Anket İphone 6 Ve İphone 6 Plus Nasıl Buldunuz?Anket!

Sponsorlu Bağlantılar

İphone 6 Ve İphone 6 Plus Nasıl Buldunuz?Anket!

• Beklentilerimi Karşıladı ...

Kullanılan: 16 33.3%
  • Beklentilerimi Karşılamadı...

Kullanılan: 14 29.2%
  • Android Candır Gerisi Heyecan...

Kullanılan: 18 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    48

MaxipmaN

Üye
"Beklentileri karşıladı." Beklentimiz bu özelliklerdi çünkü. Ancak ben Steve Jobs ile birlikte iPhone'un da öldüğüne inananlardanım. iPhone 6 tasarımda yenilik diyoruz ama bence bir yenilik yok :) Donanım + Ekran boyutu, daha kaç modelde bu kartları oynamaya devam edecekler merak ediyorum. iPhone 4'den sonrası hep akraba evliliği gibi :D sert olabilir ama benim görüşüm böyle.
nfc koymuşlar iki yıllık telefonlarda var yenilikler aynı donanım,bir sene yazılım desteği,kamera,bu sefer ekran eklendi o kadar

Topal Pire

Topal Pire

Üye
"Beklentileri karşıladı." Beklentimiz bu özelliklerdi çünkü. Ancak ben Steve Jobs ile birlikte iPhone'un da öldüğüne inananlardanım. iPhone 6 tasarımda yenilik diyoruz ama bence bir yenilik yok :) Donanım + Ekran boyutu, daha kaç modelde bu kartları oynamaya devam edecekler merak ediyorum. iPhone 4'den sonrası hep akraba evliliği gibi :D sert olabilir ama benim görüşüm böyle.
iPhone fanları saldırın bu Admine 1'e 14 girin alırsınız :D

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe
Sucrofe

Sucrofe

Üye
:kop2:

• Beğen
Tepkiler: Topal Pire
Topal Pire

Topal Pire

Üye
Bence iPhone kullanıcıları için iyi olmuş.Özellikleri gayet yeterli bence hatta ben bu kadar yüksek olacağını bile tahmin etmiyordum özellikle batarya 3000 mAh çok ilgi çekici. Bu telefonun ( iPhone 6 Plus'ın ) 64 gb lık versiyonu dışardan alsak kaça gelir ve Türkiye'de ne zaman sonra fiyatı düşer bilen varsa yardımcı olsun lütfen...-- İŞTE iPHONE 6 ve iPHONE 6 PLUS TÜRKİYE FİYATLARI --

iPhone 6 16 GB: 2349 TL
iPhone 6 64 GB: 2649 TL
iPhone 6 128 GB: 2949 TL
iPhone 6 Plus 16 GB: 2649 TL
iPhone 6 Plus 64 GB: 2949 TL
iPhone 6 Plus 128 GB: 3249 TL

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Bence iPhone kullanıcıları için iyi olmuş.Özellikleri gayet yeterli bence hatta ben bu kadar yüksek olacağını bile tahmin etmiyordum özellikle batarya 3000 mAh çok ilgi çekici. Bu telefonun ( iPhone 6 Plus'ın ) 64 gb lık versiyonu dışardan alsak kaça gelir ve Türkiye'de ne zaman sonra fiyatı düşer bilen varsa yardımcı olsun lütfen...-- İŞTE iPHONE 6 ve iPHONE 6 PLUS TÜRKİYE FİYATLARI --

iPhone 6 16 GB: 2349 TL
iPhone 6 64 GB: 2649 TL
iPhone 6 128 GB: 2949 TL
iPhone 6 Plus 16 GB: 2649 TL
iPhone 6 Plus 64 GB: 2949 TL
iPhone 6 Plus 128 GB: 3249 TL
amerikada 850$+vergi galiba
o zaman 2000 TL'ye falan gelir.
bence hala çok pahalı. iphone kullanıcısı için "yeterli" ama o kadar paraya "yeterlinin üzerine" olması gerekli.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
amerikada 850$+vergi galiba
o zaman 2000 TL'ye falan gelir.
bence hala çok pahalı. iphone kullanıcısı için "yeterli" ama o kadar paraya "yeterlinin üzerine" olması gerekli.
Şuan telefon almayı düşünüyordum. Amerika'dan iPhone 6 Plus 64 Gb veya 128 Gb olanı Türkiye'ye kaça getirebiliriz ? Onu yapmaya çalışacağım galiba.

phasan

phasan

Üye
Bana gore iphone 6 5c gibi ama iphone 6 plus guzel

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bence iphone birden bu kadar büyümemeliydi. Sonuçta iPhone kullanıcıları genelde kemik kadro. Yani iPhone 6 büyümeliydi ama birden bu kadar büyümesi saçma oldu. Bence olması gereken 6; 4.5 inç plusta 5 olmalıydı. Sonuçta plusun artısı baya var ancak ekran için almamak isteyenler olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Bence en iyi iPhone bunlar oldu.Büyük ekran şarttı.

Üst Alt