Anket İphone 6 Ve İphone 6 Plus Nasıl Buldunuz?Anket!

Sponsorlu Bağlantılar

İphone 6 Ve İphone 6 Plus Nasıl Buldunuz?Anket!

• Beklentilerimi Karşıladı ...

Kullanılan: 16 33.3%
  • Beklentilerimi Karşılamadı...

Kullanılan: 14 29.2%
  • Android Candır Gerisi Heyecan...

Kullanılan: 18 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    48
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
İphone 6 Ve İphone 6 Plus Nasıl Buldunuz?Anket!

Bana Soracak Olursanız Androidci Olarak Değil Tarafsız Olarak Konuşuyorum Ben Beğenmedim Çünkü Ekran Olarak Büyümüş İyi Olmuş Ancak Çözünürlük Yetersiz Kalmış 1334x750 Yerine 1080x1920 Olabilirdi Tasarımı Çok Basit Plastik Ucuz Gibi Duruyor Kamera Çıkıntısı Zaten Çok Kötü Kamera Gene 8 MP Bence 13 Veya 16 Olabilirdi Günümüz Telefonları 4K Çekim Yaparken Full HD Çekim Bana Çekici Gelmiyor Ama 120 FPS Yavaş Çekim Yapıyormuş Ne Kadar Gerekli Bilinmez Kalınlık Olarak İncelmiş İyi İşlemci Olarak İphone 5 Göre %50 Artış Göstermiş İphone Hız Konusunda Lafım Yok Hiç Bir Zaman Stabilite Olarakta İnternet Hızı Olarak 300 Mbps Ancak Kağıt Üzerinde İleryen Testlerde Görücez Batarya Gelicek Olursak Apple İphone 5s Göre Daha İyi Performans Gösterecek Diyor Ancak Ekran Büyüdü Ama Pil 1800 Mah Nasıl Bir Performans Göstercek İlerleyen Zamanlarda Görücez Son Olarak Fiyata Gelirsek Lansmanda Gördüğümüz Gibi İphone 6 Fiyatı 2 Yıl Kontratlı 199 Dolar İphone 5s 2 Yıl Kontratlı 50 Dolar Olduğunu Düşünürsek Türkiye Fiyatı 2100-2300 TL Olduğuna Göre İphone 6 Nın 2500 TL Den Aşağı Olmuyacağını Tahmin Etmek Zor Değil...

Son düzenleme:

hakan.620

Üye
Cok kotu beklentilerim cok daha yuksekti

askımm

Üye
yani özelliklerine gre trkiye icin oo fiyata en kral telefonu alinir anlamadigim su iphone4s bile ya menü gecisleri bile donmasa bile akici deyil hala el üstünde tutuluo anlamis deyilim ....,,

fingerback5

fingerback5

Üye
Beni şaşırtan tek özelliği 240 fps kayıt yeteneği oldu genel telefon dünyası anlamında.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
bu fiyatlar apple store fiyatları mı. eğer öyleyse 1 yıl boyunca en fazla 100 lira düşer başka da düşmez.

MaxipmaN

Üye
batarya ikisinde de aynıysa 6yı zar zor kurtatırır ki 6 plus kötü süreler alacaktır

PriZm

PriZm

Üye
Açıkçası ben siyah iPhone 6+ 64 GB yurt dışından almayı düşünüyorum.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Apple olunca insan farklı şeyler bekliyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çok pahalı usta ya bide hafiza karti takılmıyor bildigim kadariyla sıkıntı

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Beklentilerin altında bir cihaz olmuş genel itibariyle. Hele ki o batarya ile neyi amaçlıyor anlayabilmiş değilim. Symbian gibi basit bir sistem de değilsin ki 1800mah batarya yetsin sana. Bir de işlemciyi hızlandırmış inat gibi. Konu apple olunca böyle hatalara şaşırıyor insan.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
boran9999

boran9999

Üye
Apple mühendisleri geçtiğimiz zamanlarda Şu PPI olayına çok takmışlardı neymiş 300 küsür olayı gereksizmiş! Sonra Telefon dediğin tek elle kullanılırmış tüm mühendisleri yatmamış uyumamış ileri mühendislik hesaplarıyla bir telefonda olması gereken ideal boyut olarak iphone 4-5 (TV reklamlarında hep beraber bol bol izledik) icat etmişlerdi ve tüm fanboylarıda bu tezi şiddetle savunmuşlardı.Şimdi ne olduda boyutlar büyüdü PPI sayıları 2 katına çıktı? Birde biz hem tükürür hem yalarızın sözcük karşılığı olarak çıkardıkları şu micro sensörlü 8 MP lik kamerasıyla üst alt boşluklarında 11-11 maç yapılası devasa iphone 6 plus var Samsung NOTE1-2-3-4 irilik açısından dalga geçenler asıl komedi Note4 le 6 plus'ı yanyana koyduklarında olacak merakla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede, MaxipmaN, nsren ve 2 diğerleri
Fenomenon

Fenomenon

Üye
aynen katılıyorum. yıllarca tek elle kullanım dediler şuan 4.7lik iphone 5.2lik lg g2 kadar büyük. 5.5" olan 5.9"lik g pro 2'den daha büyük
bence apple radikal bir karar alıp home tuşu kaldıracaktı. parmak izi taramayı one max gibi arkaya alacaktı. veya bu kadar büyütmeyecekti 4.5" ve 5" yapacaktı.

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve Dede
fk555897

fk555897

Üye
Bence çok güzel.

çaminci

çaminci

Üye
Pahalı

gamlı.byks

gamlı.byks

Üye
Ben beğendim güzel olmuş 16 gb yerine keşke 32 ile başlasaydı tasarım sadec arkası bozmuş o kadar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Fiyat haddinden fazla.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
tapatalk

tapatalk

Üye
Fiyat çok çok fazla

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Fiyati fazla onun dışında beklediğim iPhone işte budur! dedirtti.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
heathrow

heathrow

Üye
Devrim niteliğinde bir yenilik sunmuyor. Ekran büyüklüğünde artış ve tasarımda farklilik var.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
fingerback5

fingerback5

Üye
Sanırım ülkemizde yaygın olarak satılan en pahalı telefon rekorunu da tekrar üst seviyeye çıkardılar.128 GB'lık Plus modeli için 3249 TL'den bahsediliyor.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid ve B.A.R.O.N

Üst Alt