tdd46
Üye
blekota çok iyi de acayip kastı bende sizde durum farklı mıDaha iyisi blekota kitkat imis dostum. Ben denedim ve bu sonuca vardim
blekota çok iyi de acayip kastı bende sizde durum farklı mıDaha iyisi blekota kitkat imis dostum. Ben denedim ve bu sonuca vardim
megawipe yaparak kurdum beta 6.1 vardı o zaman gözle sayfa kaydırmaya kadar çalışıyor görsellik süper ama kasıyordu. Benim tel clom imei oldugu için boefla ile kullnamak mecburiyetindeyim ondan sorun yapıyor olabilir miNe kasmasi yag gibi massallah.megawipe flasladiktan sonra kur.bir de v7 stabil onu kur.betalari kurma.stock kernel lede denedim boefla kernellede denedim ve dedimki Allah belani versin samsung demekki oluyomus
Denemek te fayda var [emoji12]blekota çok iyi de acayip kastı bende sizde durum farklı mı
Şimdi kurdum bir sorun yok gibi hoşuma gidiyor[emoji6]Kasmamasi lazim.bir daha ustune kurun. Ya da 3 5 defa kapatim acin bir kac gun kullanin rom oturmasi lazim.ilk baslarda alisamiyomudur nazmi yapiyor nedir telefon[emoji2]
Ben boefla kullandım sorun yokarkadaşlar boefla kernel mi kuruyim yoksa stock kernel mi
Konu başında var ordan indirebilirsinizDostum paylasabilirmisin
romda sorun yok ben yukleyince sorunsuz acildi ve diger yukleyenlerdende hicbir sikayet gelmedi wifi icin tekrar baştan temiz bir kurulum yapmani öneririm.Merhaba arkadaşlar 5.1 yukledikten sonra wifi yi acmak istediğimde açılmıyor. Sorun neyden Kaynaklı olabilir nasıl cozebilirim. Şimdiden teşekkürler.
dostum evet kaldirmislar dosyayi ayni programlar efextreme bloatware nin icinde olmasi lazim onu indirinsamsung uygulamaları linkinde soru var
bide şarj durumundan bahsedecek olursam bu Roma yeni aldığım orjinal 3000mah batarya ile başladım direk çok memnun kaldım 1.5 gün dişimi sıkarsam 2 güne yakın gidiyor 5-6 saat ekran süresi aldığım gibi yaptığım testlerde 70 dakika full mobil veri açık face instagram takilarak sadece %18 düştüğünü gördüm belki bu bataryamin etkisi vardır fakat romunda etkisi olduğu bi gerçek v5.1 düşünen arkadaşlar geçsin ama stock karnelle kullansinlar v5.1+nd5 stock karnel tavsiyemdir
ayrıca beyaz klavyeyi kafaya takmayin siyah klavye linki verebilirim isteyenlere flaslayinca düzeliyor rom güzel benim söyleyeceklerim bu kadar