Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
Fotoğraflarını etkiliyor mu ?
Yok hocam Cihazdaki sıkıntı.. Su geçirmiyor. Sadece sesi diğerlerine göre az yani yeni serilere göre. Kamerada buğu var gibi ama çekim de yok zamanla belki artar.. Birde kasa açıklığı var işte öyle.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Allahtan bende öyle bir sorun olmadı. Yıkardım orayı başlarına valla.

yakupb03

yakupb03

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Aynen parayla rezil olmak bu olsa gerek.
Büyük firma dediğin, hasarlıysa malının arkasında durup gerekeni yapmalı.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
yakupb03

yakupb03

Üye
Bakıcaz artık. Da değişim olursa bile desem ki 14w30 ve üzeri bir cihaz istiyorum onu gönderirler mi ki yoksa aynı seri mi gönderirler buda sıkıntı [emoji15]

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Değişim olsa ellerindekini gönderirler hacı. Aynı seri eski seri oluyor. Ellerinde kalmamıştır bile belki. Üstelik aynı zamanda kusurlu seri oluyor.

yakupb03

yakupb03

Üye
Değişim olsa ellerindekini gönderirler hacı. Aynı seri eski seri oluyor. Ellerinde kalmamıştır bile belki. Üstelik aynı zamanda kusurlu seri oluyor.
Onlarda bunun farkındalardır herhalde yani sonuçta sadece sen ben göndermiorum. İlgine ayrıca teşekkürler hocam. :-)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Aynen, kesinlikle çok şikayet ve değişim talebi alıyorlardır. İnşallah, servis de ilgili olur. :D

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Haber veririm artık büyük ihtimal yarın çıkışını vereceğim. :-)
Senle ben aynı seri kullanıyoruz baya inceledim lens kayması kasa açıklığı yada su alma sorunu olmadı hiç allahın sevdiği kuluymuşum galiba. Bu nasıl bir seridir hacı herkes şikayetçi :(

yakupb03

yakupb03

Üye
Senle ben aynı seri kullanıyoruz baya inceledim lens kayması kasa açıklığı yada su alma sorunu olmadı hiç allahın sevdiği kuluymuşum galiba. Bu nasıl bir seridir hacı herkes şikayetçi :(
Elektronik bilirsin şans işi 14w30 kullanan birinde hoparlör patlak çıkmış falan diye okumuştum.. Kader kısmet :-)

• Beğen
yakupb03

yakupb03

Üye
Allahtan bende öyle bir sorun olmadı. Yıkardım orayı başlarına valla.

Aynen parayla rezil olmak bu olsa gerek.
Büyük firma dediğin, hasarlıysa malının arkasında durup gerekeni yapmalı.
Beyler telefonu yarın gönderiyorum sorunları yazdım . Değişim istediğimide acaba altına not düşeyim mi değişim olmazsa şayet bilirkişi raporu ile gönderirim tekrar diye küçük tehdit gibi :-P :-) yada ne demeliyim :-)?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
İste tabi değişim.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bence de değişim iste.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem, ben olsam düşmezdim. :D

• Beğen
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Evet gereksiz yere gıcık olmasınlar :)

• Beğen
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar bu sabah Sony nin bir sürprizi ile karşılaştım. Telefonuma Movie Creator isimli bir uygulama yolladı Sony. Çektiğimiz fotoğraflardan otomatik olarak video yapacak boyutu küçük olmasına rağmen 1080 p 30 fps olacakmış. Yeni uygulamamız hayırlı olsun :)

yakupb03

yakupb03

Üye
Arkadaşlar bu sabah Sony nin bir sürprizi ile karşılaştım. Telefonuma Movie Creator isimli bir uygulama yolladı Sony. Çektiğimiz fotoğraflardan otomatik olarak video yapacak boyutu küçük olmasına rağmen 1080 p 30 fps olacakmış. Yeni uygulamamız hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
z2'nin fiyatı hepsiburada.com'da 1699'tl olmuş çok iyien son 1899 tl idi

Üst Alt