Ona şüpe yok dün Ahaberde MS nin müdürü konuştuda kadın giyilebilir saat sordu o kontak lens var dedi koptum ya daha hali hazırda bu güncellemeleri yada iyi bir telefon çıkarmamışken lens dedi adamÇok değil 3-5 sene sonra Notebook işlemcilerini sollar bu mobil cihazlar bu gidişle![]()
Adam diyor ki kime baktığınızı yüzünden ismini tanıyacak yok en son ne konuştuk hatırlatacak neye bakarsak onun hakkında bilgi verecek vs vs ama icraat yokDüşünsenize telefona akıllı kontak lens ile baktığınızda telefonun ekranındaki işlevleri farklı görüyorsunuz. Lensi çıkardığınızda ise sadece camını görüp Alo demek için kullanabiliyorsunuz :P
Gerek yok bunlara minecraft gelsin yeterApple yılda bir tane telefon çıkarıyor yılda 1 güncelleme yayınlıyor tam yayınlıyor microsoftun yaptığı telefon israfı.
Aynen kardeşim yapacaksan Bir üst cihaz yap Atıyorum 930 , Birde alt cihaz yap hem fiyatıda uygun olan bir telefon atıyorum 630 , 1-2 ayda bir atıyorum 720-725-730 . 4125-4130 felan saçma şeyler yap bi tane telefon her model sayısına +5 ekle matematik bi çözüyoruz telefon mu konuşuyoruz anlamadım.Bu arada çok atmışımBende çok çeşitli ürüne karşıyım he şöyle yaparsın madem alt model üst model yaparsın ama hakikaten yaparsın uyduruk değil yani
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

unut sen onu1525'den bir haber yok mu hala?![]()
belki çıkmaz ayın son perşembesine çıkarır artık 
samsung nasıl sürekli 2ayda bir 512mbli ramli telefon çıkartıyorsa nokiada aynı yolu takip başladı gibi etmeye gibime gelmeye başladı sanki bana ne bu böle yok 635 yok 630 yok 525 bu ne ya çıkartacaksan iyi ve sağlam donanımlı cihaz çıkartki görsünler senin kalitenin ne olduğunu ama nerde o nokiadaki kapasiteAynen kardeşim yapacaksan Bir üst cihaz yap Atıyorum 930 , Birde alt cihaz yap hem fiyatıda uygun olan bir telefon atıyorum 630 , 1-2 ayda bir atıyorum 720-725-730 . 4125-4130 felan saçma şeyler yap bi tane telefon her model sayısına +5 ekle matematik bi çözüyoruz telefon mu konuşuyoruz anlamadım.Bu arada çok atmışım![]()
Microsoft bence daha az amiral gemisi çıkartırsamsung nasıl sürekli 2ayda bir 512mbli ramli telefon çıkartıyorsa nokiada aynı yolu takip başladı gibi etmeye gibime gelmeye başladı sanki bana ne bu böle yok 635 yok 630 yok 525 bu ne ya çıkartacaksan iyi ve sağlam donanımlı cihaz çıkartki görsünler senin kalitenin ne olduğunu ama nerde o nokiadaki kapasite

İşlemci olarak Qualcomm'un Snapdragon 801 çözümünün kullanılması beklenen Lumia 1525'in diğer donanım özelliklerinin Lumia 1520 ile aynı olması bekleniyordu.
Bugün farklı bir kaynaktan paylaşılan bilgilere göre cihazın Qualcomm'un Snapdragon 805 çözümünü kullanabileceği yönünde ve ayrıca 3 Gb ram, 30 mega piksellik bir kamera ile gelebileceği belirtiliyor.
Lumia 1520 ile benzer bir fiyat ile piyasaya girebileceği belirtilen cihazın yakında Amerikalı operatörler tarafından sunulması bekleniyor.
Hay şu amerikalı operatörlere.
Ya arkadaş bu nasıl mantık ya. Wp nin en zayıf en geride giden ülkelerden biri olan amerikada her türlü yeni wp var. Mesela htc one yav neden Amerika ya neden neden wpnin başarılı olduğu bölgeler değilde zaten insanların wp hakkında dalga geçtikleri bir ülke.
Artık lumia alınmaz kardeş zaten bunların yenilerinin üstünde MİCROSOFT yazacak sende bitmiş serinin cihazını almış olucan.