Note 3 siyah klavye link ;siyah klavye atarsan sevinirim kardeşim
Flim başa döndü desene [emoji6]iyi akşamlar. benim telefon root lu .hangi adımı izlemeliyim? sadece bir kere odin ile yükleme yapmıştım acemiyim yani.uzman bir arkadaş yardım ederse çok sevinirim.şimdiden teşekkürler..
cahıllık zor iş.Flim başa döndü desene [emoji6]
ama lafı anladım gibi kusura bakma
.. sizi yormazsa bari eski filmlerden bi fragman gosterseniz?
cahıllık zor iş.ama lafı anladım gibi kusura bakma
[/ya bir ipucu versen bari
bu gece bitirmem gerek bu işi .
Merhaba bu yorumu okuyunca,bu roma geçmemek için sebep göremedim yalniz benim telefon imeili muhtemelen hattim gidecek acaba nd5 kerneline uygun modem var mi,önce v 3.1 kullanıyordum ardından blekotayi önerdi arkadaşlar fakat çok şarj yediği için vede sizin v 5.1 ile ilgili bu yorumu okuyunca geçeyim dedim.Yaniti merakla bekliyorum teşekkür ederimEvet arkadaşlar bir hafta önce v3.1 den v5.1e geçtiğimi söyledim ve bugün değerlendirme günü 1 hafta oldu![]()
1 hafta öncesine kadar v3.1deydim v5.1 geçtim pişman olmadım gayet güzel hem stabil şarj durumuda çok iyi diğer forum sitelerindede araştırdım v5.1i onerenler genelde stock kernel ile oneriyorlardi (nd5) bende bu şekilde yükledim vede memnun kaldım gerçekten bir haftadır ne donma yaşadım ne kasma stock kernel ile kullanilirsa v3.1i aratmaz kesinlikle ayrıca 2g 3g seçeneği olması romda ayrı bi güzellikbide şarj durumundan bahsedecek olursam bu Roma yeni aldığım orjinal 3000mah batarya ile başladım direk çok memnun kaldım 1.5 gün dişimi sıkarsam 2 güne yakın gidiyor 5-6 saat ekran süresi aldığım gibi yaptığım testlerde 70 dakika fu ll mobil veri açık face instagram takilarak sadece %18 düştüğünü gördüm belki bu bataryamin etkisi vardır fakat romunda etkisi olduğu bi gerçek v5.1 düşünen arkadaşlar geçsin ama stock karnelle kullansinlar v5.1+nd5 stock karnel tavsiyemdir
ayrıca beyaz klavyeyi kafaya takmayin siyah klavye linki verebilirim isteyenlere flaslayinca düzeliyor rom güzel benim söyleyeceklerim bu kadar
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
cahıllık zor iş.ama lafı anladım gibi kusura bakma
![]()

Katilmakla beraber birkaç ekleme yapmakta fayda görüyorum.Bu romu kurdum şu anda blekotadayim tabiki 4.4.2 nin çok eksikleri var ama ben blekotayi tek sıkıntı edilecek noktasi batarya performansi onun dışında çok hızlı rom diyebilirim biraz kullanıp begenmezsem tekrar efextreme gecerim ikiside arti eksileriyle farklı kullanıcılara hitap ediyorBende ilk paylaşım dan itibaren kullanıyordum 3-4 gün önce blekota ile tanıştım. 4-5 sefer kurulum yaptım hiç memnun değilim. Tekrar bu roma dönmeyi düşünüyorum. Çünkü bir türlü ısınamadım. Fazla kasmasa bile sanki biraz daha oturması gerekiyor . Şu ana kadar kullanılması en güzel rom efeXtreme olarak tavsiye ederim.
Blekota kullandıkça oturuyor şu an için sıkıntı yokKatilmakla beraber birkaç ekleme yapmakta fayda görüyorum.Bu romu kurdum şu anda blekotadayim tabiki 4.4.2 nin çok eksikleri var ama ben blekotayi tek sıkıntı edilecek noktasi batarya performansi onun dışında çok hızlı rom diyebilirim biraz kullanıp begenmezsem tekrar efextreme gecerim ikiside arti eksileriyle farklı kullanıcılara hitap ediyor
konu dışı ama kaça aldınız bataryayı hocamEvet arkadaşlar bir hafta önce v3.1 den v5.1e geçtiğimi söyledim ve bugün değerlendirme günü 1 hafta oldu
1 hafta öncesine kadar v3.1deydim v5.1 geçtim pişman olmadım gayet güzel hem stabil şarj durumuda çok iyi diğer forum sitelerindede araştırdım v5.1i onerenler genelde stock kernel ile oneriyorlardi (nd5) bende bu şekilde yükledim vede memnun kaldım gerçekten bir haftadır ne donma yaşadım ne kasma stock kernel ile kullanilirsa v3.1i aratmaz kesinlikle ayrıca 2g 3g seçeneği olması romda ayrı bi güzellikbide şarj durumundan bahsedecek olursam bu Roma yeni aldığım orjinal 3000mah batarya ile başladım direk çok memnun kaldım 1.5 gün dişimi sıkarsam 2 güne yakın gidiyor 5-6 saat ekran süresi aldığım gibi yaptığım testlerde 70 dakika fu ll mobil veri açık face instagram takilarak sadece %18 düştüğünü gördüm belki bu bataryamin etkisi vardır fakat romunda etkisi olduğu bi gerçek v5.1 düşünen arkadaşlar geçsin ama stock karnelle kullansinlar v5.1+nd5 stock karnel tavsiyemdir
ayrıca beyaz klavyeyi kafaya takmayin siyah klavye linki verebilirim isteyenlere flaslayinca düzeliyor rom güzel benim söyleyeceklerim bu kadar

teşekkür ederim hocamromu kurduktan sonra daha temiz olsun diye wipe cache veya Wipe Dalvik Cache yapmalımıyım ?Orjinal batarya 100 tl'dir Turkcell tim'den almanı tavsiye ederim
Eğer Bu konudaki rom'dan bahsediyorsanız, Rom kurulumundan önceteşekkür ederim hocamromu kurduktan sonra daha temiz olsun diye wipe cache veya Wipe Dalvik Cache yapmalımıyım ?
sağoluın hocam kimi yerlerde şöyle böyle diyorda romu 2 saat önce kurdum. .Çok başarılı şimdilik kasma filan da yok tek eksiği bence s5 lerde ki müzik çalar onda saatle kapanma özelliği vardıEğer Bu konudaki rom'dan bahsediyorsanız, Rom kurulumundan önceLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyapmanız yeterlidir.
Rom kurulumundan sonra eğer çeşitli buglarla karşılaşmazsanız pekte gerekli değildir wipe yapmak.
Ama Keyfi bir durumdur tamamen sizin isteğinize bağlıdır...
sağoluın hocam kimi yerlerde şöyle böyle diyorda romu 2 saat önce kurdum. .Çok başarılı şimdilik kasma filan da yok tek eksiği bence s5 lerde ki müzik çalar onda saatle kapanma özelliği vardı

Kardeşim 108 liraya aldım çok aradım arastirdim samsung servis bayii media Markt bimeks aklina nereler geliyorsa hicbiyer de yok sadece vatan bilgisayarda buldum ordan aldım 2 yıl genpa garantili orjinal cok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum her s3 sahibinin alması gerekir diye düşünüyorum kesinlikle rahat edersin.konu dışı ama kaça aldınız bataryayı hocam![]()

Son sayfadaki yorumlar blekotaya doğru kaymış![]()

kalınlık ve ağırlık konusunda ne dersiniz ? bu farklı firmalar 4800 mah çıkarıyor da ağır ve kalın olduğunu dediler .yine yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimKardeşim 108 liraya aldım çok aradım arastirdim samsung servis bayii media Markt bimeks aklina nereler geliyorsa hicbiyer de yok sadece vatan bilgisayarda buldum ordan aldım 2 yıl genpa garantili orjinal cok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum her s3 sahibinin alması gerekir diye düşünüyorum kesinlikle rahat edersin.