Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
liamgallagher

liamgallagher

Üye
Telefon açıkken olmaz konuyu dikkatli oku ;)
Dowload moduna alıp yapman lazım
Ses kısma+menü+power tuşuna basıcaksın telefon kapalıyken

Tamam öyle yapınca ortada komut yok diye bir yazı geliyor. Sonrasından altalta o 6 tane dediğim seçenek geliyor.

@1553

Aaa oluyor galiba. Komut yok hatası almadım. Downloading.. yazıyor

Telefon baştan başladı şimdi
Oh be yükleniyor :D %66 da şuan :D

Telefon efsane oldu. Hepinize teşekkürler! :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: burak1553

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Tamam öyle yapınca ortada komut yok diye bir yazı geliyor. Sonrasından altalta o 6 tane dediğim seçenek geliyor.

@1553

Aaa oluyor galiba. Komut yok hatası almadım. Downloading.. yazıyor

Telefon baştan başladı şimdi
Oh be yükleniyor :D %66 da şuan :D

Telefon efsane oldu. Hepinize teşekkürler! :)
Kerneli yüklemeyi unutma
Önemli değil ;)

• Beğen
Tepkiler: liamgallagher
liamgallagher

liamgallagher

Üye
Kerneli yüklemeyi unutma
Önemli değil ;)

Benim yaptığım hata philzi yüklerken ses tuşu açmaya basarak telefonu açmamdı. Ses tuşu azalt ile basınca downloading yazısı geldi.. Yani yazdığınız şeyleri tam olarak okuyamadığım için yapamadım. Şimdi çok güzel oldu ve çokta kolaymış. :)

Vallahi şu rom konusunda en çok istediğim şey telefonu Iphone yapmak, herşeyiyle .:)

morki05

morki05

Üye
Benim yaptığım hata philzi yüklerken ses tuşu açmaya basarak telefonu açmamdı. Ses tuşu azalt ile basınca downloading yazısı geldi.. Yani yazdığınız şeyleri tam olarak okuyamadığım için yapamadım. Şimdi çok güzel oldu ve çokta kolaymış. :)

Vallahi şu rom konusunda en çok istediğim şey telefonu Iphone yapmak, herşeyiyle .:)
Tebrikler telefonu I phone yapacaksan başka rom yüklemen gerekli blekota pek uymaz. [emoji3][emoji6]

• Beğen
liamgallagher

liamgallagher

Üye
Tebrikler telefonu I phone yapacaksan başka rom yüklemen gerekli blekota pek uymaz. [emoji3][emoji6]

Biliyorum tabii de ilk defa yaptığım için bu konudaki sizler bana yardımcı olduğunuz için daha kolay yaptım. :) Iphone yaptığımda Üstteki saat ve diğer simgelerin gösterildiği yer Iphone gibi olur mu? :D Şuanda S5 im oldu vallahi çok güzel :D 2 gün sonrada üniversiteye gidicem uğraştığım şeylere bak :D

morki05

morki05

Üye
[emoji41][emoji41] okulunda başarılar, bildiğim kadarıyla MIU rom I phone en yakın rom bu forumda bulabilirsiniz. Ama bu kadar hızlı ve stabil olurmu bilmiyorum [emoji20]

• Beğen
liamgallagher

liamgallagher

Üye
[emoji41][emoji41] okulunda başarılar, bildiğim kadarıyla MIU rom I phone en yakın rom bu forumda bulabilirsiniz. Ama bu kadar hızlı ve stabil olurmu bilmiyorum [emoji20]

Belki sonradan S5 romdan sıkılırsam yapmaya çalışırım. Fazla zorlamamak lazım. :)
Başarı dileklerin için sağolasın :)

morki05

morki05

Üye
Ayrıca boefla kernel i de yükledinmi ? Ve ilk bir iki gün ufak tefek sorun olacaktır. Forum u takip etmeyi unutmayın. Yeniliklerden ve hatalar ile ilgili bilgiler alırsın

• Beğen
liamgallagher

liamgallagher

Üye
Ayrıca boefla kernel i de yükledinmi ? Ve ilk bir iki gün ufak tefek sorun olacaktır. Forum u takip etmeyi unutmayın. Yeniliklerden ve hatalar ile ilgili bilgiler alırsın

Evet. @1553 arkadaşım söylemişti yükle diye. Zatne kernel ve 100 MB Ram azaltmayı yükledikten sonra telefon kendine geldi. :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Evet. @1553 arkadaşım söylemişti yükle diye. Zatne kernel ve 100 MB Ram azaltmayı yükledikten sonra telefon kendine geldi. :)
Android telefon iphone yapazsın ;)
Miui romu ben denedim indirdiğinde google play olmuyor onu bile sonradan indiriyorsun kamera özellikleri filan hep gidiyor

• Beğen
liamgallagher

liamgallagher

Üye
Miui romu ben denedim indirdiğinde google play olmuyor onu bile sonradan indiriyorsun kamera özellikleri filan hep gidiyor

Tüh. Boşver o zaman. :)

morki05

morki05

Üye
Nazar değmesin telefon uçuyooooooor valla bi türlü durduramıyorum [emoji106][emoji106][emoji106][emoji122]

• Beğen
Tepkiler: Aziz04, burak1553 ve liamgallagher
kartal2378

kartal2378

Üye
Yeni antutu puanim arkadaslar: 27676

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve burak1553
kartal2378

kartal2378

Üye
Massallah ya.col mutluyum bu romla.kendime nazar degdirecem

• Beğen
Tepkiler: morki05, burak1553 ve Aziz04
kartal2378

kartal2378

Üye
Yalniz onceden tapatalk bildirimleri geliyordu simdi gelmiyor.cozum onerisi olan varmi

Aziz04

Aziz04

Üye
Yalniz onceden tapatalk bildirimleri geliyordu simdi gelmiyor.cozum onerisi olan varmi
Tapatalk menüsünden Ayarlar-Bildirimler-Eşitleme
Daha sonra New Topics-Post Quoted- Abone Olunan Konular
Bu arada güncel Tapatalk sürümünü kullan..!

kartal2378

kartal2378

Üye
Bende ayarlarda onlar yok dostum.tapatalk guncel

kartal2378

kartal2378

Üye
Acaba telefonun senkronizasyonu kapali oluncami bildirim gelmiyor.olabilirmi arkadaslar.tapatalkin bildirimleri acik yani

Üst Alt