bulursanız haber edinuygulama listenizi karşılaştırın derim. Bize de haber verin.Sende olmayıp bende yada bizde olan uygulamaları tek tek silerek deneyebiliriz.
Şimdi pil tasarrufuna etki edebilecek başka bir uygulama? Acaba ne olabilir?

uygulama listenizi karşılaştırın derim. Bize de haber verin.Sende olmayıp bende yada bizde olan uygulamaları tek tek silerek deneyebiliriz.
Şimdi pil tasarrufuna etki edebilecek başka bir uygulama? Acaba ne olabilir?
Hocam şimdilik benimki sorunsuz çalışıyorBirde yedeği geri yüklemeden deneyin
![]()
Ben telefonu aldığımdan beri bir kere bile yedek almamışımdır hep tekrar elle kurarım uygulamaları![]()
Boşuna uğraşmayın abi, daha önce yazdığım gibi çokça denedim. Aklıma gelen tüm yükleme metotlarıyla işlemi tamamladım ama nafile uygulama güncellemeleri yaptıktan kısa süre sonra pil tasarrufu çalışmaz hâle geliyor. Bence pil tasarrufuna gelecek güncellemeyle mesele hallolur, bunlar Lumia 920 için elbette. Bir çakışma da varsa sistem ya da Nokia uygulamalarından (ayarlardaki) kaynaklanıyor.Peki aynı uygulamaları aynen geri yükledin mi.ben biçok uygulama sildim reset attım halen çalışmıyor
Evet hocam yükledimPeki aynı uygulamaları aynen geri yükledin mi.ben biçok uygulama sildim reset attım halen çalışmıyor
Bu arada dikkatimi çekti göz atma ekranında yine tasarruf moduna girdiğinde pil simgesinin üzerinde kalkan simgesi çıkıyor 
Evet hocam yükledimBu arada dikkatimi çekti göz atma ekranında yine tasarruf moduna girdiğinde pil simgesinin üzerinde kalkan simgesi çıkıyor
![]()
Valla çok şükür bende sorunsuz çalışıyorBenim glancedr pil resmi yok.şarja takınca çıkıyor sadece

Valla çok şükür bende sorunsuz çalışıyor
Evet güncelleme sonrası artık yazı yazma olayı kaldırılmışDaha önceden istediğimiz yazıyı yazıyorduk, güncelleme sonrası bu özellik kullanılamıyor diyor, sizde de aynı mı acaba ?
Valla çok şükür bende sorunsuz çalışıyor
şimdi tek tek silerek zamanı geriye alTeli sıfırladım yine,uygulamaları tek tek yükledim yine bozuldu.
Hangi uygulama çözecem bu işi
<<şimdi tek tek silerek zamanı geriye al<<
Hocam ben çokta uzak olmayan yeni güncellemeyi bekliyorum Denim'li GDR1 Resmi sürüm yada GDR2 ön izleme. Düzelir benceEve geldim öyle yapıyorum şimdi.her alfabede sof reset atıyorum :-S