Note 3 2k video nasıl çekiliyor

Sponsorlu Bağlantılar

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 2k video nasıl çekiliyor
Arkadaşlar çekmiş olduğum videolar 2k değil bi ayarı falan mı var çekmem için

messevim

messevim

Üye
2K mı 4K mı ?

PriZm

PriZm

Üye
Note 3 N9005 modeli değilse max 1080P video çekersin..

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur
Kingmortall

Kingmortall

Üye
note 3 modelinde 2 k video cekim ozelligi bulunmuyor max 1080 p hd cekebilirsin

• Beğen
GrknYavas

GrknYavas

Üye
Arkadaşlar çekmiş olduğum videolar 2k değil bi ayarı falan mı var çekmem için

Ya işte note 3 kullanıyoruz dıye geçiniyoruz ama adamlar bızı sallayıp ıyı note 3 u vermıyo ulkemıze o yuzden malesef 4k vıdeo cekemıyoruz

• Beğen
GrknYavas

GrknYavas

Üye
1080p çektiğine dua et bence :)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Lumia varda bi tanede o yeni gelecek guncelleme ile 4k çekilebilecek miş onu bekliyecem artık :) teşekkur ederim

valla donanımsal bılıyorum da yazılımla ne kadar olur bılmem kı boyle bırsey mumkun mu onun tereddutu içine duştum sımdı

bayon

Üye
    Konu Sahibi
valla donanımsal bılıyorum da yazılımla ne kadar olur bılmem kı boyle bırsey mumkun mu onun tereddutu içine duştum sımdı
Lumida bi çok donanımsal özelliğe sahip ama yazılımsal eksikler den dolayı yavaş yavaş geliyo 20 megapixel kamerası var ama her yeni yazılımda kamera anca güzelleşiyor maalesef

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
PriZm

PriZm

Üye
Lumia varda bi tanede o yeni gelecek guncelleme ile 4k çekilebilecek miş onu bekliyecem artık :) teşekkur ederim
O 4K çekemeyen cihazlara 4k desteği getirmeyecek yalnız.Sadece sisteme yerleşik 4K oynatma/çekim desteği geliyor.Microsoft bu konuda da biraz geç kaldı.

bayon

Üye
    Konu Sahibi
O 4K çekemeyen cihazlara 4k desteği getirmeyecek yalnız.Sadece sisteme yerleşik 4K oynatma/çekim desteği geliyor.Microsoft bu konuda da biraz geç kaldı.
dediğinizden farklı bişey soylemedim heral de ? :)

PriZm

PriZm

Üye
Benim anladığım kadarıyla şuanki piyasada olan Lumialarda 4K çekecek demişsin, o yüzden öyle yazdım.

k4vel

k4vel

Üye
şuana kadar samsung ürünlerinde 4k çeken s5 var 2k zaten 1080p arkadaşlar

cortex47

cortex47

Üye
2k derken hangi 2k çözünürlüğü baz alıyorsunuz? 1080p de yatayda yer alan 1920 piksel sayesinde 2k adını alır. 6 çeşit 2k çözünürlük mevcuttur. Bunlar:

2048x1080
2048x858
1998x1080
1920x1080
2560x1440
2560x1600

Yani 1080p de 2k çözünürlüklerden biridir. Sorunuza gelince, eğer bahsettiğiniz QHD olan 2560x1440 çözünürlük ise, onu 4G destekli ülkelerde satışa sunulan ve içinde Snapdragon işlemci bulunan Note 3 çekebiliyor. Hatta Snapdragon işlemcili Note 3 4k çözünürlüğünde de video çekebiliyor.

Invoke

Invoke

Üye
Benim anladığım kadarıyla şuanki piyasada olan Lumialarda 4K çekecek demişsin, o yüzden öyle yazdım.

Donanım olarak destekleyen üst seviye cihazlara geliyor, hatta gelmiş bile olabilir. 1520 gibi.

PriZm

PriZm

Üye
Vermezler diyorum ben göreceğiz bakalım.

bayon

Üye
    Konu Sahibi
2k derken hangi 2k çözünürlüğü baz alıyorsunuz? 1080p de yatayda yer alan 1920 piksel sayesinde 2k adını alır. 6 çeşit 2k çözünürlük mevcuttur. Bunlar:

2048x1080
2048x858
1998x1080
1920x1080
2560x1440
2560x1600

Yani 1080p de 2k çözünürlüklerden biridir. Sorunuza gelince, eğer bahsettiğiniz QHD olan 2560x1440 çözünürlük ise, onu 4G destekli ülkelerde satışa sunulan ve içinde Snapdragon işlemci bulunan Note 3 çekebiliyor. Hatta Snapdragon işlemcili Note 3 4k çözünürlüğünde de video çekebiliyor.
ya şimdi 1080p cozunurlugunde ayar var ama her yerde note 3 un 4k video cektiği soyleniyor ama çektiği video en fazla 1920x1080 çekiyor şimdi lumialara gelecek 4k video çekme işlemi kamera tuşuna uzun basınca çekmeye başlayacakmış acaba dedim bunlarda da oyle birşey mi var o yuzden mi 4k çekemiyorum diye sormuştumkonuya 2k yazdım belki 4k yoktur 2k vardır ikiside aynı yontemle çekilir diye :)

Invoke

Invoke

Üye
N9005 modeli çekebiliyor. Sizdeki çekemiyor. Bu kadar basit. :D

Ayrıca 4K'nın pek bir şekli yok, bence. Tamamen satış politikası. 1080p yeterince kaliteli değil mi?

• Beğen
Tepkiler: cortex47
Takipçi Satın Al

Üst Alt