westmoreland
Üye
HARBİ DİYORUM GÜLMEKTEN CAMDAN ATLADIMBen bu yıl geleceğinden de şüpheliyim![]()
Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun sen üstadım (: Cyan tamamlanalı 1 ay olacak neredeyse bir de ilk 925'e geldi.Daha Cyan tam gelmedi ne Gdr 1 i 2 si![]()
HARBİ DİYORUM GÜLMEKTEN CAMDAN ATLADIMBen bu yıl geleceğinden de şüpheliyim![]()
Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun sen üstadım (: Cyan tamamlanalı 1 ay olacak neredeyse bir de ilk 925'e geldi.Daha Cyan tam gelmedi ne Gdr 1 i 2 si![]()
Cyan eskiyor ama Previewciler olarak alamadık ki..

HARBİ DİYORUM GÜLMEKTEN CAMDAN ATLADIM
Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun sen üstadım (: Cyan tamamlanalı 1 ay olacak neredeyse bir de ilk 925'e geldi.
Cyan parlaklık profili usb ayarları geldi de ben mi bilmiyorum.Nereye tamamlandı Cyan ?
Ulaşıyorsun ama kullanamıyorsun1520 , 930 ve 630 damı ne var sadece onlar ama cortana ile ulaşabiliyosun

Cyan eskiyor ama Previewciler olarak alamadık ki..
Yığınla oyunum, fotoğrafım falan var şimdi yedeklemeyle uğraşmak saatler alcak, bazı oyunlarda zaten yedekleme diye bişey yok, kıyamıyorum resmen.Dostum hiç uğraşma bas nsrt ile flaşı miss![]()
Bu gidişle alamayacağız abi baksana kaç zaman oldu..Ehhh sende haklısın vallahi, halen na-stabil versiyonu kullanıyoruz vesselam ...
Yedekleme ile uygulama listesi, mesajlar ve kişileri onedriveye kaydedebilirsin.Yığınla oyunum, fotoğrafım falan var şimdi yedeklemeyle uğraşmak saatler alcak, bazı oyunlarda zaten yedekleme diye bişey yok, kıyamıyorum resmen.
Bu gidişle alamayacağız abi baksana kaç zaman oldu..

Hepsini biliyorum sıkıntı yok, ama GDR2+Amber zamanındaki o flaş basma heyecanı, isteği yok içimdeYedekleme ile uygulama listesi, mesajlar ve kişileri onedriveye kaydedebilirsin.
Usb kablo ile telefondaki resim , müzik , video gibi şeyleri pc ye yedekleyebilirsin.
Sadece oyun dataları sıkıntı oluyor. ( Bazı oyunların dataları yedekleme sonrası geri geliyor.)
Bende oyun yüzünden flaşlamıyordum. Flaşı basınca bir rahatsızlık geldi anlatamam
Beklediğim zamana yazık demişim. Bundan sonra güncelleme hangi ülkeye ilk gelirse oraya ışınlayacağım telefonu![]()
![]()
Böyle idare edelim şimdilik 
Hepsini biliyorum sıkıntı yok, ama GDR2+Amber zamanındaki o flaş basma heyecanı, isteği yok içimdeBöyle idare edelim şimdilik
![]()
Büyük ihtimalle wp9 da arayüz değişmeyecek , çünkü pc sürümü için sızan windows 9 threshold görüntülerine bakarsak windows 8.1 den hiçbir farkı yok. Aynı arayüz hala devam ediyor , birçok kişi windows 8.2 : windows 9 diyor : ))
Wp9 dan büyük beklenti içine girmeyin derim.
birde live tiie içine girmeden kontrol etmede gelsin çok konuşuldu bir arasızan görüntüler Windows 9 TP sürümüne ait, 15 eylül de sızcağı konuşuluyor zaten en geçte 30 eylülde resmi olarak yayınlanacak. zaten arayüz değişmesin tek istediğim o masaüstü fonksiyonu telefona gelsin. Tabletlerde olduğu gibi olsun sistem başka bir şeye kesinlikle gerek kalmayacak. Tek beklentim bu.
Yani abi yığınla kişi var Preview kullanan kimseyi boş bırakmazlar herhaldeBende böyle gidiyorum prev için de mutlaka gelecek cyan prev avantajlı olduğu kadar bu tarz problem çıkartıyor bende bekleyeceğim elbet gelecek