ozy311
Üye
Ben Respawnablesde çok kolay hile yapıyorym MIB NOİSY CRİKET EXO SUİT falan coştum bak ne dicem interneti kapa freedomuda kapa yani stop de respawnablese gir açıldıktan sonra ana menü tuşuna bas menüye dön sonra freedomu aç ve interneti aç menü tuşuna basılı tutarak respawnablesi aç sorun olmazSağol Çalıştı Şimdi Ama Respawnablesde Hile Yapamıyorum Subwaysurfde yaptım Respawnablesi açınca hata veriyo neden
Bir muddet sonra ban yiyonBen Respawnablesde çok kolay hile yapıyorym MIB NOİSY CRİKET EXO SUİT falan coştum bak ne dicem interneti kapa freedomuda kapa yani stop de respawnablese gir açıldıktan sonra ana menü tuşuna bas menüye dön sonra freedomu aç ve interneti aç menü tuşuna basılı tutarak respawnablesi aç sorun olmaz
Hocam ben sırf freedom için telefonuma dior attım ve malesef bir türlü freedomu çalıştıramadim.her yolu denedim ama sonuç aynı.freedoma giriyorum herhangi bir oyuna girip satin alma bölümüne giriyorum bağlantı yok diyor.ne yapacam kafayı yedim yav
Digerlerini bilemem ama eger marketi orj. kullaniyorsaniz girmeden once freedom a girip stop demeniz gerekiyor ya da freedom u surekli acik birakiyorsaniz modlu marketi indirip kurmaniz lazim.bende de yüklü ama google playe facebooka youtube vs girmiyor lütfen yardım edin detaylar
Yardım - Google Play ve Facebook ve Youtube a 3G ile giriyor Wifi ile bağlantı hatası veriyor - MaxiCep
bende de yüklü ama google playe facebooka youtube vs girmiyor lütfen yardım edin detaylar
Yardım - Google Play ve Facebook ve Youtube a 3G ile giriyor Wifi ile bağlantı hatası veriyor - MaxiCep
Freedoma girince çıkıyor ve bu hatayı veriyor Yolu need robot accsessto in order to ise freedomSaat dilimini moskova yap düzelir
Açıklama basit. Telefonunuzun root yetkisini freedom'a vermenizi istiyor. Eğer telefon rootlu ise, freedom açıldığı zaman otomatik olarak supersu ya da superuser root yetkisi ekranı gelir karşınıza. Orada allow ya da izin ver demeniz lazım. Telefon rootlu değilse de zaten çalışmaz freedom.Arkadaslar ben yükledim ama root access is required in order to use freedom bu çıkıyo bilen varsa bir yardım etsin