İpucu Note 3 ün yanlarda soyulma olur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
Önceki telefoum S3'tü anneme verip Note 3 aldım. Hiç de pişman değilim çok memnunum cihazdan. Makyajdan ziyade performans daha önemli.
yaww öle bnde s3 mini vardı sattım s4 aldımm bnde memnunum gayet iyi çalışıyo cihaz :D demek istediğim bunlar samsungun eksi yönleri :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung kullanmasam derim 3 ayda soyuluyordurda 8 aydır bende neden soyulma olmadı? S3 ve S4 te gördüm fakat benim cihazda yaşamadım :hmmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çok misali...

Durumu yaşayan herkes farklı markalara falan yönelmiyor. Çevremdeki bir sürü samsung kullanıcısının telefonları soyuluyor ve diğer telefonları yine samsung oluyor ve o da soyulup eskirken yenisi de büyük ihtimalle samsung olacaktır. O.o
Çünkü hiçbiri samsung kadar etkileyici reklam yapamıyor. :ehe

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7
Anil-D

Anil-D

Üye
17 aydir ezilmedi kasam bugun arkadaşın s3 u otobus ezdi

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
sonuç olarak oda bi kayıptırr kötü bi misyona sahip hem malzeme açısından hem güncelleme açısından heee bnde samsung kullanıyorumm ama bi dahaki seçimim apple olacak :D
Ben apple den samsunga dondum. Guncelleme konusunda samsung da ayni apple da. Ikisininde dusuncesi "eskiyi sat yeniyi al" apple'ı da gorduk ios 7 ile ip4 u naptigini ;) bu yuzden samsunga laf atmak olmaz. Iki isletim sistemide ayni kafadan.

ykpknl

ykpknl

Üye
Ben apple den samsunga dondum. Guncelleme konusunda samsung da ayni apple da. Ikisininde dusuncesi "eskiyi sat yeniyi al" apple'ı da gorduk ios 7 ile ip4 u naptigini ;) bu yuzden samsunga laf atmak olmaz. Iki isletim sistemide ayni kafadan.
Apple hala onde bna gore

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Apple hala onde bna gore
Iki telefonu kullanmis birisi olarak bence iki markaninda birbirinden ustun yonleri var. Malzeme kalitesi olarak apple tartisilmaz fakat samsung ozgurluk bakimindan arayuzu widgetleri falan hayati kolaylastiriyor. Apple dan samsunga gecince baya bir ozgur oldum yani :) buyuk ekranda hersey daha guzel daha net gorunuyor. Ve sen simdi jailbreak yap diceksin ama iste iphone da ne yaparsan yap android kadar ozgur olunamiyor :)

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye
Iki telefonu kullanmis birisi olarak bence iki markaninda birbirinden ustun yonleri var. Malzeme kalitesi olarak apple tartisilmaz fakat samsung ozgurluk bakimindan arayuzu widgetleri falan hayati kolaylastiriyor. Apple dan samsunga gecince baya bir ozgur oldum yani :) buyuk ekranda hersey daha guzel daha net gorunuyor. Ve sen simdi jailbreak yap diceksin ama iste iphone da ne yaparsan yap android kadar ozgur olunamiyor :)
Orasi oleee o konuda haklisin ben appleyi savunmuyorum ki burda zaten iki sisteminde kendine gore guzellikleri var

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Orasi oleee o konuda haklisin ben appleyi savunmuyorum ki burda zaten iki sisteminde kendine gore guzellikleri var
Aynen benim demek istedigim de o zaten :) tek ortak yonleri dedigim gibi 'eskiyi sat yeniyi al' :)

ykpknl

ykpknl

Üye
  • Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
xmustx

xmustx

Üye
malesef evet

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Ama apple hala ip4 e guncelleme veriyoo samsungg cogu iyi derecede olan cihazlara destegi kesti
Sonu ip4 gibi olucaksa hic vermesin daha iyi. Hem samsungun her telefonuna gore bir suru rom var indir kur keyfine bak.

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye
Sonu ip4 gibi olucaksa hic vermesin daha iyi. Hem samsungun her telefonuna gore bir suru rom var indir kur keyfine bak.
O guzelligi var tabi samsungun ama romlar cogu zmn stocklar kdar stabil olmuyoo

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Çok misali...

Durumu yaşayan herkes farklı markalara falan yönelmiyor. Çevremdeki bir sürü samsung kullanıcısının telefonları soyuluyor ve diğer telefonları yine samsung oluyor ve o da soyulup eskirken yenisi de büyük ihtimalle samsung olacaktır. O.o

Samsugn note 3 kullanıyorum telefonu alalı 6 7 ay falan oluyo telefonumdan cok memnunum bundan sonra alacagım telefon samsung olmayacak direk iphone alacagım dedikleri gibi ne kadar baska markaya gecerse bı o kadar da samsung a gecen oluyo . bu arada kullandıgım butun telefonlar nerdeyse samsung ama bundan sonra samsung benı kaybettı ama umrunda mı umrunda degıl tabı kı :)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsugn note 3 kullanıyorum telefonu alalı 6 7 ay falan oluyo telefonumdan cok memnunum bundan sonra alacagım telefon samsung olmayacak direk iphone alacagım dedikleri gibi ne kadar baska markaya gecerse bı o kadar da samsung a gecen oluyo . bu arada kullandıgım butun telefonlar nerdeyse samsung ama bundan sonra samsung benı kaybettı ama umrunda mı umrunda degıl tabı kı :)
Aynen bende senin gibi yapacağım salla androidi ios candır :)

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
GrknYavas

GrknYavas

Üye
Aynen bende senin gibi yapacağım salla androidi ios candır :)

android de guzel her telefonda olması guzel bırsey ama ıos un stabılitesi yeter ya asphalt 8 oynuyorum ıpad 2 de full cozunurlukte hıc ama hıc kasma yok note 3 de oynuyorum az kasma oluyo ıslemcı desen var ram desen var hafıza desen her yer hafıza ama stabilite yok sıfr ya samsung o kadar cok oynuyo kı orjınal android ile telefon oluyo odun . ıphone da 5.5" telefon cıkardı dırek ona kayarım artık telefon degıstırsem de bı de ıpad aır aldım mı tamam ıste hersey sorunsuz sıkıntısız :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
android de guzel her telefonda olması guzel bırsey ama ıos un stabılitesi yeter ya asphalt 8 oynuyorum ıpad 2 de fu ll cozunurlukte hıc ama hıc kasma yok note 3 de oynuyorum az kasma oluyo ıslemcı desen var ram desen var hafıza desen her yer hafıza ama stabilite yok sıfr ya samsung o kadar cok oynuyo kı orjınal android ile telefon oluyo odun . ıphone da 5.5" telefon cıkardı dırek ona kayarım artık telefon degıstırsem de bı de ıpad aır aldım mı tamam ıste hersey sorunsuz sıkıntısız :)
zengin adamin hali baska ya :)

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
serdar_gs

serdar_gs

Üye
android de guzel her telefonda olması guzel bırsey ama ıos un stabılitesi yeter ya asphalt 8 oynuyorum ıpad 2 de fu ll cozunurlukte hıc ama hıc kasma yok note 3 de oynuyorum az kasma oluyo ıslemcı desen var ram desen var hafıza desen her yer hafıza ama stabilite yok sıfr ya samsung o kadar cok oynuyo kı orjınal android ile telefon oluyo odun . ıphone da 5.5" telefon cıkardı dırek ona kayarım artık telefon degıstırsem de bı de ıpad aır aldım mı tamam ıste hersey sorunsuz sıkıntısız :)
İki gün sonra bi film atayım bakayım diyecen ama o zaman hoop dur diyecek iphone sana şu filmi önce mkv yap alt yazıyı filme göm sonrada itunesten at falan diyecek sonra kısa süreli bi hönk olacaksın :D niye çünkü android özgürlüğüne alışmış birisi olduğun için. Androidden sonra iosta kısıtlamalar olacak ama sırf stabilitesi seni tatmin ederse bilemem.

Üst Alt