Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Cyan eskimeye başladı bile ...

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Cyan eskiyor ama Previewciler olarak alamadık ki..

• Beğen
Tepkiler: ON9, serinaga ve emz
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
versino2

versino2

Üye
Cyan parlaklık profili usb ayarları geldi de ben mi bilmiyorum.Nereye tamamlandı Cyan ?

...decode...

...decode...

Üye
Ekstralar + Bilgi uygulamasına da güncelleme gelmişti ama hala gözükmüyor ayarlarda bu üç profil :hmmm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yığınla oyunum, fotoğrafım falan var şimdi yedeklemeyle uğraşmak saatler alcak, bazı oyunlarda zaten yedekleme diye bişey yok, kıyamıyorum resmen.
Bu gidişle alamayacağız abi baksana kaç zaman oldu..
Yedekleme ile uygulama listesi, mesajlar ve kişileri onedriveye kaydedebilirsin.
Usb kablo ile telefondaki resim , müzik , video gibi şeyleri pc ye yedekleyebilirsin.
Sadece oyun dataları sıkıntı oluyor. ( Bazı oyunların dataları yedekleme sonrası geri geliyor.)
Bende oyun yüzünden flaşlamıyordum. Flaşı basınca bir rahatsızlık geldi anlatamam:kop2:
Beklediğim zamana yazık demişim. Bundan sonra güncelleme hangi ülkeye ilk gelirse oraya ışınlayacağım telefonu:ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, emz, skynet ve 1 kişi daha
PureFood

PureFood

Üye
Yedekleme ile uygulama listesi, mesajlar ve kişileri onedriveye kaydedebilirsin.
Usb kablo ile telefondaki resim , müzik , video gibi şeyleri pc ye yedekleyebilirsin.
Sadece oyun dataları sıkıntı oluyor. ( Bazı oyunların dataları yedekleme sonrası geri geliyor.)
Bende oyun yüzünden flaşlamıyordum. Flaşı basınca bir rahatsızlık geldi anlatamam:kop2:
Beklediğim zamana yazık demişim. Bundan sonra güncelleme hangi ülkeye ilk gelirse oraya ışınlayacağım telefonu:ehe :ehe
Hepsini biliyorum sıkıntı yok, ama GDR2+Amber zamanındaki o flaş basma heyecanı, isteği yok içimde :D Böyle idare edelim şimdilik :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hepsini biliyorum sıkıntı yok, ama GDR2+Amber zamanındaki o flaş basma heyecanı, isteği yok içimde :D Böyle idare edelim şimdilik :D

Bende böyle gidiyorum prev için de mutlaka gelecek cyan prev avantajlı olduğu kadar bu tarz problem çıkartıyor bende bekleyeceğim elbet gelecek

• Beğen
Tepkiler: PureFood

fraps34

Üye
Büyük ihtimalle wp9 da arayüz değişmeyecek , çünkü pc sürümü için sızan windows 9 threshold görüntülerine bakarsak windows 8.1 den hiçbir farkı yok. Aynı arayüz hala devam ediyor , birçok kişi windows 8.2 : windows 9 diyor : ))

Wp9 dan büyük beklenti içine girmeyin derim.

KenanK

KenanK

Üye
Büyük ihtimalle wp9 da arayüz değişmeyecek , çünkü pc sürümü için sızan windows 9 threshold görüntülerine bakarsak windows 8.1 den hiçbir farkı yok. Aynı arayüz hala devam ediyor , birçok kişi windows 8.2 : windows 9 diyor : ))

Wp9 dan büyük beklenti içine girmeyin derim.

sızan görüntüler Windows 9 TP sürümüne ait, 15 eylül de sızcağı konuşuluyor zaten en geçte 30 eylülde resmi olarak yayınlanacak. zaten arayüz değişmesin tek istediğim o masaüstü fonksiyonu telefona gelsin. Tabletlerde olduğu gibi olsun sistem başka bir şeye kesinlikle gerek kalmayacak. Tek beklentim bu.

sauozgur

sauozgur

Üye
bende cyan yuklemek için flaşlıycam ama nsrt çalışmıyor bende "program startup error" hatası veriyor. kaç kere kaldırıp tekrar kurdum ama olmadı böyle sorunu olan varmı?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sızan görüntüler Windows 9 TP sürümüne ait, 15 eylül de sızcağı konuşuluyor zaten en geçte 30 eylülde resmi olarak yayınlanacak. zaten arayüz değişmesin tek istediğim o masaüstü fonksiyonu telefona gelsin. Tabletlerde olduğu gibi olsun sistem başka bir şeye kesinlikle gerek kalmayacak. Tek beklentim bu.
birde live tiie içine girmeden kontrol etmede gelsin çok konuşuldu bir ara

PureFood

PureFood

Üye
Bende böyle gidiyorum prev için de mutlaka gelecek cyan prev avantajlı olduğu kadar bu tarz problem çıkartıyor bende bekleyeceğim elbet gelecek
Yani abi yığınla kişi var Preview kullanan kimseyi boş bırakmazlar herhalde

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
beats

beats

Üye
Cortana GDR2 ön izleme ile Lehçe olarak Polonya'ya 8.10.2014 tarihinde geliyor. Bu tarihte GDR2 ön izleme sürümünü de yükleyebileceğiz sanırım.

Ekran alıntıları:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece

Üst Alt