Haber Lumia 1525 ve Lumia 1820 mi Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Güneş enerjisi ile şarj olma mı ? :blink: Bunu bilmiyordum. O zaman yüksek bir fiyat gelebilir ama bunlar daha kesin bilgiler değil. Bence böyle bir özellik koymazlar ve fiyatta çok uçmaz. Eğer koyarlarsa bir de özellikleri kırpılmışından yaparlar, 1080p ekran güneş enerjisi ile şarj olma özelliği olmayan versiyonu mesela. :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Kesinlikle 1520 çok iyi bir telefon, şikayetim yok hiç. 5800'dan sonra böyle bir telefona geçtikten sonra şikayet beklenmez zaten :D Bazen 5800'ı elime alıyorum da minicik geliyor. 5,5 Yaşındaydı, yavaşlama ve hafıza sorunları çıktı. Müziklerimi açmamaya başladı o yüzden aldım yoksa biraz daha bekleyebilirdim sanırım :D

Ama 2K Ekran 30 Mp kamera CPU ve GPU'su en üst düzey bataryası yüksek üstelik birde güneş enerjisi ile şarj olma veya Lytrocamera özellikleri. Bence 2500'den yüksek olur.
Özellikler ne olursa olsun Türkiye'de üst sınıf telefon limiti 2000 T.L'dir aksi taktirde fiyatın düşmesi bekleniyor gene satılmıyor :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
en pahalı telefonun 1500 tl yi geçmemesi lazım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
mart geçti nerede 1820 yok :) tam kesinleşmesi lazım tanıtımları görmek lazım

beats

beats

Üye
Lumia 1525'in T-Mobile için çıkarılacağını sızdırmış bu defa.

Daniel Rubino'ya göre Lumia 1520 sadece AT&T'ye özel çıktığından, T-Mobile bu açığı kapatmak için yine FullHD ekranlı bir cihazla kendine varyant oluşturarak Lumia 1525'i çıkaracak. Cihazda ufak tefek değişimler olabileceği tahmin ediliyor.

Son düzenleme:
fk555897

fk555897

Üye
1820 güzel olacağa benziyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 1525'in T-Mobile için çıkarılacağını sızdırmış bu defa.

Daniel Rubino'ya göre Lumia 1520 sadece AT&T'ye özel çıktığından, T-Mobile bu açığı kapatmak için yine FullHD ekranlı bir cihazla kendine varyant oluşturarak Lumia 1525'i çıkaracak. Cihazda ufak tefek değişimler olabileceği tahmin ediliyor.
Ufak tefek mi? Daniel fena çuvallamış:kıskıs:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
MiniSD ne oluyor peki?

kraliletisim

Üye
930 geldi onlarda gelir...

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Mini hafıza kartı olduğunu çok iyi biliyorum :)) Nasıl oluyor kapasiteleri onları sordum;))

beats

beats

Üye
Ufak tefek mi? Daniel fena çuvallamış:kıskıs:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PhoneArena'da tahmin cihazlardan yapılmış böyle çok liste var, şunu da unutmuşsun abi:
:)
Yalnız bunlar da garanticiler, altına da her zaman hata yapılmış olabilir bize bildirin gibisinden yazmayı da ihmal etmemişler. Lumia 1525 bu donanımla çıkarsa, ben de :eller: çıkarırım ya da Lumia 1820. :naughty:

emz

emz

Üye
İlk haberde Mart demiş ancak Temmuz oldu hala haber yok. 1820 de ekran ile şarj olursa o hiç kaçmaz.

Telgrafla gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1525 Snapdragon 801 işlemcisi ile geliyor ve At&T, Verizon, T-mobile operatörleri ile sunulacak.

Bu cihaz büyük olasılık ile Nokia by Microsoft markası ile sunulacak.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bence Snapdragon 801 işlemci iyi ama arada kalmış bir chipset. Snapdragon 600 serisi gibi olacak gibime geliyor. Tamam 800den iyi ama bir 805 değil yani. 600 de 400den iyiydi ama 800e göre dandikti baya

Invoke

Invoke

Üye
Zaten tamamen satış stratejisi gibi duruyor. Büyük farkları yok. Eylüldeki cihazlar (Z1/G2 vs) 800le gelirken sonraki grup Z2/G3 de 800le gelse olmazdı. Tamam, 8974AB-AC farklı aynı çipset değil ama genel adı aynı olsa olmazdı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslında QSD805 daha çok yüksek ekran çözünürlükleri için geliştirildi. Bu Cihazda kullanılacağı iddia edilen QSD801 ise 800'den kat kat üstün bir chipset. Bir kere eMMC 5.0 barındırıyor Snapdragon 800'den göre çok daha yüksek yazma hızına sahip. Ayrıca grafik işlemci ve resim işleme chipi de Snapdragon 800'den çok daha iyi.

Hasand.

Hasand.

Üye
beklemekten agac oldum artık gelsın lumıa 1820

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Aslında QSD805 daha çok yüksek ekran çözünürlükleri için geliştirildi. Bu Cihazda kullanılacağı iddia edilen QSD801 ise 800'den kat kat üstün bir chipset. Bir kere eMMC 5.0 barındırıyor Snapdragon 800'den göre çok daha yüksek yazma hızına sahip. Ayrıca grafik işlemci ve resim işleme chipi de Snapdragon 800'den çok daha iyi.
Haklısın abi SD 800 den 801'e geçen biri olarak aradaki farkın küçümsenmeyecek kadar az olmadığını bizzat ben de farkettim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Haklısın abi SD 800 den 801'e geçen biri olarak aradaki farkın küçümsenmeyecek kadar az olmadığını bizzat ben de farkettim.
Sen geçiş yapmışsın ben birebir karşılaştırdım resmen bindiriyor. :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

Üst Alt