Haber Lumia 1525 ve Lumia 1820 mi Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Çok değil 3-5 sene sonra Notebook işlemcilerini sollar bu mobil cihazlar bu gidişle :oku

• Beğen
Tepkiler: emz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çok değil 3-5 sene sonra Notebook işlemcilerini sollar bu mobil cihazlar bu gidişle :oku
Ona şüpe yok dün Ahaberde MS nin müdürü konuştuda kadın giyilebilir saat sordu o kontak lens var dedi koptum ya daha hali hazırda bu güncellemeleri yada iyi bir telefon çıkarmamışken lens dedi adam

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Düşünsenize telefona akıllı kontak lens ile baktığınızda telefonun ekranındaki işlevleri farklı görüyorsunuz. Lensi çıkardığınızda ise sadece camını görüp Alo demek için kullanabiliyorsunuz :P

• Beğen
Tepkiler: emz
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Düşünsenize telefona akıllı kontak lens ile baktığınızda telefonun ekranındaki işlevleri farklı görüyorsunuz. Lensi çıkardığınızda ise sadece camını görüp Alo demek için kullanabiliyorsunuz :P
Adam diyor ki kime baktığınızı yüzünden ismini tanıyacak yok en son ne konuştuk hatırlatacak neye bakarsak onun hakkında bilgi verecek vs vs ama icraat yok

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve emz
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Aynen ya bu sçmalık nedir nekadar abartıyorlar telefon çıkarmaltan başla bişi yaptıkları yok şimdi biri çıkıp bunu savunsa büyük ayb eder

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
Gerek yok bunlara minecraft gelsin yeter :sopa:Apple yılda bir tane telefon çıkarıyor yılda 1 güncelleme yayınlıyor tam yayınlıyor microsoftun yaptığı telefon israfı.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gerek yok bunlara minecraft gelsin yeter :sopa:Apple yılda bir tane telefon çıkarıyor yılda 1 güncelleme yayınlıyor tam yayınlıyor microsoftun yaptığı telefon israfı.

Bende çok çeşitli ürüne karşıyım he şöyle yaparsın madem alt model üst model yaparsın ama hakikaten yaparsın uyduruk değil yani

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

• Beğen
Tepkiler: emz ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Bende çok çeşitli ürüne karşıyım he şöyle yaparsın madem alt model üst model yaparsın ama hakikaten yaparsın uyduruk değil yani

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Aynen kardeşim yapacaksan Bir üst cihaz yap Atıyorum 930 , Birde alt cihaz yap hem fiyatıda uygun olan bir telefon atıyorum 630 , 1-2 ayda bir atıyorum 720-725-730 . 4125-4130 felan saçma şeyler yap bi tane telefon her model sayısına +5 ekle matematik bi çözüyoruz telefon mu konuşuyoruz anlamadım.Bu arada çok atmışım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: emz ve dilmenibrahim
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
1525'den bir haber yok mu hala? :dry:

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Çıkacağına kesinlikle inanıyorum ama çıkarmalılar da phablet sadece 1520 ile yürümemeli daha 801'li cihazımız yok :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Aynen kardeşim yapacaksan Bir üst cihaz yap Atıyorum 930 , Birde alt cihaz yap hem fiyatıda uygun olan bir telefon atıyorum 630 , 1-2 ayda bir atıyorum 720-725-730 . 4125-4130 felan saçma şeyler yap bi tane telefon her model sayısına +5 ekle matematik bi çözüyoruz telefon mu konuşuyoruz anlamadım.Bu arada çok atmışım :hmmm
samsung nasıl sürekli 2ayda bir 512mbli ramli telefon çıkartıyorsa nokiada aynı yolu takip başladı gibi etmeye gibime gelmeye başladı sanki bana ne bu böle yok 635 yok 630 yok 525 bu ne ya çıkartacaksan iyi ve sağlam donanımlı cihaz çıkartki görsünler senin kalitenin ne olduğunu ama nerde o nokiadaki kapasite

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
samsung nasıl sürekli 2ayda bir 512mbli ramli telefon çıkartıyorsa nokiada aynı yolu takip başladı gibi etmeye gibime gelmeye başladı sanki bana ne bu böle yok 635 yok 630 yok 525 bu ne ya çıkartacaksan iyi ve sağlam donanımlı cihaz çıkartki görsünler senin kalitenin ne olduğunu ama nerde o nokiadaki kapasite
Microsoft bence daha az amiral gemisi çıkartır :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci olarak Qualcomm'un Snapdragon 801 çözümünün kullanılması beklenen Lumia 1525'in diğer donanım özelliklerinin Lumia 1520 ile aynı olması bekleniyordu.

Bugün farklı bir kaynaktan paylaşılan bilgilere göre cihazın Qualcomm'un Snapdragon 805 çözümünü kullanabileceği yönünde ve ayrıca 3 Gb ram, 30 mega piksellik bir kamera ile gelebileceği belirtiliyor.

Lumia 1520 ile benzer bir fiyat ile piyasaya girebileceği belirtilen cihazın yakında Amerikalı operatörler tarafından sunulması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan ve Esendağlı
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Turkiyey gelecek değil mi yani örnek olarak Lumia 928 - lumia 925

wpfurkan

wpfurkan

Üye
İşlemci olarak Qualcomm'un Snapdragon 801 çözümünün kullanılması beklenen Lumia 1525'in diğer donanım özelliklerinin Lumia 1520 ile aynı olması bekleniyordu.

Bugün farklı bir kaynaktan paylaşılan bilgilere göre cihazın Qualcomm'un Snapdragon 805 çözümünü kullanabileceği yönünde ve ayrıca 3 Gb ram, 30 mega piksellik bir kamera ile gelebileceği belirtiliyor.

Lumia 1520 ile benzer bir fiyat ile piyasaya girebileceği belirtilen cihazın yakında Amerikalı operatörler tarafından sunulması bekleniyor.

Hay şu amerikalı operatörlere.
Ya arkadaş bu nasıl mantık ya. Wp nin en zayıf en geride giden ülkelerden biri olan amerikada her türlü yeni wp var. Mesela htc one yav neden Amerika ya neden neden wpnin başarılı olduğu bölgeler değilde zaten insanların wp hakkında dalga geçtikleri bir ülke.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
The Benefit

The Benefit

Üye
Gene heycan başlıyor. :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hay şu amerikalı operatörlere.
Ya arkadaş bu nasıl mantık ya. Wp nin en zayıf en geride giden ülkelerden biri olan amerikada her türlü yeni wp var. Mesela htc one yav neden Amerika ya neden neden wpnin başarılı olduğu bölgeler değilde zaten insanların wp hakkında dalga geçtikleri bir ülke.

Adam akıllı sopa istiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Artık lumia alınmaz kardeş zaten bunların yenilerinin üstünde MİCROSOFT yazacak sende bitmiş serinin cihazını almış olucan.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Artık lumia alınmaz kardeş zaten bunların yenilerinin üstünde MİCROSOFT yazacak sende bitmiş serinin cihazını almış olucan.

Bu konuda haklısın yeni her zaman revaçta olur ben şahsen hiç bir değişiklik olmasa dahi yeni modeli tercih ederim

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt