austata
Üye
tama kuracam da hani rom kurarken tüm resetleri yapıp da kuruyoz ya bu hardkey i kurmadan önce de tüm resetleri yapayımmıaynen kardeş kur sorun cıkmaz
tama kuracam da hani rom kurarken tüm resetleri yapıp da kuruyoz ya bu hardkey i kurmadan önce de tüm resetleri yapayımmıaynen kardeş kur sorun cıkmaz
yap kardeştama kuracam da hani rom kurarken tüm resetleri yapıp da kuruyoz ya bu hardkey i kurmadan önce de tüm resetleri yapayımmı
eyyyyvvaaalllaaah hemen deniyorum umarım uyanık olursun sorun olursa hemen senden yardım isterimyap kardeş

tabi dostumeyyyyvvaaalllaaah hemen deniyorum umarım uyanık olursun sorun olursa hemen senden yardım isterim![]()

telefonu rahatlatır batarya performansı olsun telfondaki kasmaları giderirKardes agni kernel kısaca bilgi verirmisin nedir nasıl yapılır ne ise yarar ?
Ooo cok iyi kardes soylede hemen yapalım nasıl yapacağıztelefonu rahatlatır batarya performansı olsun telfondaki kasmaları giderir
romdan sonra üstüne kurcan
cwmden kurOoo cok iyi kardes soylede hemen yapalım nasıl yapacağız
oluyoTelden indirip direk cwmye girip kursam oluyormu ?
Müdür bu kuruluma geçemedi rom u seçiyorum kuruluyor gibi oluyor baya bekletiyor sonra successful yazan altında home , Wipe cache/dalvik , Reboot system seçenekleri çıkartıyor ne yapayımtabi dostum![]()
Müdür kaldım yardımMüdür bu kuruluma geçemedi rom u seçiyorum kuruluyor gibi oluyor baya bekletiyor sonra successful yazan altında home , Wipe cache/dalvik , Reboot system seçenekleri çıkartıyor ne yapayım
Installation aborted olducwmden kur
Müdür bu kuruluma geçemedi rom u seçiyorum kuruluyor gibi oluyor baya bekletiyor sonra successful yazan altında home , Wipe cache/dalvik , Reboot system seçenekleri çıkartıyor ne yapayım
Müdür kaldım yardım
nasıl olur???cwm +kur ustune +twrp +rom+agni kernel hepsi konuda yazıyoInstallation aborted oldu
Oldumu şimdi ?
kurulduNasıl yaniiiiii!????
Müdür senden cevap gelene kadar kurcalim dedim , sonra Reboot a bi bastım oneee! La bu açılıyornasıl olur???
V5.2 de bi sürü soro sorup öyle kurulum yapıyodu bu çat diye kurdumu bu yani ne soru ne bi yazılar çat diye kuruldumu ???

Bunu romu qtmadan oncemi yapicaz nasıl yani biraz açarmısın fazla bir bilgim yok..!cwm +kur ustune +twrp +rom+agni kernel hepsi konuda yazıyo kuruldu![]()
daha nasıl acabilirim cwm kurcan ilk twrp sonra rom sonra kernel forumda hersey yazıyo herseyi hazır beklmeyin araştırın konu anlatımında da yazmaktaaaa!Bunu romu qtmadan oncemi yapicaz nasıl yani biraz açarmısın fazla bir bilgim yok..!
s pen ayarlarından ayarlaya bilirsns.a kardeş ben hereşyi yaptım iyi güzel oldu da temassız kontrol çalışmıyor bi yardım edebilirmisn
yok onu demiyom kardeş temassız atlayış ve gezinmeyi diyon sensörün üzerinde elimi sağa sola yapıyom resimler falan değişmiyo ayalardan açtım o özelliğides pen ayarlarından ayarlaya bilirsn
telefonda o donanımı sensör yokkiyok onu demiyom kardeş temassız atlayış ve gezinmeyi diyon sensörün üzerinde elimi sağa sola yapıyom resimler falan değişmiyo ayalardan açtım o özelliğide