Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Sistem optimazyonlarinda 3 tane tweak cesiti var tweak telefonun baba kodlarinin oldugu yer oluyor demek istedigim orayi ayarlayan varmi boefla bizim kernelin kendi tweakida var ona ayarlasak zararimi olur faydasi mi.. yapan varmi
Bence fazlada kurcalamak iyi olmaz sonuçta telefon uçacak değilya donmadan çalışsın oyunları çalıştırsın yeter ;)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04, kartal2378 ve ilker712

Aziz04

Aziz04

Üye
Arkadaşlar Boeffla'yı fazla kurcalamayın eğer bilginiz yoksa.
Bundan bi kaç saat önce ses ayarlarıyla az uğraştım sonra arkadaşı aradım. Bana diyo ki duş mu alıyorsun, yok dedim su sesi geliyor dedi. Hakikatende sonraki aramamda Acr ile kayıt aldım arka planda sanki şelalenin yanındaymışım gibi su sesi geliyordu :) Tabi hoparlör sesinide en fazla 56 yapın yoksa patlatırsınız benden uyarması

• Beğen
Tepkiler: Turkcell21
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bundan bi kaç saat önce ses ayarlarıyla az uğraştım sonra arkadaşı aradım. Bana diyo ki duş mu alıyorsun, yok dedim su sesi geliyor dedi. Hakikatende sonraki aramamda Acr ile kayıt aldım arka planda sanki şelalenin yanındaymışım gibi su sesi geliyordu :) Tabi hoparlör sesinide en fazla 56 yapın yoksa patlatırsınız benden uyarması
O da iyiymiş konuşurken arkadan istediğin efekti verirsin :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
kartal2378

kartal2378

Üye
2g den 3g ye basinca direk gecen widget uygulama varmi tavsiyeniz arkadaslar

• Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye
Hd widgete baktın mı?
efextrem rom da bildirim kisayollarinda boyle bir dugme vardi ve cok isime yariyordu.insallah blekota da yeni surumlerde ekler.yani onun gibi birseyler yapabilirmiyiz acaba.xposed framework da dwnedim ama blekota rom da xposedin calisan bir modulunu gormedim henuz.hd widget i bir deneyeyim dostum.tesekkurler

• Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye
Hd widget derman olmadi dostum.iade ettim tekrar

• Beğen
morki05

morki05

Üye
Selam rehberde arama eklemek istiyorum daha önce küçük bir eklenti ile yapmıştım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ayni seyi bana da soyluyorlardi demek ki kernelin ses ayarindanmis:ehe

bytllh

bytllh

Üye
PhilzTouch cwm ile yeniden kurulum yapın

Edit: Arkadaşlar bakın tekrar söylüyorum rom'u kurmadan önce odinden PhilzTouch cwm'yi kurun. Ondan sonra rom'u kurun yoksa kamera başarısız hatası ve daha bir çok bugla karşılaşırsınız

Hocam link atabilir msn. Hangi versiyonu yükleyecem

Aziz04

Aziz04

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kartal2378
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Hocam siz odin versiyonunu paylaşmışsınız hazır rom kurarken cwmye girecekken bunuda ordan flaşlasınlar bide odinle uğraşmasınlar ayrıca data kablosu çalışmayan kişiler var:)

• Beğen
Tepkiler: Turkcell21, burak1553 ve kartal2378
kartal2378

kartal2378

Üye
Hocam siz odin versiyonunu paylaşmışsınız hazır rom kurarken cwmye girecekken bunuda ordan flaşlasınlar bide odinle uğraşmasınlar ayrıca data kablosu çalışmayan kişiler var:)
Valla dogru soyluyon bende odinle flashlayin diyodum millete[emoji4]

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve Aziz04
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bunuda koyarız isteyen istediği yerden yapar ;)

• Beğen
blackcat67

blackcat67

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Turkcell21 ve kartal2378
bytllh

bytllh

Üye
yapacaklarımızı sıraya koyabilir misinz.
Konuya uzak değilim ama kafam karıştı iyice.
mega wipe, kernel, touchphriliz flan hangisini önce yapacam:)root flan derken sırası karıştı bende:))

• Beğen
Tepkiler: Turkcell21

Üst Alt