Uygulama Freedom Çalışmıyor Bi Yardım Edin Lütfenn!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ozy311

Üye
    Konu Sahibi
Freedom Çalışmıyor Bi Yardım Edin Lütfenn!!!!!!!!!!!!!!!!!
Açıyorum Sonra Freedom İsn't available falan bişeyler çıkıyo nasıl düzeltecem bunu tabletim roolumu bilmiyorum ama gamecih falan kullandım hile falan yaptım başka oyunarda demekki rootluymus neyse yardım edecek biri varmı

yunus486

yunus486

Üye
Saat dilimini moskova yap düzelir

tolunay378

Üye
Konudaki modlu marketi yüklemeyi deneyin

ozy311

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Çalıştı Şimdi Ama Respawnablesde Hile Yapamıyorum Subwaysurfde yaptım Respawnablesi açınca hata veriyo neden

nomad533

nomad533

Üye
Sağol Çalıştı Şimdi Ama Respawnablesde Hile Yapamıyorum Subwaysurfde yaptım Respawnablesi açınca hata veriyo neden
Ben Respawnablesde çok kolay hile yapıyorym MIB NOİSY CRİKET EXO SUİT falan coştum bak ne dicem interneti kapa freedomuda kapa yani stop de respawnablese gir açıldıktan sonra ana menü tuşuna bas menüye dön sonra freedomu aç ve interneti aç menü tuşuna basılı tutarak respawnablesi aç sorun olmaz

prettyrocker

Üye
Ben freedom u açınca geri çıkıyor google is account böle bişiler diyor

NextWorld

NextWorld

Üye
Ben Respawnablesde çok kolay hile yapıyorym MIB NOİSY CRİKET EXO SUİT falan coştum bak ne dicem interneti kapa freedomuda kapa yani stop de respawnablese gir açıldıktan sonra ana menü tuşuna bas menüye dön sonra freedomu aç ve interneti aç menü tuşuna basılı tutarak respawnablesi aç sorun olmaz
Bir muddet sonra ban yiyon
Ben yedim 0 dan basladim
Tabi online oynuyorsan

hakoyeto

hakoyeto

Üye
Hocam ben sırf freedom için telefonuma dior attım ve malesef bir türlü freedomu çalıştıramadim.her yolu denedim ama sonuç aynı.freedoma giriyorum herhangi bir oyuna girip satin alma bölümüne giriyorum bağlantı yok diyor.ne yapacam kafayı yedim yav

nomad533

nomad533

Üye
Ben ban yemedim 50 LV yim adini hacker koyarsan ban yersin tabi :D

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Hocam ben sırf freedom için telefonuma dior attım ve malesef bir türlü freedomu çalıştıramadim.her yolu denedim ama sonuç aynı.freedoma giriyorum herhangi bir oyuna girip satin alma bölümüne giriyorum bağlantı yok diyor.ne yapacam kafayı yedim yav

Freedom her oyunda calismaz. Calistigi oyunun her ozelliginde calismayabilir. İlla sadece interneteiz oyunlarda calisir diyebir kural yok. Oyle ki bi oyun vardi, birkac secenekle kristal alimi vardi. freedom ile bu birkac secenekten sadece bir tanesi calisiyordu, digerlerinde baglanti hatasi veriyordu. yani sen dusun artik.

İkinci olarak freedom her cihazda calismayabilir. Kullandigin supersu uygulamasi freedomu calismasini kisitliyor olabilir vs vs bir suru sebep sayabilirim sana. Bazen freedom icinden oyuna girince baglabti hatasi verirken, ayni oyuna freedoma play deyip ana menuden oyuna girince satin alma basarili olabiliyor. Yani android bir derya, yuz yuzebilrsen.

• Beğen
Tepkiler: hakoyeto
nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
Ark lar ben de cok onceden candy crush saga oynuyordum freedomla 250 lvl lara gelmistim. Sonra sıkılıp oyunu silmistim. Ama freedomla hala baska oyunlarda hile yapabiliyordum. Bugun tekrar yukledim candy i, bir de farm heroes saga yukledim. Ilk yukledigimde sorunsuz freedomla ne istersem aliyordum. Simdiyse odeme basarili dio ama oyunun kendisinde basarisiz dio. Bi de eskiden freedom calisirken play store baglanti hatasi yok dio ve acilmiyordu simdiyse acilio ama freedom islev gormuo hic biseyde.

cemal oz

Üye
Arkadaslar ben yükledim ama root access is required in order to use freedom bu çıkıyo bilen varsa bir yardım etsin

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Arkadaslar ben yükledim ama root access is required in order to use freedom bu çıkıyo bilen varsa bir yardım etsin
Açıklama basit. Telefonunuzun root yetkisini freedom'a vermenizi istiyor. Eğer telefon rootlu ise, freedom açıldığı zaman otomatik olarak supersu ya da superuser root yetkisi ekranı gelir karşınıza. Orada allow ya da izin ver demeniz lazım. Telefon rootlu değilse de zaten çalışmaz freedom.