Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
EvetBu romu şimdiye kadar en az 30 tane cihaza kurmuşumdur. Bir kaç kişi dışında hepsi çok memnun. İşin kolayınıda buldum gerekli dosyaları flash belleğe attım ve küçük bi usb kablosu var onunla bağlıyorum

İyide müşteriler orijinal rom istemiyormu ;)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

alperen262014

alperen262014

Üye
Arkadaslar boeffla config uygulamasinda cesitli bolumunde sistem optimizasyon bolumunde spedmod u sectim ve telefon hiz bakimindan ucuyor resmen.yavsiye ederim bu ayari
Denedim pek fark yok cpu bolumune girin hizlanmasini istiyorsaniz her ikisinide full yapin şarjdayken veya biştayken ber ikisinide 200 mhz yapin like yeter[emoji89] [emoji83] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve morki05
morki05

morki05

Üye
İki yöntemi de deniyorum hangisi etkili olacak bakalım
[emoji41][emoji41][emoji41]

• Beğen
Tepkiler: burak1553
Aziz04

Aziz04

Üye
  • Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Sizde spot telefon varmıydı :)
Var Ama dün gece tövbe ettim. Bundan sonra bu cihazları yapanı, satanı, kullanını görürsem; görmemezlikten gelecem :off: yaw 7 saate yakın bir sürede birini root edemedim daha önce defalarca aynı cihazları root etmiştim ama hepsi aynı değil anasını satıyım. İyi çıkan cihazlarda oluyor elbette ama ben yinede tavsiye etmem yazıktır paranıza. Fakat bütçesi orjinalini almaya yetmeyecek kişiler varsa bu cihazların a grubu olanı var onlardan alsın

• Beğen
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Var Ama dün gece tövbe ettim. Bundan sonra bu cihazları yapanı, satanı, kullanını görürsem; görmemezlikten gelecem :off: yaw 7 saate yakın bir sürede birini root edemedim daha önce defalarca aynı cihazları root etmiştim ama hepsi aynı değil anasını satıyım. İyi çıkan cihazlarda oluyor elbette ama ben yinede tavsiye etmem yazıktır paranıza. Fakat bütçesi orjinalini almaya yetmeyecek kişiler varsa bu cihazların a grubu olanı var onlardan alsın
Spot derken kaçak ama orijinal telefon
Yoksa çakma telefon almam SAR değeri yüksek

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Spot derken kaçak ama orijinal telefon
Yoksa çakma telefon almam SAR değeri yüksek
Eğer iphone düşünüyorsan bi tane pasaport bulman lazım O da geleli bir ay olmamış olacak yok anroid diyorsan kolay :) klon..!
Almak isteyen olursa özelden iletişime geçsin Maxicep forumdaş arkadaşı olarak cazip bir fiyat belirlerim.

morki05

morki05

Üye
Aziz04 arkadaş yanlış anlama ama profil resmi kimdir

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Hastahanelerin acil servis bölümünde Hiç mi görmedin daha önce :)

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve morki05
morki05

morki05

Üye
Gördüm de böylesini görmemiştim bizim hanımı ikna edemedim[emoji6] kimle yazışıyorsun diye [emoji20]

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve burak1553
Aziz04

Aziz04

Üye
Gördüm de böylesini görmemiştim bizim hanımı ikna edemedim[emoji6] kimle yazışıyorsun diye [emoji20]
:)
Dostlar aromada s5 mini launcher ı seçin diğer tw launcherlara göre daha stabil çalışıyor
Gerçekten stabilite bakımından bayağı bi fark gözlemledim. Eğer tekrar kurulum yapmak isteyen varsa ya da bu rom'u yeni kuracak olan arkadaşlara tavsiyemdir..!

• Beğen
Tepkiler: morki05
liamgallagher

liamgallagher

Üye
1553 kusura bakma kardeşim bakamadım hiç konuya. ben hala tereddütteyim telefona rom filan yapmakta. çünkü bişeyi yanlış yaparım telefon açılmaz birdaha filan

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Selâmün aleyküm arkadaşlar şu anda daha iyi rom olarak bu ramda kalmaya karar kıldım, efextreme 5.1 bekliyor yedekte ama şu anda 8.0 bekliyorum heyecanla.Arkadalar biliyorsunuz ki hala rehbere geç girme durumu var bunun için android app yahut farkli çözüm var mi yani rehber ve sms uygulamasini arka planda sürekli çalışır hale getirmek istiyorum işin özeti.Daha önce 4.1.2 de jkay vardi bilen bilir whitelist.tam derdimize dermandı desteği çekince yine aynı duruma düştük bu konuda bilgisi paylaşımı olan varsa alabiliriz muhakkak başkalarınında arayip bulamadığı bir durumdur çünkü internette baktım çok eski konularda mevcut maalesef

Aziz04

Aziz04

Üye
1553 kusura bakma kardeşim bakamadım hiç konuya. ben hala tereddütteyim telefona rom filan yapmakta. çünkü bişeyi yanlış yaparım telefon açılmaz birdaha filan
Ne yaparsan yap anakartı yakmadığın sürece telefon açılır ki anakartta kolay kolay yanmaz. telefon açılır korkma :)
Söylenenleri harfiyen yaparsan sorunsuz bir şekilde romu tele kurmuş olursun

• Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye
Selâmün aleyküm arkadaşlar şu anda daha iyi rom olarak bu ramda kalmaya karar kıldım, efextreme 5.1 bekliyor yedekte ama şu anda 8.0 bekliyorum heyecanla.Arkadalar biliyorsunuz ki hala rehbere geç girme durumu var bunun için android app yahut farkli çözüm var mi yani rehber ve sms uygulamasini arka planda sürekli çalışır hale getirmek istiyorum işin özeti.Daha önce 4.1.2 de jkay vardi bilen bilir whitelist.tam derdimize dermandı desteği çekince yine aynı duruma düştük bu konuda bilgisi paylaşımı olan varsa alabiliriz muhakkak başkalarınında arayip bulamadığı bir durumdur çünkü internette baktım çok eski konularda mevcut maalesef
Exdialer kullan boyle bir sorunun kalmaz.ben tauchwizde kullanmiyom nova kullaniyom.rehberdede exdialer cok super

• Beğen
alperen262014

alperen262014

Üye
Bugün kaddeşimin tabletini yanlis kernel yukledim ve tablet olmustu 10 dk sonra yeni rom ve kernel indirip yukledim sikinti cikarmadan acildi kisaca telefonu istesende bozamassin

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş bişey olmaz yanlış kurarsan da orijinal romu
Odinden kolayca tekrar kurarsın ;)

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Exdialer kullan boyle bir sorunun kalmaz.ben tauchwizde kullanmiyom nova kullaniyom.rehberdede exdialer cok super
Kaç kez kullanıp kaldırdım kullanışlı bulmadim.exdielerdeki sürekli çalışma prensibi rehber de olsun istiyorum bakalim arayışa devam

morki05

morki05

Üye
S3 kullanıcıları na şiddetle tavsiye ederim çok güzel bir hal aldı sorun yok hızlı mikemmel[emoji5][emoji6]
Şarj bitmiyor daha ne olsun

• Beğen
Tepkiler: Aziz04, kartal2378 ve burak1553

Üst Alt