İpucu Note 3 ün yanlarda soyulma olur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

GrknYavas

GrknYavas

Üye
İki gün sonra bi film atayım bakayım diyecen ama o zaman hoop dur diyecek iphone sana şu filmi önce mkv yap alt yazıyı filme göm sonrada itunesten at falan diyecek sonra kısa süreli bi hönk olacaksın :D niye çünkü android özgürlüğüne alışmış birisi olduğun için. Androidden sonra iosta kısıtlamalar olacak ama sırf stabilitesi seni tatmin ederse bilemem.
ıphone 5 iphone 5s ipad air ipad 2 kullandım baya uzun bı sure hemde itunes olayı evet sıkıntı ama anlattıgın kadar da benı ugrastırmadı yanı :) :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
ıphone 5 iphone 5s ipad air ipad 2 kullandım baya uzun bı sure hemde itunes olayı evet sıkıntı ama anlattıgın kadar da benı ugrastırmadı yanı :) :D
Hızı cezbediyor evet ama ondan sonra bu uğraşlarda adamı soğutuyor :D belki bende ilerde bi denerim bilemiyorum

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Hızı cezbediyor evet ama ondan sonra bu uğraşlarda adamı soğutuyor :D belki bende ilerde bi denerim bilemiyorum
ios un en cok sevdıgım yanı uygulamalar free olsun dıye beklıyosun orası guzel onları takıp etmek guzel bıde android de uygulama yapıyolar ama sadece reklam gostermek ıcın yapıyolar ıos da oyle degıl para kazanmak ıcın degıl uygulamam tutsun dıye yapıyolar yıgınla cop uygulama var android de sadece reklam gostermek ıcın yapılmıs ıos da oyle cok uygulama yok mesela bıde yapılan ugulamaların grafıklerı cok ıyı donanım olmasına ragmen o kadar guzel grafıge sahıp uygulama yok android de

İphone ile gönderildi yazıyo garip :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
İphone ile gönderildi yazıyo garip :D
Herkeste öyle yazıyor bu sabah bi haber gördüm videosunuda izledim iphone 6 da cepte eğilme sorunu varmış ve çoğu yerde onaylanmış videodada adam eliyle eğiyordu telefonu büyük bi skandal var :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Herkeste öyle yazıyor bu sabah bi haber gördüm videosunuda izledim iphone 6 da cepte eğilme sorunu varmış ve çoğu yerde onaylanmış videodada adam eliyle eğiyordu telefonu büyük bi skandal var :D
Evet oyle yamulma olabilir ama fark edersen orda adam ne kadar cok guc kullaniyo eli bukerken ne kadar cok titriyo .

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
ben knock code ve sanal tus hastasıyım bunlar iphone da olsa hemen gecerim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Evet oyle yamulma olabilir ama fark edersen orda adam ne kadar cok guc kullaniyo eli bukerken ne kadar cok titriyo .

İstediğin kadar güç uygula az çok fark etmez telefonu cebine koyuyosun bi çıkarıyosun hal bu adama koyar :D ben şimdi aynı şekilde not3 ü zorlasam yamulmaz direk kırılır :D

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
İstediğin kadar güç uygula az çok fark etmez telefonu cebine koyuyosun bi çıkarıyosun hal bu adama koyar :D ben şimdi aynı şekilde not3 ü zorlasam yamulmaz direk kırılır :D
hacı akıllı her telefon bukulur bukulmezse kırılır iphone a toz konduramadılar bunu buldular cihaz durduk yere bukulmezki

serdar_gs

serdar_gs

Üye
hacı akıllı her telefon bukulur bukulmezse kırılır iphone a toz konduramadılar bunu buldular cihaz durduk yere bukulmezki
Videoda o kadar basit bükülüyorki lastiksel bir yapı gibi eğer öyle ise büyük handikap ama aldatmaca ise dediğim gibi kırılabilir

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
Videoda o kadar basit bükülüyorki lastiksel bir yapı gibi eğer öyle ise büyük handikap ama aldatmaca ise dediğim gibi kırılabilir
ama guc uyguluyor bence iphone un satısını dusurebilmek icin bir taktik de olabilir

GrknYavas

GrknYavas

Üye

note 3 vıdeosu da var bu bukulme konusunda :) ama note 3 de kırılma olmuyo bukuluyo sonra gerı duzelıyo nede olsa plastık sekıl alabılıyo kısaca ...

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
note 3 vıdeosu da var bu bukulme konusunda :) ama note 3 de kırılma olmuyo bukuluyo sonra gerı duzelıyo nede olsa plastık sekıl alabılıyo kısaca ...
Aynen bende izledim o videoyu. Hatta note 3 e adam daha cok guc uyguluyor ama ne bukulme var ne kirilma

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Aynen bende izledim o videoyu. Hatta note 3 e adam daha cok guc uyguluyor ama ne bukulme var ne kirilma

cunku plastık telefon ama bu telefona ne kadar zarar vermemıs gozuksede ıcındekı dıyotlara ne bıleyım ıslamcıye anakarta zarar verır

Üst Alt