyor ve diğer telefonları yine samsung oluyor ve o da soyulup eskirken yenisi de büyük ihtimalle samsung olacaktır. O.o
durumu yaşayan herkez farklı markalara yöneliyor bu büyük bi düşüş sayılmaz ama olumsuz bi yönü bu kasa problemi ve güncelleme problemi
bu misali bşeee![]()