İPhone 5S Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

foreverthe

foreverthe

Üye
Yok siyah ta ekran rengarenk telefom siyah oluyo sevmiyorum galiba gümüş alicam :D
Telefondaki tecrubelerinizi özellikle sarj kullanimini ozelden yazabilir misin?
Şarj kullanımı gayet iyi bende %100'den 99'a düşmesi 30-60 dakika arasını buluyor o ara çok uzun gidiyor şarjım ama sonra daha çabuk azalıyor tabi hep 7 saat filan kullanım süresi alıyorum. Telefonun her şeyine aşığım, iOS zaten bambaşka bir olay. Sorularınızı özelden sorabilirsiniz, severek cevaplarım :)

• Beğen
Tepkiler: weesel ve muhammettvurucu

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Şarj kullanımı gayet iyi bende %100'den 99'a düşmesi 30-60 dakika arasını buluyor o ara çok uzun gidiyor şarjım ama sonra daha çabuk azalıyor tabi hep 7 saat filan kullanım süresi alıyorum. Telefonun her şeyine aşığım, iOS zaten bambaşka bir olay. Sorularınızı özelden sorabilirsiniz, severek cevaplarım :)
Parlaklik kacta ve o 7 saatte ne yapıyorsun onu da söylersen çok sevinirim :)

rodinatr

rodinatr

Üye
Arkadaşım telefonun sadece şarjından şikayetçi olacaksın başka hiç birşeyine laf etmeyeceksin süper ötesi bi telefon çok stabil çok hızlı.. eğer alacaksan uzay grisi tercih ederim çok asil duruyor.. ama dediğim gibi sürekli şarja takacaksan al sonra şunu yapmayımda şarjı gitmesin diyosun :/

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Arkadaşım telefonun sadece şarjından şikayetçi olacaksın başka hiç birşeyine laf etmeyeceksin süper ötesi bi telefon çok stabil çok hızlı.. eğer alacaksan uzay grisi tercih ederim çok asil duruyor.. ama dediğim gibi sürekli şarja takacaksan al sonra şunu yapmayımda şarjı gitmesin diyosun :/
Hadi be.. Ben yarin gunluk kullanimimi yazim size siz bi yol gosterin

foreverthe

foreverthe

Üye
Evdeyken parlaklik en dusukte kullaniyorum 7 saatin hepsinde wifi acik whatsapp ve sosyal aglarda takiliyorum arada bir online kafa topu ve blackjack oynuyorum, bazi gunler yarim saat filan konusma oluyor

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ben 7 saat Kullanım aldığımda Wi-Fi sürekli açık whatsapp safari ile foruma girmek sosyal Ağlar biraz müzik ve oyun oynadım :) %100 den 99a düşmesi cidden uzun sürüyo fakat sonra iniyo normal şekilde

weesel

weesel

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe
rodinatr

rodinatr

Üye
Kesinlikle. Telefon hiç kullanılmadığı takdirde sabah altı yediden akşam yedi sekize kadar %100 şarjdan 99'a düşmeden gittiğini de gördüm. Daha ne kadar giderdi bilmem, kullanmak mecburiyetinde kalınca doğal olarak düşmüştü.
yok artık !

foreverthe

foreverthe

Üye
arkadaştada var günce en az 2 kere şarja takmak zorunda ! bu yüzden kurtulucam bu telefondan
Hocam ikiniz de telefonu Apple Store'ye goturun bence sizin telefonlar da sorun olmali cok ciddiyim

foreverthe

foreverthe

Üye

Kesinlikle. Telefon hiç kullanılmadığı takdirde sabah altı yediden akşam yedi sekize kadar %100 şarjdan 99'a düşmeden gittiğini de gördüm. Daha ne kadar giderdi bilmem, kullanmak mecburiyetinde kalınca doğal olarak düşmüştü.
Aynen hocam haklisiniz benim telefonumda aynen böyle [emoji106]

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve weesel
weesel

weesel

Üye
günce en az 2 kere şarj şart yahu ne diyorsunuz siz
Arkadaşım eğer telefonu çok yönlü kullanıyorsan, yani sosyal ağlara girip bütün gün oyun oynuyorsan video falan izliyorsan günde iki kez şarj etmem gerekiyor diyorsan mesele başka ama doğru düzgün bi şey yapmadığım halde iki kez şarj etmem gerekiyor dersen işin rengi değişir. O baya anormal bi durum çünkü.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
rodinatr

rodinatr

Üye
Arkadaşım eğer telefonu çok yönlü kullanıyorsan, yani sosyal ağlara girip bütün gün oyun oynuyorsan video falan izliyorsan günde iki kez şarj etmem gerekiyor diyorsan mesele başka ama doğru düzgün bi şey yapmadığım halde iki kez şarj etmem gerekiyor dersen işin rengi değişir. O baya anormal bi durum çünkü.
telefonu kullanmayacaksak niye aldık dimi acıkta sosyal ağ olsun oyun olsun kullanak telefonu benim 3 kere taktığım bile oluyor..

weesel

weesel

Üye
telefonu kullanmayacaksak niye aldık dimi acıkta sosyal ağ olsun oyun olsun kullanak telefonu benim 3 kere taktığım bile oluyor..
Tabi, hiçbir özelliğinden yararlanmayacaksak telefonu almış olmanın ne anlamı olur :) ben senin telefonu nasıl kullandığını tam bilmediğim için dedim onu. Çünkü o şekil aktif bir kullanımla bir günü rahat çıkartamayan, telefonu 2-3 kez şarj etmek zorunda kalan tanıdıklarım da var. Kullandığın kadar şarj gitmesine söylenmene bi lafım yok o hakkındır da, kullanım dışı aşırı şarj tüketimi de yaşıyorsan anormal bir durum var demektir.

rodinatr

rodinatr

Üye
Tabi, hiçbir özelliğinden yararlanmayacaksak telefonu almış olmanın ne anlamı olur :) ben senin telefonu nasıl kullandığını tam bilmediğim için dedim onu. Çünkü o şekil aktif bir kullanımla bir günü rahat çıkartamayan, telefonu 2-3 kez şarj etmek zorunda kalan tanıdıklarım da var. Kullandığın kadar şarj gitmesine söylenmene bi lafım yok o hakkındır da, kullanım dışı aşırı şarj tüketimi de yaşıyorsan anormal bir durum var demektir.
Satmak istemiyorum ama şarj olayı beni çok tetikliyor.. G2 alsam pişman olurmuyum diye düşünüyorum

weesel

weesel

Üye
Satmak istemiyorum ama şarj olayı beni çok tetikliyor.. G2 alsam pişman olurmuyum diye düşünüyorum
Şarj konusunda için rahat olmadımı da olmuyor kardeşim, seni çok iyi anlıyorum. LG G2 fiyatına göre özellikleri çok iyi olan bi cihaz. Pil ömrü konusunda da kolay kolay yarı yolda bırakmaz. Alsan pişman olacağın bi cihaz değil anlayacğın. Ama içine sinmiyorsa da acele etme istersen telefonu önce bi mağazaya götür belki cihazda sıkıntı vardır hallolunca gerek kalmaz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt