Hayir ya en ufak biseyde soyuluyor cerceve. Biraz arastirdim cogu kiside var soyulmalar.ilk çıktığı zaman aldım o kadar düşürdüm sürttüm telefonu hiç soyulmadı kılıf kullan sen
maşallah benim cihazda en ufak soyulma yok![]()
Note 3 de kasayi komple mi degistirir yoksa yandaki cerceveleri mi degistirir :/ birde o cerceve cikar mi yoksa kasaya mi yapisikKardeş ı soyulma benim eski s3 te olmuştu. Hatta bir yerde değil bir kaç yerde olmuştu. Serviste ücretsiz değiştirdim. Garanti kapsamı içinde dış kapak değişiyor.
Kasaya yapışık. Hatta sadece çerçeve için garanti camıda yeniliyor. Fiyat o yüzden bu kadar fırlakNote 3 de kasayi komple mi degistirir yoksa yandaki cerceveleri mi degistirir :/ birde o cerceve cikar mi yoksa kasaya mi yapisik

Şimdi bi arkadaşın z2 sorunlu konusu var millet bende sorunsuz diyince herkesin inansı tutuyor biz dedik mi sanki yalan söylüyoruzBosver ozmm yanasil olsa zamanla soyulacakti. Onemli olan işlevi
guncelleme bi gelseydi
![]()
ah ah... tekrar geçmiş olsun. Sözüm sana değil 
Aynen oyle. Mesela s5 aliyosun buyuk fanı oluyosun sonra z2 geciyosun o telefonu övüyosun. Ben note 3 den cok memnunum onemli olan isteklerini yerine getirmesi. Ama z2 alsam onu övmem yok note 3 den daha iyi gibisindenŞimdi bi arkadaşın z2 sorunlu konusu var millet bende sorunsuz diyince herkesin inansı tutuyor biz dedik mi sanki yalan söylüyoruzah ah... tekrar geçmiş olsun. Sözüm sana değil
![]()

Kardeş sen götür ver. Tenbih et garanti dışı herhangi bir işlem yapmasınlar. Kaybedecek bir şeyin yok. Senden habersiz garanti dışı parçe deyiştirmezler.Note 3 de kasayi komple mi degistirir yoksa yandaki cerceveleri mi degistirir :/ birde o cerceve cikar mi yoksa kasaya mi yapisik