papakudioflu
Emekli Yönetici
yukarıdaki mesajımda örnek bir resim paylaştımKameradaki Değişikliği fark eden varmı :P

yukarıdaki mesajımda örnek bir resim paylaştımKameradaki Değişikliği fark eden varmı :P

Evet şimdi fark ettim süper olmuşyukarıdaki mesajımda örnek bir resim paylaştım![]()

Lumia 930 un çektiği fotolar tel ekranında çok iyi gözüküyormuş ama bilgisayara atınca aynı kalitede olmuyormuş
4K desteği Lumia Denim güncellemesi ile gelecek.4k desteği bu guncellemede değil miydi
4K desteği Lumia Denim güncellemesi ile gelecek.
ona rağmen durum bu şarjda. Ne kadar zamanda dolacağı şimdilik belli değilevet hiç dikkatimi çekmemişti ama şimdi baktım görev çubuğundaki Wifi ikonu sinyali tam gösteriyor.Bu arada bi değişlik daha farkettim wifi az çektiği zaman wifi simgesinde hiç sinyal yok gibi gösteriyordu simdi çekmese de sadece nokta ya kadar dusuyo seviye ayrıca batarya performansında çok iyi derecede bi artış olmuş şarj çok çabuk doluyo ve geç bitiyo (%55 de 1 gün 2 saat yazıyor ayrıca %5 den sonra çabuk kapanıyordu şimdi oda duzelmiş gidiyor bayağı
Şimdilik evet sadece 930 içinSadece lumia 930'mı geldi güncelleme diğer serilerde yokmu.
aaaa arkadaşlar lutfen yani sıranızı bekleyin olmuyor boyleAbisi 920'ye de versinler olmuyor böyle![]()